Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip suprantu, ir kasmet yra bent kai kam ypatingos :). Aš tai sausio 1 gimdyt turėjau, o dar dvyniai, tai išvis neįsivaizdavau, su kuo ir kaip tartis, nes neprognozuojama, kada prasidės - ar per kalėdas, ar per naujus... Būčiau ir nesitarus, bet anyta liepė ir pinigų davė. Dabar net neįsivaizduoju, kaip aš juos galėjau paduot, man toks svetimas veiksmas... na, tai susitarėm su gydytoja, kuri pirmus tuos dvynius man ir anonsavo, ir dirbo Jokūbo ligoninėj, kad jeigu ji galės, tai jai skambinsiu. Na, ir vėžiu sirgo :( (dabar jau a.a.), tai ar ne po kokio chemoterapijos seanso ir atvažiavo pas mane sausio 2ą...

Visi turi savo tradicijas, mes kankinam vaikus iki Kalėdų ryto, kad būtų ko laukti :).

Limit - sveikatos jums visiems, kad nesugadintų švenčių  :4u: , Kerpenai irgi to paties :4u: . Na, ir visoms, žinoma, tfu tfu, neaplenkiant mūsų...

pradeda plaukt pavienės dovanėlės iš tų, kam esam partneriai ar klientai. O ofise mes tai nesėdim...

Atsakyti

Pas mus iš partnerių vien tik tortai ir pyragai. Pritariu vienai personai FB, kad galėtų dešros ir lašinių :D

Atsakyti

Aš antrą dėžę vaisių gavau :). Vienoj buvo madarinai, nešiau į ofisą su kolegėm dalintis, bet paskui ir atgal parsinešiau. O dabar gavau dėžę (tokią pačią, bus kolekcija medinių dėžučių  :D), egzotinių vaisių. Kolegės sakė, nekiš nosies į miestą, kad pasidalintume :). Kokio ilgai grojančio pyrago neatsisakyčiau, nereikėtų bent vieno kepti, turėčiau ką pas brolį vežtis. Nes dabar bent 3 planuoju kept. Kada nors...

Pernai iš Litexpo gavom visokių sūrių ilgai grojančių skaniukų - gal džiovintos jautienos, kažkokio pašteto, dar kažko  ir patisoniukų stiklainį - tai jie mums visoms buvo didžiausias atradimas ♥. Nuo to vis nusiperku, mes su dukra dičke labiausiai mėgstam :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 gruodžio 2023 - 15:23

Priedas  FB_IMG_1702997991644.jpg   30,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano ta dukra kaip tik 2000-iesiems artėjant gimė. Prisimenu tada sakė daug kas gal  gims tūkstantmečio pradžioje, nes ten net dovanas dalino pirmiems 2000-ųjų kūdikiams. Neprisimenu, koks buvo gydytojų termionas, bet aš pati galvojau, kad gims gruodžio 18. Ten pagal pirmus du buvau apsiskaičiavus taip. Bet mano mergaitės kažkaip vėliau gimė nei berniukai.

Atsakyti

Joooo, nedaugelis taip gali,  statistiką iš gimdymų paskaičiuoti...

Restar, k@ip pakavimas?  Skaniai dovanos susiskaitė.

Mezgu storą kašmyrinę kepurę  :wub:​ 

Atsakyti

Numezgiau! 54 g.

Atsakyti

Vaikai namie - jokio pakavimo. Ir darbu aptekę abu su vyru šiom dienom. Tos šventės visai nelaiku...

Beveik numezgiau vieną bepirštę - ardysiu visą. Bandžiau užmerkt akis į porą klaidelių, kol apsisprendžiau, kad nepatiks man. Tai sugalvojau dar patobulinimų ir mezgu vis tą pirmą. Juodą.

Atsakyti

Man su mezgimu liūdesėlis. Visai smagiai judėjau su oranžiniu, baigiau trumpintas kaklo eiles, ir hm, kažkoks įtaromas sukilo :hmm:  perskaičiuoju, plę, nugaroj 6 akim per daug. Užsimerkt neišeis, teks ardyt. Ir sugebėk tu man taip  :oh:​  Dar būtų prieky, tai būt visai norm, bet vat nugaroj tai nelabai, burbulas daros. Ir dar yra įtarimas, jog skersuoja. Mažam gabale neišsiryškino, o vat dideliam biškį yr. Tai net nežinau, ar gali padėt blokavimas?

Atsakyti

Pažįstami liūdesėliai. Čia, kad neišpuiktume, vis klaidų padarom :). Kad pasimokyt galėtume. Ir ilgiau nereikėtų galvot, ką naujo megzt :D:4u: 

O skersavimą blokavimas tikrai pataiso, jeigu ne baisiai užskersuos. Mano tvidas skersavo.

Atsakyti

Sveikis. Mezgu biškį servisiuky kol mašina profilaktinasi..

Oj Katuk dar gerai kad dabar pastebėjai. Ne tiek daug ardymo

Aš esu krūtinės įsiuvus nugaroj išmezgusi :D

Atsakyti

Qqte- gal sparnams :D​ 

Atsakyti