Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip ta egzotiška kalba per auditą?

Atsakyti

Spėju, Liniuka, neleidai sau susirgt?  Nusipelnei atostogų tikrai.  Ir smagu, kad turi ką auginti, greičiau ateitų tas laikas, kai tik vadovausi :).

Mes paprastai tarpušvenčio metu beveik nedirbdavom, tik lengvu režimu, kam ko skubiai prireikdavo. Bet kadangi agentūra sufeilino mūsų naują www, nepadarė per vasarą, kaip buvo tikėtasi, tai teks rimtai padirbėti ties tuo, kai jau renginių sezonas aprimęs šventiniu laikotarpiu, sausiui beveik suplanuota veikla, tik į priekį reikia dėliotis.

Atbūtas paskutinis šiemet koncertas (tikiuosi).  Kitas koncertas - vėl per mezgėjų pirtį Seime nusimato :). Bet į tą galiu ir neit, net nežinau, ar tėvai ten išvis laukiami. Na, tik logistika turės pasirūpint vyras.

Atsakyti

Buvau Šiauliuose.

O dabar jau beveik 3 val sėdžiu/vaikštau Emilio krepšinio kalėdiniam sporto renginy. Tarpais jaučiuosi, kaip Katukas su besisukančiom planetom. Negi pirmą kartą vestibiuliarinis sustreikavo 🤨🙄😵‍💫

Limit, ką tik buvau pas fainą masažistę, ne per brangią, ji iš Kėdsinių važinėja, daro visokius- ir kūno, ir veido, BET ką tik po operacijos, tai nežinau ar sausį ar vėliau grįš į darbus. Informuos. Jei laikas ne čia ir dabar- galiu duot kontaktus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 20 gruodžio 2023 - 19:51

Egzotiška kalba kitais metais. Susirasti kažkokį vertėją Vokietijoj ir laikau čiūrikus, kad nepavestų ir pasirodytų sutartu laiku sutartoje vietoje :B 

Ligos nesuėmė, nors po rytojaus masės žmonių vienoj vietoj gali būti visko. Labai strateginėje vietoje sėdim, galėsim iš darbo vietų Baumilos klausytis, o DJ Jovani pultas tiesiai prieš langus :D​ 

Atsakyti

Oho!

Nukoviau VYŠTĄ ir šampano, pasigaminau kuklų dubenį Dievų Maisto. Ryt snigs!!!!

Atsakyti

Vakar galvojau, kad ir mane kovidas nukovė.  Po pietų buvo jausmas, kad jau kyla temperatūra. Dar po darbo atstovėjau eilę pigu.lt atsiėmimo punkte :blink:

Grįžau visai be jėgų. Buvo temperatūra 37. Bet pabuvus namie visai atsigavau. Šiandien nei temperatūros, nei kitų požymių ir testas neigiamas, tai atėjau į darbą. Šiaip tai mūsų kabinete kažkokia nekokybiška ventiliacija, dažnai po pietų atsiranda jausmas, kad jau sirgsiu, o kai išeinu iš darbo praeina. Bet vakar  kažkaip stipriau, o dar kai žinau, kad namie sergantis.  O pas mus darbe yra labai panikuojančių kolegių, tai nesinori po to  likt kalta. :)

Atsakyti

Pas mus yra galimybė dirbt nuotoliu jei buvo kontaktas tai ačiū dievui neina tie pas kuriuos yr ligonių. Nes kovidas ne kovidas bele ką antbšvenčių pasigaut nėr smagu

Atsakyti

Tai  kad ir tų požymių nėra. O pas mus ir taip dėl to nuotolinio visokių nesamonių, tai nesinori nieko prašyti, kai nėra nieko.

Atsakyti

O kokios nesąmonės dėl nuotolinio vyksta?

Laba diena ;)

Atsakyti

Labas rytas. Migtelėjau iki 9... ne be pabudimo, aišku, bet nesugebėjau išsiropšt anksčiau... Prisikaupė neišsimiegojimo.

Jausmas prisėdus prie kompo - gal sekmadienis šiandien? Nei vieno naujo laiško. Kolegės neatsako per messengerį nei viena. Kaip išmirę. Arba, aišku, užsiėmę savais reikalais.

Nu, pagaliau atsakė :). ir saulė nušvito net. Reikia gal prasisiurbt ta proga, nes labai jau dulkės ėmė matytis ir eglutė/kėnis ima mest spyglius... Ir kadangi vaikai visi išėjo į mokyklas, tai gal net kokią dovaną ištraukt supakavimui.

 

Juokingas ritualas pas mus susikūrė. Vakare (ir ryte kartais) vyras lenda po egle jos "pagirdyt", nes stovas toks, kur pilasi vanduo, ir pradžioje labai neblogai ta eglutė geria. Kai tik vyras su vandeniu po egle atsigula - momentaliai prisistato katinas :). Taikosi to vandens pagert, o paskui atsigula šalia vyro ir visaip voliojasi, prašosi kasinėjamas. Taip abu ir guli po eglute  :lol: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 gruodžio 2023 - 11:10

Labas dienas,

niuma, gal gali pasidalint tais kontaktais masažistės? Neskubu, daugiau pramogai, išsijudinimui, nei dėl reikalo.

Vakar atbuvom vyro darbo balių. Restoranas, maistas buvo labai šiaip sau mano nuomone, bet Mafija žaidimas labai patiko. Jų fainas kolektyvas, tai tikrai buvo labai smagu  :thumb_yello:  Ir vedėjos fainos mergaitės buvo.

Mūsų kolektyvui užpraeitą vasarą irgi buvo pasamdę tokį vieną berniuką žaidimo pravedimui, tai siaubas... :bijau2: Narcizų narcizas visus ištisai kritikuojantis buvo. Nebuvo, kam žaidimas patiko, tik blogas emocijas paliko... :bijau2: 

Barake tai pagrindinis mūsų žaidimas buvo su chebra. Smagu buvo vėl prisimint.

Kerpena, žinok, tikiu, kad pas jus darbe kažkas gali būt negerai padaryta. Kaip kitiems? Nes pas mus tai panašiai veikia oro ir šviesos nebuvimas..

Atsakyti

...reikia gal prasisiurbt ta proga... kai kas perskaitė su "i" :hihihi: 

O dar paskui ir gulinėjimas po eglute :lol:​ 

Atsakyti