Kad ten Čepulis, o ne Čeprackas.
Ups
Buvom filme Praėję gyvenimai. Nekomercinis, tarpais ištemptas, bet patiko. Pratinuosi prie korėjiečių kalbos Sausį laukia savaitė korėjiečių audito jų gimtąja kalba
Liniuka, a vertėjas bus?
Nu to tak.
Uf!
Va tuoj prisėsiu pamegzt ir žinių.
Kokio gerumo savaitgalis! Su daug sniego, kavos ir juoko!!!
(Ir orchidėjų)
Aš tai bandau išsivalyt nuo kvailų arba toksiškai pagyrūniškų kalbų, žakardindama ir klausydama Libera kalėdinių dainų/giesmių... Lyg ir smagus būtų buvęs vakaras su mažės klasės mergaitėm ir jų mamom, jeigu ne viena persona. Užkniso net labiau nei pernai. Vemt verčia kiek pasigyrimų kiekvienam sakiny bandant atrodyti super duper visom prasmėm...
O namie irgi vyko meduolių ir picos kepimas, tai martelė prašneko apie vaiduoklius Man gryna intoksikacija nuo kvailų šnekų . Nebeatsimenu, kada tokį pasidygėjimą jaučiau. Dar ir saldumynų padauginau .
Rimtuoju būdu buvo apie vaiduoklius pakalbėta? Įdomu.
Labas rytas,
Sniegas, sportas, grožis.
Psichlogija daug ką pasakytų ir apie pagyras, ir apie vaiduoklius ir apie pasidygėjimą
Labas rytas
Aš kažkaip buvau neutrali Kalėdų laukimo klausimu, bet kai sužinojau, kad anyta atvažiuos ir greičiausia visom 4iom dienom, tai iškart atstūmimo jausmas atsirado. Nu plę, jokio poilsio- nei emocinio, nei maisto klausimais
Mezgimo buvo mažai...
Po pataisymų blizgio premjera:
received_7566453276702567.jpeg 190,32KB 0 Parsiųsta kartų
received_1428587618077920.jpeg 220,43KB 0 Parsiųsta kartų
Cinkeliai:
received_315087134780695.jpeg 208,79KB 0 Parsiųsta kartų
Cinkelis buvo išsaugotas, nes yra puikus!
Niuma, ataugus ar gal auginiesi plaukus? Aš ką tik ilgakasei kolegei aiškinau, kaip smarkiai atsiauginau jau. Kikeno, bet tykiai.