Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Milijoną!

https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Atsakyti

Galvoju, kaip čia sukandus dantis prasukt pro Siūlų mišką, kad Drops Nord daugiau spalvų užsipirkt, kol gera akcija.

Ką iš jų mezgate? :ax:  Persiprašau už galbūt kvailoką klausimą šioje temoje, bet tai kam daugiau jį užduoti, jei ne mezgėjoms. :geda: Tie 30 proc. poliamido – tai čia gerai ar blogai? :hm: Kuo Drops Nord geriau tarkime už Drops Flora (na ar kitus daugiau mažiau palygintinus)?

Atsakyti

Smalsute poliamidas duoda tvirtumo. Taip greit neplyšta. Galima kojines, pirštines megzti

Atsakyti

Restar, ar tikrinai eilinį PC šiemet? :D Šiaip jau šiais metais eilinėj Maximoj labai gražūs eglutės žaisliukai stikliniai buvo :wub:  Gal ir dabar yra. Bet ten jau po kelis krūvoj turi būt, kad gražiai ant eglutės atrodytų. Kituose PC nežiūrėjau. 

O su tuo vienu ypatingu tau turbūt būtų reikalų, kur jį padėt. Nors jei eglė  marga, tai bele kas tiks ir pagal dydį, ir pagal spalvą.

Netikrinau :). Vengiu didelių PC, be to ne fasonas man tokio masiškumo dovana. Visai neliko laiko, Žaliam centre neradau gražių, šalia buvo CoffeeLoft, pirkau Chai latte su prieskoniais. 12 eur +. Man patiktų. Suvartos ar kam dovanos. Norėčiau labiau išieškot, bet kažkam yra ribos, tai nebespaudžiu savęs.

Nu jo, būna eglutės vieno kolorito, bet man visame kame patinka įvairovė, tai mūsų eglutė būna spalvota su visokiais unikaliais žaisliukais, daug paukščių, kankorėžių, ir šiek tiek apvalių šilto kolorito. Tik stiklas ar šiek tiek vaško ir šiaudų.

Ką iš jų mezgate? :ax:  Persiprašau už galbūt kvailoką klausimą šioje temoje, bet tai kam daugiau jį užduoti, jei ne mezgėjoms. :geda: Tie 30 proc. poliamido – tai čia gerai ar blogai? :hm: Kuo Drops Nord geriau tarkime už Drops Flora (na ar kitus daugiau mažiau palygintinus)?

Man tas pats klausimas dėl Floros ir Nord vis kyla. Bet kojinėms ar pirštinėms tas Nord geriau. Ir lyg alpakos jame daugiau, dėl to to poliamido nei kiek nejaučiu, neįtartum, kad ne gryna vilna. Malonus megzti ir labai pritinka žakardui.

Niuma - kaip pokalbių rezultatai - tikiesi ko nors į gera? Aš galvoju kaip čia ryt su matematika daryt strategiškai, kad vaikui blogiau nebūtų. Nes nenormalu, kai kai vaikas ko klausia, atsakymas yra: " aš tavo vietoje iš gėdos sudegčiau, po žeme pasikasčiau" ir pan. Ir taip sunku ta matematika tiems menininkams, dar jautruoliai, tai tik varo ant jų, kad pusė PUPP neišlaikys, o tie bijo net prasižiot. Galvoju, kad kažkas turi pasakyti gana toms sovietbobėms. Nes tikrai stengiasi ir mokosi, nėra taip, kad tik durnių voliotų. Bet iš nuolatinio streso užsiblokuoja, daug supranta, bet ne viską, o bijo klaust.

Tik klasė nedraugiška, didžioji dalis tėvų neateina, nesivienija, žodžiu, nemalonūs. Pavaduotoja - tos mokytojos draugelė. Galima eit su direktorium susitikt, bet gal tiek nenoriu. Dar pamąstysiu. Norėčiau eit tiesiai pakalbėt, bet gali būt blogiau.

