Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man irgi labai gražu, kad kai ateina dičkis, tai porelė, tėtis ir mažoji visi pliekia stalo žaidimus, kartais užsižaidžia tiek, kad tenka vežti juos, nes autobusai nebevažinėja. Aš tik Dixit žaidžiu kartu, dvyniai niekur nebeprisijungia.

Atsakyti

Kai mus aplanko didelės savarankiškos porelės, žaidžiam visi kartu-dažniausiai I know. O ką daugiau veikt :D labai smagus būdas ir sužinoti kažką ir pažinti žaidžiančiuosius :rolleyes: 

Turiu problemą. Mezgiminę. Nu kanda man tas pridėtinis siūlas moheros, bet be jos ne tas vaizdas. O rast tinkamos nerandu-tai spalva, tai faktūra netinka  :cry2:​  aš nevilty. 

Atsakyti

Aš buvau mamos plepinta neblogai, valgyt beveik negamindavau. Atėjo laikas ir pati išmokau. Skalbti, tvarkytis ir pan. - ką čia mokytis? Išeis savarankiškai gyventi ir tegul gyvena kaip tik nori. O dabar kol galiu palepinti, tai ir lepinu :wub: Galės sakyt, kad kai pas mamą buvau, tai va čia tai gyvenimas :D 

Bet nieko nemokau, tik reflektuoju :D 

Atsakyti

Na, turbūt panašiai mąstau, kaip Liniuka. Nors labai neprilepinu saviškių, bet bent kiek galiu.

Man  tai, kai prigaminu ir sau, ir svečiams, egoistiškai norisi megzt :), pažįstu "martelę" kitais būdais ir girdžiu, kaip žaidžia, nes viskas vienoj erdvėj vyksta. O ir 4 žaidėjų daugumai žaidimų užtenka :)

Atsakyti

Maniškis su drauge užsidarę atskirai, broliai į žaidimus jų neprivilioja. O Emilis vos ne kasdien reikalauja, kad aš kartu Alias apie krepšinį žaisčiau- gavo per gimtadienį. Turim užsiėmimą abu. 

Supirkau abiem mamoms gimtadienio dovanas. Ramu :) Galima pradėt galvot apie kalėdines. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 04 gruodžio 2023 - 19:00

Tai aš irgi konkrečiai palepinta buvau. Nemanau, kad man crash kursas geriau buvo, nei palaipsniui mokytis. Bet! Buvom dvi pirmakursės vieno kambario bute, mokėmės tykiai būti savarankiškesnės, ir vyko, vyko ir pavyko!

Atsakyti

Sveikos! 
 

As prapuolus - ruosiuosi kaledoms. Gi sumasciau, kad siais metais dovanosiu visiem dezutes su naminiais grybukais. Tai spekit ka dabar vakarais veikiu  :D

 


Pridėta:

Atsakyti

Niuma, ką mamoms pirkai? 

Ar kuri naudojat šilko užvalkaliukus pagalvei? Gundausi, bet kad nepigu, tai nežinau, ar galiu visoms, kurioms norėčiau, padovanoti.

Ai, apie serialus - pradėjau žiūrėti Frenkė ir kažkokia kitokia moteriškė, kurių vyrai gėjai jas paliko - nuobodu. Pradėjau istorinį Domina - negaliu susekt visų vingių ir kas yra kas su žakardiniu mezginiu. Tai galiausiai apsistojau ties Atypical. Ne toks šmaikštus kaip Šeldonas, bet žiūrisi. O mano vyrukas, kuris pora serijų fone klausė, galiausiai prisijungė žiūrėti kartu ir jam labai juokinga. Aš pati tai nei karto nešyptelėjau. 

Dar reikia mezginį išsirinkt naują 

Katuk, primink, o prie ko tu dedi moherą, ką megsi? Kanda ir mane ji, nors ne visa, ne visada, galų gale aš tą kandimą užignoruoju. Bet tikrai yra superšvelnių moherų. Kaip alternatyvos, ieškočiau kito pridėtinio siūlo, kuris potencialiai gali pasipūsti bent kiek - kašmyro, lana cardate, dar ko nors švelnaus. Aš pati vėl apie jaką pasvajoju. 

Atsakyti

Savo mamai: vaškuotą (dekoras-juodas blizgus) amarilį, kuris per mėnesį išleidžia stiebus ir pražįsta be žemės ir vandens. Paakui galės pasisodint. Namų kvapą. Tamsiai pilką stiklinę priderintą lėkštutę- padėkliuką. Pradžiai bus kaip padėklas, paskui pravers buity.

Anytai: vyšninį šalį su smėlio spalvos pirštinėm, su kailiuko dekoru. Čia prie konkrečių dviejų viršutinių rūbų: palto ir striukės, ieškojau spalviškai.

Atsakyti

Ai, katukai, o susegamo megztuko nenori? Su mohera?  Ar išsirinkus kokį kitą modelį konkretiems siūlams? 

Atsakyti

Siūlas,

Priedas  received_557138489867419.jpeg   169,5KB   0 Parsiųsta kartų

megzčiau

Priedas  Screenshot_20230315_225614_Pinterest.jpg   299,73KB   0 Parsiųsta kartų

 

Dar va taip siūlas:Priedas  Screenshot_20230316_095731_Samsung Internet.jpg   118,11KB   0 Parsiųsta kartų+Priedas  Screenshot_20230316_100218_Samsung Internet.jpg   121,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nenoriu susegamo. Ir jakų bei kašmyrų nenoriu pridėt. Būtent kažkokio pūkelio mini norėjau.

Pusalpakę radau pas manosiūlai, bet labai ryški....

Dar yra mintis tas dvi vilneles sudėt, kur mano mėginį-rusvą ir plytinę... bet nebus pūkiuko...

Atsakyti