Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai apsispręsk, ar labiau bijai kandimo, ar labiau pūko nori :)

Man tas ryškus toks gražus, taip primena mano turėtą ir mylėtą iš Šetlando vilnelės .

Aš, aißku, neapsisprendimo kančiose eilinėse :). Kai neturiu konkretaus užsakymo, tai nesugalvoju, kam ir kokias pirštines pradėt. Arba neatsispausdinus schemutės.

Atsakyti

Nenoriu susegamo. Ir jakų bei kašmyrų nenoriu pridėt. Būtent kažkokio pūkelio mini norėjau.

Pusalpakę radau pas manosiūlai, bet labai ryški....

Dar yra mintis tas dvi vilneles sudėt, kur mano mėginį-rusvą ir plytinę... bet nebus pūkiuko...

Ne jakas, ne kašmyras! Būna plona alpaka, ne moheris. Tikrai THE SANDĖLIUKE mačiau. Tos ryškios oranžinės irgi mačiau plonumo pridedamo, bet nesu tikra dėl sudėties.

Atsakyti

Galiu ryt pasiaukojamai nueit pažieeet ;)

Atsakyti

Kai Restar priminė, tai paskutiniu metu  sužiūrėjau Virgin river, kiek buvau nemačius.

Tai kažkaip kuo toliau žiūrėjau tuo labiau prisiminiau epizodą iš vienos skaitytos knygos,net neprisimenu kokios. Ten vienas herojus buvo  vienas iš serialo kūrėjų. Tai buvo visokių detalių apie serialo kūrimą. Susibendravo jis su heroje moterimi. Ji klausinėja - tai kaip ten toliau bus. Sako, dar nežinom. Na ten vienai serialo herojė laukiasi, bet paaiškės kad vaikas ne vyro. O tai kieno? Dar niekaip nesugalvojam. Tai ta moteris sako - o gal tas tegu būna. O, sako, labai gera mintis, net nepagalvojau. :lol:

Nu tai čia irgi. Tai tėvas, tai ne tėvas, tai keli vaikai iš karto, tai jau nei vieno. Tai nežinomi palikuonys, tai  netikri tėvai. Tai miršta iš  begalinės meilės, tai jau už kelių dienų kitą myli. Viskas sukasi ir dar apsisuka. 

Tai ir įsivaizdavau, kaip kažkas su šypsena patarinėja, - o tegu paaiškėja va šitai, o dabar šitai... :D :rolleyes:

Atsakyti

Galiu ryt pasiaukojamai nueit pažieeet ;)

Nu reiktų savo akis ir pagrindo siūlą paskolint pažiūrėjimui :D 

Šiaip tiesiog čiupinant babinoj ta mano mohera nekanda. Bet vat sumezgus į mėginuką, prikišus po kaklu tai nu taip, ne tai kad kentėt negaliu, bet JAUČIU.  Tai vat ir galvoju, kad ir kitas siūlas, kol neprikiši prie kaklo mėginuko, skalbto, gali ir neišsiduot. 

Turbūt vis tik megsiu tą, ką turiu...

Atsakyti

Oi, Kerpena kad dėjo summary, tai galima pagalvot, kad kokia didi muilo opera:). Biškiukas vingių ir tiek :). Na, ir reikia laukti tęsinio.

Vakar per visokius trukdymus(is) per vėlai pradėjau megzt, tada negalėjau sustot, kai sustojau - prisiminiau, kad duona nemaišyta...Tai prieš 2 nuėjau gult. Neprotingas elgesys :B . Bet tas marginimo kabliukas :wub:​ . Kol apsisprendžiau ką, iš kokių siūlų, rausiausi tai schemutėse, tai siūlų krūvose... 

Atsakyti

Restar, manjakute tu!

Beje, apie ne muilo operas: švieži duomenys iš La Scala! Klasikinėje operoje niekas šviesų negesindavo, idant aprėdai beigi veidai besilankančiųjų matytųsi, ir pastarieji galėtų brausint pagal išgales: žaisti kirtomis, dėlioti pasjansus ir mesti Taro, ir, aišku, intelektualiai aptarti kokį tokį kardą imperatorius primai įteikė!

Dirbu, noriu megzt, eisiu į THE SANDĖLIUKAS.

Katuk, pasižvalgysiu tobulo ryžesio.

Atsakyti

Dar tokią mintį išmintijau. 

Kad jeigu jau kanda tas siūlas, tai velniam aš tą aukštą kaklą darau :D  darysiu trumpą. Aišku, kad idėja šiltuko dings, nu bet ji jau ir taip dingo :D 

Gadget, palygink su fotke. Tas antrasis yra pagrindas, ir spalva mano akimis foto tikroji.

Atsakyti

Katuk o mėginuką praskalbei? Būna pašvelnėja mohera

Atsakyti

Skalbiau. Iš tikro pašvelnėjo. Ir ta vilnelė truputį pasipūtė. Bet vistiek jaučiu :D 

Jeigu jau taip rimtai-turiu net du mėginukus  :D tą kur foto, mezgiau gal pavasarį. Bet kadangi neužfiksavau nei virbalų, nei kas ten kaip, tai prasimezgiau dar vieną. Abu skalbti. Netgi jei gerai pamenu, skirtingom priemonėm. Kartais dar ir tas duoda skirtingus rezultatus. Senas ožys blyn tas moherinis :B​ 

Atsakyti

Siaubas, kaip neturiu šiandien nei vienos jėgelės.. Kur tos energijos pasisemt labai gerai būtų žinot... Toks vaizdas, kad ėjau ėjau ir staigiai į duobę papuoliau ir visai krapštytis nenoriu, bet suvokiu, kad reik. Atėjau čia paskaityt, ir biškį sukirbo kažkoks energijos siūliukas. Veikia ta mezgėjų bendrystė, nors ir virtualiai  :wub: 

Gerai, kad šiemet Rusnė Advento vainiką viena sumeistravo, nors šitas atkrito. Bet reiks kito dekoro namams.

Dar galvoju, kad šiemet reik nusižengt tradicijoms ir eglutę anksčiau pasipuošt, gal bus šviesiau namie, džiugesys ilgesnis bus :wub:​ 

Dovanos kaimynams dar negalvotos. Visada dovanojam vieni kitiems kažką valgomo, savo daryto, bet norisi ko nors įdomesnio nei kalėdinis namukas šiemet. Bet taip neateina niekas į galvą. Tokių aukštumų kaip MsM grybukai tai ne man, gaila...  Atrodo tobuli :wub: 

Pernai iš kaimynės gavau riešutukų karamelizuotų, pomidorinę pastą naminę, labai patiko. Kita mokėsi sausainius dekoruot, tai gavom meno kūrinių net gaila valgyt buvo :D

Mano bernai jokių marčių neparveda, žentai irgi dingo :D

Bet gal galit pasidalint, kokius ten žaidimus žaidžiat? :D Turėsim šiemet daug svečių per Kūčias, gal reik ką nors naujo įsigyt, nei tik Dixit per naktį varyt kaip pernai.

Atsakyti
Mes neturim daug stalo žaidimų: Alias, kortos, KLASK - šitas pernai pirktas, smagus tiek suaugusiems, tiek vaikams.
Atsakyti