Pati namų kvapų nepakenčiu, tai niekam nedovanoju . Su kremu nerizikuosiu niekaip. Ikea tikrai nevažiuosiu . Varysiu į Šiaurės miestelį ir ten pasiblaškysiu. Jeigu liks laiko - darbe pasėdėsiu.
Knygynuose visokių dovaninių reikalų būna. Ką nors tikrai rasi
Beje, eglutės žaisliuko aš tai irgi nesuprasčiau pataikyti į stilių ir skonį sunkoka.
Na, dovanėlė geriau materiali, nes renkamės gyvai. Tai bet koks kuponas/čkiukas labai nedovaniškas. Žaisliukas tai super idėja, vis pamirštu, kokia ji universali ir tinkama sezonui ir bet kam.
Liniuka, o kur tu jų gražių mačius? Please, tik ne Katedros aikštėj prie eglės . Ir ne Interios. ten vyrui reikės eilinį nupirkt. Man reikia kažkur nuvažiuot, kad spėčiau visur sulakstyt.
Jei kokioje Panoramoj, tai bet kurioj dekoro parduotuvėje. Žalioje stotelėje. Net ir eiliniam PC
Eiliniam PC negražūs žaisliukai . Noriu tikrai superinio.
O ką ten tą žaisliuką suprast? Pakabini ant eglės, ir tiek žinių . Kremą ar kvapus kam nors perdavanočiau.
Kad jau “pakonsultavot” Restar, gal galėtumėte pamėtyti idėjų ką padovanoti Kalėdų proga vyrams (40 metų) gyvenantiems užsienyje ir kuriems nieko nereikia.
Jurgitak, jei mielai prie griliaus stovi, gal kokiu prieskonių, marinatų, kaip šitie
https://www.kamadocl...ai/prieskoniai/
mes patys gavom nuo draugų siuntinuką, su kiek kitokiais, tai užkvipo namai.
Jurgitak, čia turbūt jau misija beveik neįmanoma Aš dovanočiau kokią nors valgomą dovaną - suvartos, vietos neužims, nedulkės, bus skanu Tik, žinoma, jei žinai, ką tikrai mėgsta.
Restar, ar tikrinai eilinį PC šiemet? Šiaip jau šiais metais eilinėj Maximoj labai gražūs eglutės žaisliukai stikliniai buvo Gal ir dabar yra. Bet ten jau po kelis krūvoj turi būt, kad gražiai ant eglutės atrodytų. Kituose PC nežiūrėjau.
O su tuo vienu ypatingu tau turbūt būtų reikalų, kur jį padėt. Nors jei eglė marga, tai bele kas tiks ir pagal dydį, ir pagal spalvą.
Neutralią dovaną orientuojuosi: į kalėdinę arbatą; kažką kramtomo (riešutus kalamelėj ar pan- rankų darbo daug kur visokių pakuočių yra arba Rutos gamybos skirtingų pasiūlų); kalėdinę žvakę arba sojos važko žvakę.
Omm. Atrodo abi mokyklos atlaikytos per dvi dienas. Masažas- vietoj ir laiku. Dar kitai savaitei vieną pasiėmiau, nes sakė, kai atėjau kaklas ir pečiai įtemti buvo. Na taip, nes net pusė nakties be miego prieš pokalbį...
Tvidą vakar pradėjau. Šiandien išardžiau. 140 akių kaklui pasirodo- per mažai.
Nu jei labai gražų ir vieną- tai nežinočiau kur jį komponuot. Ant mano eglės keistai žiūrėtųsi.
O pats svarbiausias faktas- dovanotam arkliui į dantis nežiūri nesistengiu įsiteikti, nu nes misija neįmanoma.
Beje, jei tikrai labai gražiam ir išskirtiniam žaislui, tai 10 euriukų ir neužtektų
Dar žvakės visokios kvapniosios. Gaunu, turiu nemažai. Net pati perku, bet realiai jos arba sugrūstos į spintas, arba kur nors dekore pakomponuotos. Nekūrenamos
Jurgitak-kojines visada tokių reikia
Kad jau “pakonsultavot” Restar, gal galėtumėte pamėtyti idėjų ką padovanoti Kalėdų proga vyrams (40 metų) gyvenantiems užsienyje ir kuriems nieko nereikia.
Dailiai įrėmintą karikatūrą ;)