Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šventę švęs šventi žmonės  :angel2:​  :D

Atsakyti

Mxm knygoms ir vėl 40 offffffffffffff

Ir yra mano mylimos autorės knyga!!! Nauja!!!!

Atsakyti

Net pavydžiu Restar to šokolado.

Paragavau ir už tave - 2 porcijas :). Geras. Buvo be galo įdomu išgirsti istorijas, pasivaikščioti aplink sceną nuo pačio viršaus iki pačio dugno. Visas aukštis jos virš 30 metrų. Tam tikrais parametrais mūsų teatro scena yra tarp trejetuko pasaulyje - kartu su Covent Garden ir Metropoliten. Ir nuostabu, kad teatro architektė - 25 metų moteris, laimėjusi konkursą pati viena, kai atsiskyrė nuo kolegų vyrų. Lietuviai sugebėjo išsizyst naują teatrą iš Chruščiovo, nes prieš tai opera buvo buvusiame rusų teatre, kuris gerokai per mažas, ypač scena. O paskui sugebėjo kažkaip tą teatrą pasistatyt prilygstantį Maskvos lyg didžiajam teatrui ( bijau pameluot), nors projektas ir pinigai mažesni. 

Na, ir dar istorijų galėčiau pasakot, bet sustosiu. Be galo įdomu.

Qqute - ko mokaisi?

Limit - skamba smagiai jūsų šventimas su šventais žmonėm  :wub: .

Kadangi važiavau autobusu, tai patogiai sulaksčiau iki CUP, pasiėmiau 3 dovanėles. Reikės kada pradėt pakuot pamažu, kai vaikai mokykloje. Nes paskutinei nakčiai pasilikt - nebe tas amžius. Aišku, aš pakuoju tik vyrui, o jis visiems, bet ir jo man gaila, ir reikia vaikus išgrūst, sunkus atvejis.

Atsakyti

Buvau kaimyniniuose OBT ekskursijose, o Vilniuje dar nebuvau ;) Restar, užskaitau tavo rekomendaciją!!!

Atsakyti

Nežinau, ar dabar oficialias ekskursijas organizuoja - vis dar vyksta remontas nematomose žiūrovui dalyse. Kadangi mūsų dalyviai netilpo visi norintys, tai kitąmet pakartosim. Turėsiu privilegiją vėl apsilankyt, gal bus labiau pasiremontavę.

Atsakyti

Mano darbe irgi kavos aparate yra opcija hot chocolate :D  O ten be proto saldi mix fix :B Net ne normali kakava :B 

Restar, kaip dukterėčiai prekyba? Aš tai svariai prisidėjau prie labdaros, o mano paveikslas kabo pas finansų direktorių ant sienos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ta 25 metų architektė, jau pagyvenus, buvo mano kursinio darbo vadovė. Tuo metu dirbo VGTU, kai aš atėjau mokytis. Eidavom į ekskursijas po jos projektuotus pastatus :D Dukra Lada irgi dėstė.

Mūsų darbo kavos aparatas neturi karšto šokolado, bet irgi esu pastebėjus, kad kitur taip pavadinta yra tiesiog kakava. Pas vyrą darbe irgi siaubingai saldi, bet nežinau, kokia ten.

Atsakyti
Liniuka, parodyk paveikslą, kuriuo prisidėjai prie labdaros.

Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2023 12 07, 08:00)
Aš tai turimų dovanų atvirai nesudėjus. O graži idėja!

Pas mane 'gimtadieniams' skirta. Nes vienas didelis persona dar rašo laiškus Kalėdų seneliui.
Atsakyti

Parsivežiau du indukus grietinėlės, tikriausiai nereik sakyti kuom gydysiu siela... 

Atsakyti

Nu tai apie tą karštą šokoladą grįžtam prie mano ankstesniojo posto: esu pirkus visokių mišinukų, kai kurie jų iš tikrųjų buvo Mixfix tipo kakava-skysta ir be proto saldi. :D​  tai įtariu į kavos aparatus tą ir deda.

Atsakyti

Mano darbe irgi kavos aparate yra opcija hot chocolate :D  O ten be proto saldi mix fix :B Net ne normali kakava :B

Restar, kaip dukterėčiai prekyba? Aš tai svariai prisidėjau prie labdaros, o mano paveikslas kabo pas finansų direktorių ant sienos :rolleyes:​ 

Kad aš žinočiau :). Kai 2 partijos nesigavo, nes sutrupėjo, tai buvo greita man paskambint. O kai su mano konsultacijom gavosi, tai net neparodė, kas ten išėjo :). reikės paklaust, bet gal net ne šiandien, nes tuoj reikės bėgt, tik spėjau įspūdžius surašyt ir foto atrinktas sudėt.

Garbingai taip, spėju, kad finansų direktorius nepagailėjo labdarai :).

Kapseika - nuo ko gydysi sielą?

Limit - ar bent faina buvo ta architektė? Nes istorija tai nuskambėjo labai romantiškai. Dar apie Joną Aleksą gražiai pasakojo kaip apie labai kuklų, bet super talentingą ir visų mylimą žmogų. Na, o Noreiką arba mylėjo, arba jo nekentė, nevienareikšmiška asmenybė.

Atsakyti

Niuma, šitas. Ir dar du pardaviau jau ne labdarai :B Galėsiu vėl tapyt, nes vietos už sofos atsirado :D

Priedas  Screenshot_20231207_174112.jpg   1MB   1 Parsiųsta kartų

 

Atsakyti