Katuk, kaip suprantu, tai pagalbos su aprašais nereikia , kol dar pati nežinai, ko nori. Nes sekta turi savų neblogų lobynų, jeigu ką.
Daugumoj grupių didelė dalis introvertų būna. Kurie mieliau būna klausytojai. Ir ka nėra kokio mėgstančio pakalbėti, tai net liūdna/nuobodu kartais būna. Bet priklauso nuo to, kas ten reiškiasi. Žmogus aš kantrus. Gal šį vieną sykį ir kentėjau dantis sukandus.
Man patinka mano priešybės - drąsūs, linksmi, savim pasitikintys žmonės. Visą laiką stengiuosi ką nors išmokti ar sužinoti. Pasidžiaugti kito sėkme irgi nesunku.
Oi, o dabar nušoksiu į panašią, bet ir kitą temą. Apie bendravimą vis tiek, bet... tas pokalbis, kur buvau pasišiaušus iš anksto, tai buvo visai ne toks, kokio tikėjausi. Realiai ničnieko naujo nesužinojau, ir nuobodžiavau, ir juokiausi, nebegalėdama susitramdyti. Gerai, kad vakar turėjom itin vertingą 3 val. pokalbį iš esmės apie tą patį - komunikacija socialiniuose tinkluose su ISM dėstytoja - kuri ir jauna, ir savo verslą turi, ir neabejotina profesionalė, ir sugeba pamatyti kontekstą. Tai čia 2 agentūros mergičkėlės 20+ metų naiviai dėstė mums, kad išmoksim rašyti, jeigu tik pradėsim... Prieš tai padarę analizę mūsų soc tinklų... Tai rašom mes daug juk. Galėjo ateiti su konkrečiais pavyzdžiais, kas kur tinka, o taip nusišnekėjo... Nesusilaikiau, kai iš kalbos prasprūdo apie mus, kaip turinčias 30-40 metų patirties... Nu tokios siauros, bukos ir arogantiškos, vaje vaje, nei trupučio nepasigilinę į klientą, jo poreikius, auditoriją ir turimus resursus. Tai beveik visus metus su jais tąsomės, patirtis labai pamokanti, dabar kažkaip reikia iš to išsikapanoti pabaigiant darbus.
Užbėgant už akių, kad nurašiau jaunas - ne, viskas Ok su amžiumi, nesinori būti arganitiškom senom tarkom - prašysime (už nemažus pinigus, aišku), kad 1 mėnesį parodytų mums, kaip reikia daryti viską idealiai. Pasimokysim. Lankstumo, atvirumo, noro mokytis iš manęs/mūsų komandos neatimsi. Bet gera dirbti/bendrauti tada, kai yra abipusis bandymas suprasti, elementari pagarba ir pan.
O apie mane iš mano SM rašliavų ar epizodinio bendravimo sunku spręsti - aš kaip Šrekas/t.y. svogūnas - turiu daug lukštų .