Iš mezgimo serijos. Mezgu viengubos moheros megztuką pagal savo balto kašmyrinio aprašą. Siūlas plonesnis, virbalai tokie patys o megztelis gaunas didesnis. Užsakovė mano sudėjimo maždaug. Daba nervas tiks netiks. O pasakyt ne nesigauna kažkaip
Neee, nu bet jūs viską kažkaip tiesmukiškai priimat. Darbe reikia girtis apie darbą, sm apie gyvenimą, bet visko esmė - reikia girtis, nes kitaip niekas nežinos.
Ramintas, negalima. Aš kai į ofisą neinu, tai ir kavos negeriu, bet ar kam įdomu.
Jurgitak kodėl tiesmukiškai
Ten buvo reakcija ne į tavo parašymą kad reik girtis kad žinotų
O į tam tikras personas kurios neskiria kur ir apie ką tinka ir giriasi viskuo visose kompanijose. Tikrai pažįstu tokių o ir diskusija prasidėjo nuo Restar pasakojimo apie apsinuodijimą pagyrom
Hm, ar paskutinio modelio aifonas ar koks ten bemsas yra tas pasiekimas, kuriuo reikia girtis taisyklė kaip ir galioja "..jei nepasakysiu garsiai, nieks nesužinos..."
O tai jei realiai daugiau nėr kuo tai ką daryt
O pasigirt norisi...
Ką ir pradžioj rašiau-reikia pripažinimo.
Arba kaip mano a.a. tėvai sakydavo - laikas, saikas ir vieta .
Protingas žmogus!
O tai jei realiai daugiau nėr kuo tai ką daryt
Ką daryyyyyyyyyt, ką daryyyyyyt....
Katuk, bet ir tau reikia pripažinimo, tik gal tu jį gauni namuose ar darbe, o tas asmuo, jo negauna. Kitas momentas - viską perpasakojo Restar, kuri, suprantama, papasakojo per savo prizmę, kas, vėlgi, yra subjektyvu.
Nu nebūtinai negauna. Gal tiesiog to norimo pripažinimo kiekis skirtingas.
Jūrmalos siūltaškio, pozicionuoto tam pačiam įėjime kaip Rygos balzamas, savininkė - lietuvės tremtinės dukra! Eisiu ryt su ja normaliai pašnekėt, su kava. Lietuviškai kalba!
Turi kašmyro ir šilko, ir oooooommmm gražaus itališko mikso su liurekso spurgutėm. Renkuos tarp pieninio ir tamsiai mėlyno.
Fotkė vienakita bus.
Labas rytas,
Žadėtos foto:
Špūlytės gan plono siūlo su elastanu, 230 m. Tokios paplerusių stulpelių išsprendimui. Screenshot_2023-12-13-06-55-11-22_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg 574,97KB 0 Parsiųsta kartų
Ir purus siūlas su liurekso spurgutėmis.
Screenshot_2023-12-13-06-55-30-00_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg 1020,86KB 0 Parsiųsta kartų
Tęsiant diskusiją: taip, man lengva sudaryti planą, deleguoti, viešai derėtis ir laimėti. Tą ir dariau kaip ambasadorė ;)
Ooooo, radau kuokį filmeliuką!!!! Dalinuosi