Ai toks keistas laikas, kažkaip nesurenku savęs... Vasara nebuvo laiko, egzistenciniams pasvarstymams, dabar tokia pasimetusi, daug mažiau fizinės veiklos, tai labiau matau savo aplinką, žmones, kai kurie ima vis mažiau patikti... Bet esu įpročių vergė, kas irgi siutina, nes jei nebėra malonumo bendraujant ar jauties išnaudojamas, realiai reiktų tiesiog priimti faktą, kad skiriasi keliai ir nebeisileisti to erzulio, galiausiai tada atrasčiau laiko kitiems žmonėms... Bet labai nemoku pasakyti ne.
O ir buitis užkniso...
Ai, Restar kokį ten tavo vyrukas baltyminį kokteilį geria? Vis ruošiuosi paįvairinti saviškio racioną.
Kapseika . Augsi ir priaugsi tokiems sprendimams, neprivalai būt tobula čia ir dabar . Man natūraliai sekasi atsitolinti nuo žmonių, kurie peržengia ribas, nes ir taip nelabai turiu laiko, ir dar introvertiška asmenybė esu .
Nors kadangi tam tikrai aspektais jie man ir patinka, ir įdomūs, tai įvyksta vėl kažkokie susijungimai, bet stengiuosi saugoti ribas.
O į kokteilį tai dedasi tų savo baltymų miltelių, o tada, ko jau yra - banano, ar kokių šaldytų vaisių, uogų (mangų, šilauogių, vyšnių, braškių, juodųjų serbentų) ir pieno ar kefyro ar graikiško jogurto su vandeniu. Dar avižų dribsnių beriasi, gal kokių sėklų, jeigu randa. Toks tirštas gana išeina. Šiemet gimtadieniui dovanojau jam Nutribulet plakiklį, tai sakė, geriausia dovana per gyvenimą .
Vakar vakaras buvo toks kontraversiškas - apsidžiaugiau su lietuvių mokytoju susipažinusi, nes labai fainas, myi vaikus ir jie jį, o ir gerai paruošia, prie matematikės tai prastovėjau 20 min, ten visą laiką buvo žmogus, ir net žinodama, kad laukiu, nesiteikė kažkaip paskubėti... tai ir nebenuėjau, nes reikėjo skubėt į susirinkimą. O ten mokytojas, pavaduotoja apie 11 klasės pasirinkimus, laukiančius pakeitimus... realiai jau tipo sausį pasirinkti reikės dalykus, kuriuos mokysis, iš esmės - ir egzus laikys, o dar niekas nežino, ko norės aukštosios. Čia dėl tų lygių nelabai aišku, nes čiurlionkė, aišku, profesorių nerengia, tai jutau spaudimą rinktis B lygius. Galvojau, bent lietuvių galėtų A bandyti. O sako, kad toks aukštas ten lygis, kad geriausia rengiantis į filologiją stot, kad kosmosas ir pan.
Ai, susisuko galva nuo visko, gaila vaikų dėl eilinių eksperimentų, nes panašūs jau sakė, kad vyko 2001 metais ir dėl kilusio skandalo buvo atšaukti. na, tai, sėkmytės mūsų vaikams... jaučiu, kad nieko neišlaikyčiau, nes tie tekstų interpretavimai, suvokimai su labai tiksliais apibrėžimais - eina sau. Aš visada mėgau laisvai pilstyt, kas į galvą šauna...
Klasės mažos erdvės prasme, o didelės vaikų skaičiumi, mums pasėdėjus valandėlę jau trūko oro, užkaito galva. O vaikai prasėdi visą dieną iki tikrai ilgai. tai, tipo, paraginkit, kad būtų aktyvesni... Lietuvių mokytojas sakė, kad ne vienas apie 14-15 val jau realiai užmiega pas jį.