Labas pirmadienio rytas, nors panašu, kad šiandien taip ir neišauš.
Tyliai pasibuvom visos savuos reikaluos, kaip matau. Man visas savaitgalis buvo labai darbingas, bet vakardiena tai tokia negera - nežinojau, kur dėtis, kai pradėjo dantis skaudėt - vienoj pusėj, kitoj, viršuj, apačioj, dar galva prisijungė, tai niūri, kaip šitas oras buvau, neištvėrus išgėriau nors paracetamolio (nes nei turiu ką daugiau, nei žinau, ką gert) kuriam laikui prašviesėjo, į vakarą vėl prasidėjo, deja, ir rytas nieko gero nežada. Nei iš šio nei iš to ėmė ir subyrėjo tie dantys, tiksliau - tarpdančiai panašu, dar ir laiką pasirinko.... Bijau net valgyt, ryte porą avokadų minkštų suvalgiau su prieskoniais, bet nei duonos, nei svogūno nesidėjau, bijau išjudint miegančius liūtus. Ir turiu moralinę dilemą - ar būt egoistei ir paimt vyro laiką šiandien ir vietoj jo nueit pas dantistę, ar ne. Jam seniau kažkas nutiko, tik neskauda. Aš penktadienį sausio 12-ai užsiregistravau...
Vakare vakar jau leidau pirkti eglutę (tiksliau - kėnį), gana vėlai buvo papuošta. Prikepta kalėdinių meduolių bliūdai ir nemaža dalis jau suvalgyta .
Mezgimo fronte - širdis ėmė dainuot, kai pakeičiau Addi į Chiagoo (tik dėl valo), liko 1 nykštys naujų raštuotų pirštinių. Turėjo būti dovana martelei. bet... labai abejoju, nes gavosi kažkokio labai vaikiško dydžio . Reikėjo, matyt, bent 2,5 virbalais megzt, o gal ir nr.3. Mano panų rankos netelpa į jas. Martelė, aišku, daug mažesnė, o rankos nepamenu, kaip atrodo. Gali būti veltui vargas, teks kažkur iškišinėt, o dovanos ir neturiu . Šiandien teks kažką naujo pradėt...
Kol parašiau, tai ir dilemą išsprendžiau - sutariau su vyru, kad eisiu vietoj jo, nors bijau, kad skaudės...