I know-mėgstamiausias
Alias
Dixit
Dar kažkoks 5 sekundės
Jenga
Limit nu taip norisi tave apkabinti . Nusistekenusi tu nuo to darbo, dar be geležies, o toks nuostabus žmogus esi . Pasirodo, net ir žaidimas tas pats labai einamas . Pas mus tai kalnai žaidimų, bet reikėtų vyro paklaust, ką rekomenduotų. Vieni labai žaidžiami, kiti mažiau, nes ilgai labai trunka, reikia visą stalą užimt ir dar susidėliot trunka koks pusvalandis. Čia mano vyro pomėgis . Kiek dabar už nugaros kalne mačiau, tai yra Carcassone, Alhambra, Ticket to Ride, Civilizacijos, Sheriff, Scyte, Takenoko, Katano salos naujakuriai. Dabar kaskart susitikę pliekia Corridor - paprastas ant medinės lentos. Aš dar mėgstu ir pasirašau žaisti Finito ir Ligretto, jeigu max 3 dalyviai, nes kai daugiau, tai man mirga marga, nieko nespėju, supanikuoju ir neįdomu. Aišku, dar klasika Uno, Alias, kažkoks ten vakarėlių žaidimas, kurį per pora naujų metų su vyro broliu žaidiėm ir prisijuokėm. O dar nemažai slepiasi už fotelio, kur nematau .
Kepti visai rekomenduočiau kokius biskočius - jie man kalėdiški, skanūs (vakar kaip tik dukterėčią telefonu konsultavau, sakė, kad nori neštis į darbovietės labdaros mugę), gali pastovėt arba tuos sutrūkusius šokoladinius sausainius dovanoms. Mes tai ir uogienių visokių turim, burokų prisimarinavę, anksčiau dovanodavau.
Turiu knygą Dovanos iš virtuvės
spėkit, ar ką esu darius
Bet pamenu, kad ten buvo idėja dovanoti gražiam stiklainiuke susluoksniuotus ingredientus kokiam nors kepiniui turbūt su receptu, bet šito nepamenu
Nu reiks namie išsitraukt pavartyt, turėtų būt ten įdomių dalykų.
Padaryk moliūgų cukatų
Biskočius tikrai daug paprasčiau ir trumpiau nei moliūgų cukatus pagamint . O jeigu turi obuolių, tai galima jų traškiai pridžiovint - galėčiau paskolinti aparačiuką, jeigu neturi, kur lupa ir pjausto plonai. Kažkuriais metais nemažai labdarai pridžiovinom. Ai, dar Beatos knygoje antroje yra valgomų dovanų idėjų.
Aš parsivežiau 2,5 kg. krūtinėlės, bet kažką gaminsiu jau tik ryt, tingiu.
Aš esu į darbą, per savo gimtadienį, kuris neturi nieko bendro su Kalėdomis, šiuos kepusi
https://nidosrecepta...iai-sausainiai/
Ir šiuos
https://nidosrecepta...sokolado-idaru/
Abu labai man kalediski, ypač tie cinamoniukai. Sulaukiau daug uch ir ach...
Labas rytas!
Kilogramų nekepiau. Pjausnių buvo 360 g, ir tai kepiau taip, kad 1/3 liko.
Nes kadangi vėl organizuoju darbo vakarėlius, tai prisiminiau kaip kalbėjau su mėsos berniukais vienai konferencijai - mėsos pro žmogus skaičiuoja 150 produkto. Alkanam 2 m fizikui - 200 g.
Tai 3500 g katlietkų (dar damaišysi kilą, bet kažkiek nusikrps, tai, sakykim, tas ant to) yra ant 23.3 porcijų.
Jaučiu, kaip katukas mane už matematiką glosto.
Mezgimai lėti. Bet kokie mieliiiiiiiiiiiii
Kaune - nersiu.
Katuk, tak porcija 150 g. O tas yr nu gal ir dvi katlietkos. Su garnyru ir kompotu, kaip gi kitaip?
Aj, mano paauglė valgo, bet tikrai kaip sveika mergina, o ne jaunasis mėsos naikintuvas (mano kaimynka taip sūnus paauglystėj vadino).
Labai graži diena.
Noriu vaikščiot visą dieną (nu ok, 2-3 valandas) po miškus su Džojalawičium, o ne į kompą žiūrėti...