Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas 

Kacumotoos darbai super :4u: 

Atsakyti

Kerpena kai as i mezginiu policija nepretenduoju tai man grazu, ypac rastas tas simpatiskas..

Nu gaal pirma foto isididinus krenta i akis rauksles ties krutine

Tupiu vonioj plaukus dazau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 sausio 2017 - 14:29

Man irgi reikėtų dažyti, bet taip  tingiu...

Atsakyti

Kerpena, oho koks didarbis  :)  man labiausiai rankovės kliūna - lyg platokos ir atrodo per trumpos, o gal tiesios dėl pasiraukšlėjimų pakilę į viršų.  :unsure: ir gal raštą ant kūno būčiau siauresnį dariusi  :hmm: bet čia šiaip, jei labai priekabiai žiūrėti. O visumoje tai nešiotinas daiktas gavosi, jei tik tokį karštumą ištversi  :D 

vat man tas rogutinis kašmyras nelimpa.  :unsure:  dar kokiems šalikams pusė bėdos, o megztiniams man jis toks pliuralas, formos nelaiko ir visai neturi kritimo, kas "pūkuotoms" figūroms yra labai didelis minusas.  :unsure:  Aš išjo esu numačiusi kažkada mamai storą megztinį-paltą megzt, bet ketinu poruoti su kokia vilna.

Atsakyti

Kad Kacumota primezgus  :wub: visi norėtini, ypač tas tvidinis su oranžiniai kraštukais į akį krito.

Laces tai iš vis be žado  :blink: 

Kerpenos megztukas labai fainas  :wub:  

Atsakyti

Rankovės irgi praplatėjo, kai išskalbiau. Nes mezgant tokios visai prigludę buvo, bet tas raštas toks labiau susitraukęs buvo. O per daug siaurų rankovių nemėgstu - jau ir taip pati sau baisiai nepatogi, o dar jei rankovės veržia, tai dar papildomas nepatogumas.

Lace, o tu jau testavai antrą pamoką su kaklo išėmimu.  Aš ką tik peržiūrėjau video niekaip nesuprantu, kaip ten ji pradeda. Ar ten ji truputį atsivyniojus, kad liktų antram uždėjimui galas, ar iš vis tam pirmam pečiui atsivynioja papildomą kamuoliuką?

Atsakyti

Sveikos, oho, kiek darbų užderėjo! Kacumotos nekuklūs kiekiai. Užtat žmogus ir orimezga, kad mažai pliurpia. Aš irgi atiminėčiau tą su oranžiniais kraštukais.

Lace nugriuviminė sadomazokosminė skara. Žemai lenkiu galvą. 

Kerpenos megztukas irgi diddarbis, o šiluma man tai didelis privalumas. Gal kiek neįprasta tau spalva.

Aš neriu žgutą vis ratu ratu, be jokio mąstymo.

Pašnekėjau su broliu taip, kad metė ragelį...

Kaimynui, kuriam įvažiavau tą nelaimingą gruodžio 20 d, kitas kaimynas, irgi kieme, įvažiavo sausio 10 d., tik baisiau... Mašina nauja, bet sakė, kad pardavinės, kad jau tokia nelaiminga.

Atsakyti

Labos

Donstop, Atlantoj aš, USA. Prieš daugiau nei metus dar kaunietė buvau.

Lace, užburianti skara  :wub: 

Kerpena, man kaip tik kabinėtis nesinori. Gražiai ant tavęs atrodo, gražus raštas, dailūs kraščiukai, spalta tau labai tinka  :super: 

Sektiškai vakar plaukus dažiau. Sakė, kad atrodau dabar kaip Elsa iš Frozen  :D Man patinka šaltai geltona, o visos amerikietės mėgsta ryškiai geltonus plaukus, ką aš kiaušiniais vadinu.

Atsakyti

Lace šalis tiesiog pakerėjo :wub: labai :wub:

O mazochistinis polinkis nenustebino :D

Kerpenos megztelis superinis, žieminis :super: 

Jei kabinėtis, tai per platus petys, todėl ir pasmukę pečiai bei klostė po pažastim. Bet galiu ir klysti, menka iš manęs konstruktorė :D

Kacumota yra žinoma "persona" :D ir jos krūvelės mezginių nestebina :D

Atsakyti

Aš tai pažiūrėjau, kiek ta moteriškė, pagal kurios pamokas testuojam, turi žymeklių ir nutariau, kad aš turiu per mažai. Tai ėmiau ir pasidariau. :D

Priedas  P1180067.JPG   52,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jei kabinėtis, tai per platus petys, todėl ir pasmukę pečiai bei klostė po pažastim. Bet galiu ir klysti, menka iš manęs konstruktorė :D

Nea, neklysti :D bet spėju, kad Kerpena viską teisingai sukonstravo, bet siūlas šiokią tokią kiaulę pakišo. Pečių ir nugaros tarp pečių sutvirtinimas šiek tiek pagelbėtų. Nesiūčiau juostelės, bet peties siūlę žemais stulpeliai nestoru vąšeliu pranerčiau ir pynutę tarp pečių. Bent jau neduos dar daugiau nutįst pečiams. :rolleyes:

Aš tai pažiūrėjau, kiek ta moteriškė, pagal kurios pamokas testuojam, turi žymeklių ir nutariau, kad aš turiu per mažai. Tai ėmiau ir pasidariau. :D

:wub: o :bigsmile: tai tu ir visokių karoliukų drakių turi :blink:

Atsakyti

Eėhhhh, kažkaip keista, bet Lace skaros grožio tai nesuprantu :hmm: spalvas suprantu, sportinį/mezgiminį azartą irgi, bet grožio - nea :rolleyes:

O apie kacumotos elgesį sektos atžvilgiu tai tiesiog reiktų patylėt :P , nu bet kaaaiiiip  :blink:

Čia sektoj leistina megzt arba nemegzt, bet megzt ir nerodyt  :blink: nei kampiuko nei kraščiuko - ne nu tiesiog - gėda pelėda :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 sausio 2017 - 17:25