Atsakyti

Puikus pasirinkimas, Restar!

O apie tuos žaisliukus, tai tą ir norėjau pasakyt, kad pas visus savi ypatumai, vieniems patinka visaip, kitiems vienovė, tai visada yra rizika nepataikyt. Ir nors atrodytų išrinkai žiauriai fainą žaisliuką (sau :D ) kitas gali pasakyt-ir kam jis man ...

Kaip ir su viskuo. 

Atsakyti

Tai va. Užtat faina galvoti apie konkretų žmogų, kai pats nori ką dovanoti, o ne iš reikalo.

Nuo persibendravimo tik kimarinu telefone...

Atsakyti

Restar, galvoju dėl abiejų į pliusą. Vilius kategorišksi nesimoko chemijos, bet kažkoks konfliktas pernai įvykęs, tik jis nepasakoja, o ji (gal/atseit) neatsimena. Pirmo semestro vidurkis buvo 7; antro 1,75. Aga, pirmo skaičiaus nesumaišiau. Bandysim bendrom jėgom išjundint.

Su mažium vakar buvau 90 proc nusprendus keist mokyklą. Po šiandien pokalbio- dar nekeisiu.

Tai manau į naudą abu susitikimai.

Tik paskui lūžau poguliuko ir net po valandos žadintuvas neprikėlė. Tik buvau prisižadėjus, kad su Emiliu važiuosim į Megą jam gautus  gimtadienio pinigud iškeist į dovanas- Lego. Dabar nuolaida, tai nusipirko daug ir už brangiai. Laimingas. 

Užsukom į Vynoteką. Netikėtai radau daug mažom ir gražiom pakuotėm labai skirtingų užtepėlių- idealios mini dovanos su duoniukais ar/ir vynais Kalėdom.

Atsakyti

Niuma - džiugu girdėt ♥. To ir linkiu - kad viskas į gera. Ryt bandysiu aš susitikt su vienu kitu mokytoju, po to bus susirinkimas su auklėtoja dičkės mokykloje. Su anais dviem viskas gerai, susitikimai su mokytojais bus sausį.

O ryt iš ryto tai vaikščiosim po LNOBT užkulisius ir vainsimės karštu šokoladu :wub: . Turi tas mano darbas privalumų, kai galiu po įvairias organizacijas vizitus suorganizuoti.

Atsakyti

Net pavydžiu Restar to šokolado.

Atsakyti

Šiuo metu pas mane miegamojo komoda nuklota dovanom: dvi mamoms, dvi kalėdinės- kolegai irdičkio klasiokei.

Atsakyti

Labas rytas!

Niumos komoda dirba kaip pas Senelį Šaltį!!!

Aš tai turimų dovanų atvirai nesudėjus. O graži idėja!

Atsakyti

Net pavydžiu Restar to šokolado.

Kai išgirstu apie karštą šokoladą, tai vis prisimenu mano vyrui nutikusią istoriją.  Atrodo buvo 1995 metai. Jis buvo išvažiavęs 2 ar 3 savaitėms į Norvegiją, tokia lyg komandiruotė buvo. Mums dar tokia naujiena buvo tada užsienis. Grįžęs pasakoja, kaip ten gyveno, kokios sąlygos buvo,  kaip ten viskas brangu. Kad valgyti tik į Macdonaldą drįsdavo nueiti, nors  jis gaudavo ten dienpinigius. Nueina jis į tą Macdonaldą ir žiūri - karštas šokoladas ir toks pigus palyginus su viskuo. Tais laikais vienintelis žinomas karštas šokoladas įr buvo Operos ir baleto teatre ir žinojom, kad jis brangus net Lietuvoje. Vyras negali patikėti savo akimis ir užsisako to karšto šokolado. Ir sako man - tu neatspėsi, ką jie vadina karštu šokoladu. Aš aišku neatspėjau, kad tai buvo paprasčiausia kakava. :lol:

Atsakyti