Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos, vakar netyčia su vinciu susitikom autobuse, smagiai paplepėjom :wub:  Išvargus po parodų  :unsure:

Apžiūrėjau Kauno eglę, dieną ji neįspūdinga. Gal reikės vakare kada eit patikrint  :D

O aš šnd irgi su ja susitikau 🥰 . Minėjo apie judviejų pasimatymą. Jep, reabilitacijas lanko poliklinikose.

Eglutės dar nematėm su 2 iš 3. Tik Vilius buvo. Gal ryt vakare reikės vaikus nusivežt pažiūrėt.

Atsakyti

Klasės mažos erdvės prasme, o didelės vaikų skaičiumi, mums pasėdėjus valandėlę jau trūko oro, užkaito galva. O vaikai prasėdi visą dieną iki tikrai ilgai. tai, tipo, paraginkit, kad būtų aktyvesni... Lietuvių mokytojas sakė, kad ne vienas apie 14-15 val jau realiai užmiega pas jį.

Pas mus tikrai žinau, kad atidaro langus per pertraukas pravėdint net ir tokiam ore. Net ir mažiaus klasėj, nors ten viena šeima pastatė rekuperatorių, bet kai kam per sudėtinga įjungt- 'geriau' atšaldyt vaikus, nei mygtuką paspaust 🤐

O pas dičkį yra miegančių nepriklausomai nuo pamokos  laiko, bet nuo mokytojo. O ypač per lietuvių. 

Atsakyti

Qqte, bet gal jūsų reikalavimai aukšti? Pvz prašot patirties? Mūsų viršininkas ima žalią jaunimą ir išsiauklėja kaip jam reik :D  jeigu gerai pasirodo, ir algos prideda  :rolleyes: 

Pasimatymas? Gal ir įmanomas.

Buvau darbiniam minibaliuke. Daužėm lėkštes ir baliavojom Kinzoj. Kažkaip be jokio įspūdžio...

Atsakyti

Aš nežinau, kas man gali netikt, gal prisiraikysiu Su kolegėm kažkada turėsim pusdienį sau. Tik labai nenorėčiau į Panoramą važiuot, nes valandą kamščiuose nuo namų stovėsiu...

Atsakyti

Tinka antradienis.

O kur? Parkingas man rodiklis :) 

Kažkaip anksti šiandien atsikėlėm, tas dar neišaušęs rytas keistai, nei kuom čia užsiimti kol dar tamsu. Jau ir kiaušinienė suvalgyta, ir kavos pagerta.

Šiandien puošim eglę. 

Atsakyti

Labas rytas!

Katuk, TU daužei lėkštes??? Net neįsivaizduoju. Foto foto foto!

Mudvi su dukra degustavom Baristokrato karštą šokoladą su zefyrais ir Troliais 3. Labiausiai kaifavo Šo, nes įsitaisė per vidurį, kaip jam atrodė veikiausiai delikačiai bandė įsinosint bent į vieną puodelį, nepawiko, bet buvo glostomas, nes yra banditas meiliom akim.

Labai ramus vakaras.

Šiandien ryte planas į Senukus ir dar į knygyną Rumi eilių knygos.

Vincis žadėjo grįžti gyva, bet nusikalusi. Ak, seniai mačiau...

Dar puošiu savo eglutę. Jokių miesto eglių nemačiau, kažkaip darbe ir namuose, ir rami, ir pamezgu. Net Kaune būdama buvau susikaupus ir beegliška, Akropolį kraštuku užgriebiau, radau dovaną SAU. Laukiu švenčių.

Kitą savaitę planai iki pat penktadienio, nėra kada net į pasimatymus pasimatyminius nueit, bet laif is kaif ir viskas.

Atsakyti

Aš prabudau gal 6, bet nusprendžiau kad niekam nieko blogo nepadariau, sulaksčiau į wc ir toliai migtelėjau, nes vakar su Vinciu vyninomės, o šiandien vairuot pas abi mamas. Gimtadieniai. 

Gavau pridėtinio plonyčio  balto siūlo iš babinos prie savo tvido, nes jau keikiausi, kokia durnė gali sugalvot megzt megztuką iš kojininio storio siūlo. Taip, gražu, bet iiiiilgai truktų. Ir gal net virbalas 2,5 per storas.

Tik klausimukas: jei pridėtinis plonytis siūlas labai sukrus, ar jis gali įstrižuot visą megztuką? Ar pervyniojimas padėtų? 

Atsakyti

Šiandie ir mes puošim mūsų didžiaskarę. 

Kasmet darbe gauname dovanų eglutę, per dalybas manęs nebuvo, tai prisakiau panoms nukauti PAČIĄ didžiausią, dar bandė telefonu įkalbėti ar tikrai didžiausią, nes nu biški monstras su kreiva viršūne. Dailiai paprašiau nediskutuot, o vykdyti😁

O vargeli, antrą dieną pasigailėjau, kažkaip iki šiol didžiausios, nebuvo toookios didelės, teko suvartyti visas sėdynes ir tai viršūnė įsirėžė į priekinį langą, iš teritorijos išvažiavau pakelta nosimi, ne, ne iš išdidumo, tiesiog matomumas per šoninius langus buvo itin ribotas. 

Panos nekantriai laukia, iš monstro virtimo į princeses, foto🙄

Atsakyti

Kapseika, dzin tos aplinkybės, svarbu rezultatas!

Atsakyti

Kapseika :D  nu bus gražu.

O aš... ramiai sau pabudau, ramiai kavos pasidariau... ir gavau žinutę, jog mano auto jau dvi dienas negali dalyvaut eisme, nes TA baigėsi. Nu tu kuuuurmi! Sėdžiu Lentvario g. laukiu, tikiuosi viskas bus ok

Atsakyti

Katuk, VISKAS ir bus. Gerai!

Atsakyti

Sveikos. Pas mus po neramios savaitės bus ramus naminis savaitgalis.

Miegojau kiek telpa, pabudau 9 supratau kad dar negaliu atsimerkt ir dar iki 11 pasnaudžiau.Reik man taip kartais įsikraut baterijai.

Dabar pusryčiauju su atsuktu labu rytu

Atsakyti