Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkur 30 ar 32 kotletai išėjo. Vaikai mandagūs - paklausia, po kiek galima. Sakiau - ne daugiau kaip po 3. Tada lieka antram kartui. Nes kai po 4 bernai ima, tada jau nebelieka. 

Mano paauglystės rekordas  - 10 kotletų per dieną (ne per kartą). Močiutės kotletai buvo dieviški. Bet tikrai jau suko vidurius nuo to kiekio.

Dvimetrinis+ po sporto išgėrė beveik  litrą baltyminio kokteilio, užvalgė lašinių su duona, tada 3 kotletus, tada mačiau kaip valgė riešutus, mandarinus, obuolius, ne viską ir sumačiau iki to, kol sėdo vėl su manim serialo žiūrėt.

Vėl sunku buvo nueit miegot per žakardinimą  :wub: . Galvoju, kaip čia sukandus dantis prasukt pro Siūlų mišką, kad Drops Nord daugiau spalvų užsipirkt, kol gera akcija. Aišku, būtų gerai ir Teksrenos vilnelė, tik kažin, ar kur gyvai Vilniuje jos likę.

Lakstymo diena šiandien, o darbų prie kompo nieks nenudirbs tuo metu. Kartais su nostalgija prisimenu ramybę kalėdiniu laikotarpiu per covid'ą, kai negalima niekur eit buvo  :B . Bet tik tuo aspektu.

Atsakyti

Sveikos

Nu aš po akim turiu palyginimą kaip valgo paaugliai bernai ir kaip mergaitės. Yra skirtumas. Tiesa mano bernas po 4 kotletus neįveikia, po 2 jam gana. Ir desertui ko nors daug ( pvz tik neapžiūrėk tai čipsų pakelį ir praris)

Pas mane kotletas maždaug 100 gr. Ir 150 man( ne dvimetriniam fizikui) neužtenka. Kaip ten kas beskaičiuotų bet pas mane balasto makaronų ar bulvių košės pavidalu nėr racione. Tik daržovės.

Atsakyti

Aha. Pirkau siūlų šiandien. Bet reikėjo man- Nord už gerą kainą. Tiesa tik užsakiau dar nepasiėmiau

Atsakyti
Aš vakar darbe apturėjau epinę "ar aš tau sese, nesakiau, ar aš žodelio netariau! Pašluok kiemelį subatoj, atjos bernelis nedėlioj" situaciją. Aš buvau teisi, bet tauta darė kitaip.

Tai kaimynai (t.y. konkurentai) su mumi nužiūrėtom ir rekomenduotom priemonėm prasisuko.

Rašiau mandagius laiškus vieto šnypššštimo "o jau dabar tai klausysitiessss" ir laikiau save surišus neit kašmyro ir arba naujos indų porcijos...

Kol kasss pavyko.

Vieną laišką parašiau su pastaba: this is the future I told you so warning.
Atsakyti

Prisiminiau, kad galiu pasinaudoti daugeliu protingų galvų, tai prašau pagalbos, nes iki 14 val turiu nupirkt dovanėlę iki 10 eur, kuri tiktų ir vyrui ir moteriai, tikslinė grupė - mokymų specialistai. Na, tai dar, kad įmanoma bent šmaikščiai prie tos srities pritempti... Įsiprašiau į klubą, kurį kuruoju, tai sakė, kad įėjimo bilietas - dovanėlė.  Kažkur turiu nulėkt... Nu  :B . Kai aš nekenčiu tokių skubotų beprasmių dalykų.

Atsakyti

Bilietas į seminarą tink?

Atsakyti

Į kokį čia už 10 eur? Plius mokymo specialistai patys organizuodami ir vesdami mokymus visko prisimoko sočiai. Pati žinau, kaip į sezono pabaigą nieko girdėt nebenoriu...

Atsakyti

Lipdymo.

Arbatos ragavimo.

Kino bilietas!!!?

Atsakyti

Eglutės žaisliukais. Kokio grožio jų dabar būna :wub:​ 

Atsakyti

Eglutės žaisliukais. Kokio grožio jų dabar būna :wub:​ 

Jioooo

Aš nevažiuojamus dalykus vardijau. Nes pati PC nebuvau nuo ano trečiadienio, bet girdėjau pletkų, kad dabar ten nekasssssss

Atsakyti

Na, dovanėlė geriau materiali, nes renkamės gyvai. Tai bet koks kuponas/čkiukas labai nedovaniškas. Žaisliukas tai super idėja, vis pamirštu, kokia ji universali ir tinkama sezonui ir bet kam.

Liniuka, o kur tu jų gražių mačius? Please, tik ne Katedros aikštėj prie eglės :D. Ir ne Interios. ten vyrui reikės eilinį nupirkt. Man reikia kažkur nuvažiuot, kad spėčiau visur sulakstyt.

Atsakyti

Namų kvapas. Koks nors kalėdinis.

Rankų kremas. Nu tiks ir šiuolaikiniam vyrui ir moteriai žiemą

Žaisliukų :hmm:  bele kur dabar yr. Kad ir Ikea

Atsakyti