Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, tu biškį pagyrūnė, ane :hihihi: 

Mokytis, bele mokytis, tikrai nėra joks kaifas. Kaifas yra tada, kai tau įdomu/reikalinga. Kada tas atsitinka, nusprendi individualiai. Tai sakyčiau, tai, kas tau yra kaifas, nebūtinai taip bus ir man.

O tas išrinkimas ambasadore, tai man priminė mokyklos laikus-kai baisiai nenori kur nors eiti/dalyvauti ir tikiesi, jog atsiras aktyvistas. 

Bet jeigu tai kažkam kaifas, kodėl gi ne!!

Atsakyti

Labai faina, kai aplinka pastebi ir pagiria. Ir labai šiaip sau, kai nuolat pats transliuoji koks fainas esi :) 

Uf koks intensyvus metų galas, norisi kam nors gerklę perkąsti. Grįžau namo, abu perspėjau, kad trūksta tik smulkmenos ir bet kuris gali būt tas, kuriam nepasiseks atsiimti už visus :B Tai abu geri, vyras vakarienę padarė, M. Indus suplovė. Gal dažniau pagasdint :D​ 

Atsakyti

Liniuka tai taip ir likai neišsikrovus  :D​ 

Atsakyti

Ai pavalgiau, aptingau. Kai gerai pagalvoji, tai kam tas gerkles kandžiot :D​ 

Atsakyti

Kas vakarienei?

Aš dieną pakepiau faršo su prieskoniais, padariau padažo, dabar pasipjausčiau daržovių, prisukau į tortiljas su pupelėm, dar biškį tarkuoto sūrio, įkišau į orkaitę. Paprastai ant keptuvės pakepu (a la kesdalijos) arba tik pašildau tas tortiljas orkaitėj ir visi susuka, kiek ko nori. Dabar viską sukišau, paslėgiau, bus matyt, kas gausis. Labai nenoriu stovėt prie virtuvėj.

Aš tai gal nesu tokia kategoriška, kad tik aplinka turi pastebėt. Man visai normalu ir pačiai pasidžiaugti kuo nors. Ta prasme, ir kai kiti tai daro :).

O su tuo kažko atstovavimu -  vienam džiaugsmas, kitam būtų koronė, pirštais nerodysim :). Panašiai tėvų komitetuose dauguma stengiasi būti kuo tylesni, kad kas nors nebakstelėtų pirštu ir netektų būt tam komitete. Nors kai kuriose mokylose jau įvesta, kad tėvų komitete kasmet pabūna visi, be pasirinkimo :).

Atsakyti

Keptos bulvės, šaltiena, krienų majonezo padažiukas ir kefyras.

Į mane šiemet bakstelėjo ir teko eiti į tėvų komitetą :B​ 

Atsakyti

Šiandien kaip tik vienas vokietis pasakė, kad reikia girtis, nes kitaip nieks nežinos kiek gero ir naudingo nuveikei. (Čia apie darbinius reikalus kalba buvo). Apskritai, nu ką tie finansai veikia? Tik kavutę geria. Tai užtai reikia girtis. Ir rimčiau pagalvojus, taip ir yra, dažniausiai nežinom ką kiti veikia, kol nepapasakoja, arba “įlipam į jo batus”.

Atsakyti

Nu bet reik mokėt atskirt ratus ir batus. Pvz darbiniai pasiekimai man įdomu tik artimiausių draugų, giminių ir darbe dar. O va pvz kokių klasiokų mamų grupėj jei tas darbas su mano visai nesusijęs tai ir visai vienodai. Nu arba mažom dozėm tik. O va pvz mano ten kokiai sesei visai ir neįdomu kaip aš ten tobulai rankoves įstačiau pvz

Atsakyti

Arba kaip mano a.a. tėvai  sakydavo - laikas, saikas ir vieta :).

Atsakyti

Va va, pritariu qqtei. 

Man asmeniškai  nei šilta nei šalta,ką ten faino ta Jurgitak "suskaičiavo" :D  man įdomiau, kaip jai fainiai pavyko rankoves įstatyt :D 

Valgom bulguro su lęšiais košę (kažkokia tokia tik prekybcentry buvo iš bulguro pasirinkimo, visai skani, beje) plius garintus brokolius plius lašišos likučiai

Atsakyti

Jurgitak, jūs tik kavutę? Mes tai su šampe maišom, ir dideliais kiekiais. Ypač Kalėdiniu laikotariu ir per inventorizacijas.

Atsakyti

Pas mane pakepta šlaunelių mėsa su wok thai mišiniu šaldytu. Gelbėja kai noriu kažką greit sočiai skaniai

Atsakyti