Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, ar dirbai prekyboje? Galiu gyvai papasakot kaip transporto priemones žemiau savikainos parduoda, nes reikia rinkos dalies.

Meno kūrinyje buvau prieš porą metų. Mielai pakartočiau.

Jau gyvenam tarp lagaminų, bet dar viena labai darbinga diena laukia.

Atsakyti

Tobulas mikrobams oras: nedidelis drėgnas pliusiukas, kai visi grumdosi dovanų ir/arba silkės.

Guliu po pleduku, po tobulų raugintų kopūstų: dapili aliejaus, įpjaustai pankolio ir svogūno, palieki pernakt šaldytuve - ryte išimi Dievų Maistą!

Atsakyti

Kurlink brauksit, Jurgitak?

Atsakyti

Neparduota prekė užima sandėliavimo vietą. Parduota (už bet kiek) - duoda pajamas.

Atsakyti

Pas arabus.  Į Dubajų keliom dienom, o po to į Omaną. Kalėdos bus dykumoje - palapinėse pas beduinus.

Atsakyti

Katuk, ar dirbai prekyboje? Galiu gyvai papasakot kaip transporto priemones žemiau savikainos parduoda, nes reikia rinkos dalies.

Faktas. Nes reikia. Ką ir minėjau, kažkokia tai nauda pardavėjui.  Ir tą kompensuoja kažkuo kitu. Nes jei parduotų viską už savikainą, verslo nebūtų.

Prekyboj dirbu :lol:  perku ir perku. 

Pavyzdys visiško šviežumo. Kai paprašai įrodyt, jog sugebėsi  pateikt man tinkamą prekę už tą mažą pasiūlytą kainą-bėga į krūmus.

Paskutinio žodžio tiesiog negali būti. 7220 puslapy.

Atsakyti

Nu gerai, ne prekyboje, bet pardavimuose :D

Atsakyti

Pas mus tarp kolegų irgi covid sukasi. 

Bandau galvot, kad aš prieš mėnesį sirgus turėčiau atsilaikyt.

Nors tai visiškai naivu, nes prieš Covid-dar gal. BET virusų kitų irgi kalnai. Plius, kad visa savaitė susitikimuose- arba aš važiuoju, arba pas mane. O galiausiai ir dar vieni kolegiški bendri pietūs numatyti. 

Atsakyti

O šiaip, ką bandot man įrodyt? Ar įkalbėt.

Aš tik užklausiau, kuo ypatingas kompas už tokią kainą. Ir už ką tokia nuolaida. Atsakymo kaip ir negavau

Ir tikra tiesa-labiau esu pirkėjo.pusėj :D​  tai iš tos pozicijos ir vertinu

Atsakyti

 

Kerpena - kas su covidu pas jus? Dičkė dukra namie likus au baisine sloga, biškį temperatūros, covido nerodo 

Mokytojas. Vakar tik pradėjo kosėti truputėlį.  O šiandie pablogėjo savijauta dieną, tai iš karto ryški linija teste. O vakar dar kartu mašinoje važinėjom. :) Nu tikėkimės, kad ne mano atmaina, o sūnus pasveiks iki Kalėdų :D

Nors dabar jau tikriausiai psichologiškai, atrodo, kad nugarą suka ir gerklę ima.  Bet tas jausmas atsirado iš karto, kai tik sužinojau, kad jis susirgo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 gruodžio 2023 - 23:21

Aha, Kerpena, man tas pats buvo, kai apie sūnų sužinojau  - momentaliai suprastėjo savijauta. O kai covid testas nepasitvirtino - pagerėjo :).

Meno kūrinys ir man visai patiko, irgi kartočiau.

Mokyklose dalinasi tuo virusu... Sūnaus geras draugas/klasiokas ilgokai prasirgo, net iki plaučių uždegimo nusileido :(

Pradėjau juodas paprastas bepirštes - tai bus man žiūrėt serialus. Elementarus aprašymas, o vat nesupratau, ką perskaičiau, nesąmonė gavosi, reikės nuardyt visą nykščio išplatinimą. ​Bet greitas mezginys, bent ką nors turėsiu dovanoti. Universiteto senuose rūmuose šąla, sėdi su striukėm, kaip ir aš savo laiku, nustebau, kad niekas ta prasme nepasikeitė į gerą...

Atsakyti

Labas rytas!

Katuk, va kai ilgiau parašei, supratau. Nes trumpafraziam susirašinėjime man susidarė įspūdis, kad tu ne tai kad nori atspėti ar išgirsti išskirtinio kainos pasiūlymo  priežastį, bet vat iš anksto ją žinai- senas/pasenęs modelis!!!

Tai ne ;) Jis tiesiog verslo pirkėjui Prancūzijoje išpakuotas neatitiko spalvos aprašymo. Kuris žadėjo šviesiai RUSVĄ korpusą. Gi jis realiai kremiškai rausvas ;) O vyrukai versle šios spalvos baidosi labai.

Rožinio (kreminės spalvos) laptopo noriu seniai. Ir su aliuminio korpusu kad svertų  iki 1.5 kg. Nuo to laiko, kai turėjau darbinį MacBook Air. Tiesa, tas tiesiog aliuminio spalvos buvo.

Kadangi tie reikalavimai pas mane, aišku, susieti su geru kiekiu RAM ir rimta disko talpa bei puikiu ekranu ir vaizdo kortos galimybėmis, tai sukainuoja.

Atsakyti