Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Iš mezgimo serijos. Mezgu viengubos moheros megztuką pagal savo balto kašmyrinio aprašą. Siūlas plonesnis, virbalai tokie patys o megztelis gaunas didesnis. Užsakovė mano sudėjimo maždaug. Daba nervas tiks netiks. O pasakyt ne nesigauna kažkaip

Atsakyti

Neee, nu bet jūs viską kažkaip tiesmukiškai priimat. Darbe reikia girtis apie darbą, sm apie gyvenimą, bet visko esmė - reikia girtis, nes kitaip niekas nežinos.

Ramintas, negalima. Aš kai į ofisą neinu, tai ir kavos negeriu, bet ar kam įdomu.

Atsakyti

Jurgitak kodėl tiesmukiškai

Ten buvo reakcija ne į tavo parašymą kad reik girtis kad žinotų

O į tam tikras personas kurios neskiria kur ir apie ką tinka ir giriasi viskuo visose kompanijose. Tikrai pažįstu tokių o ir diskusija prasidėjo nuo Restar pasakojimo apie apsinuodijimą pagyrom :)

Atsakyti

Hm, ar paskutinio modelio aifonas ar koks ten bemsas yra tas pasiekimas, kuriuo reikia girtis :hmm:  taisyklė kaip ir galioja "..jei nepasakysiu garsiai, nieks nesužinos..."  :D 

Atsakyti

O tai jei realiai daugiau nėr kuo tai ką daryt

Atsakyti

O pasigirt norisi...

Ką ir pradžioj rašiau-reikia pripažinimo.

Atsakyti

Arba kaip mano a.a. tėvai  sakydavo - laikas, saikas ir vieta :).

Protingas žmogus!

O tai jei realiai daugiau nėr kuo tai ką daryt

:B 

Ką daryyyyyyyyyt, ką daryyyyyyt....

Atsakyti

Katuk, bet ir tau reikia pripažinimo, tik gal tu jį gauni namuose ar darbe, o tas asmuo, jo negauna. Kitas momentas - viską perpasakojo Restar, kuri, suprantama, papasakojo per savo prizmę, kas, vėlgi, yra subjektyvu.

Atsakyti

Nu nebūtinai negauna. Gal tiesiog to norimo pripažinimo kiekis skirtingas.

Atsakyti

Jūrmalos siūltaškio, pozicionuoto tam pačiam įėjime kaip Rygos balzamas, savininkė - lietuvės tremtinės dukra! Eisiu ryt su ja normaliai pašnekėt, su kava. Lietuviškai kalba!

Turi kašmyro ir šilko, ir oooooommmm gražaus itališko mikso su liurekso spurgutėm. Renkuos tarp pieninio ir tamsiai mėlyno.

Fotkė vienakita bus.

Atsakyti

Labas rytas,  

Žadėtos foto:  

Špūlytės gan plono siūlo su elastanu, 230 m. Tokios paplerusių stulpelių išsprendimui. Priedas  Screenshot_2023-12-13-06-55-11-22_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   574,97KB   0 Parsiųsta kartų    

Ir purus siūlas su liurekso spurgutėmis.

Priedas  Screenshot_2023-12-13-06-55-30-00_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   1020,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 gruodžio 2023 - 06:59

Tęsiant diskusiją: taip, man lengva sudaryti planą, deleguoti, viešai derėtis ir laimėti. Tą ir dariau kaip ambasadorė ;) 

Ooooo, radau kuokį filmeliuką!!!! Dalinuosi

https://fb.watch/oUZ6Uz1RMa/

Atsakyti