Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Taip, mielieji namai pasiekti, sniegas pakastas, po šunim pagulėta. Tuoj eisiu fotosesijon į skalbyklą ;)

Atsakyti

Jurgitak, parašiau ir tryniau. Bet, pasirodo, ne viską. Regitra registruoja. Sandorio legalumu turi pasirūpinti sandorio šalys. Ir konkrečiai ši paslauga yra e-paslauga.

Tiesių siūlų!

Atsakyti

Gadget, tai va, ne viskas yra taip kaip atrodo. Ne visais atvejais e.paslauga.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2023-12-03-10-51-09-67_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg   717,81KB   1 Parsiųsta kartų

 

 

Valo plaukų dažus iš vilnos. Įveiks ir tušinuką!

Pirktas mxm.

Atsakyti

o, ačiū !!!

Atsakyti

Gadget , :love: , dar taip nemačiau ,kad dėmė tiesiogine prasme išnyktų tiesiog akyse...Dar galvojau, gal tie patekėję latakai sunkiau valysis, bet užteko tik nuskalauti. Dar kartą -AČIŪ.

Atsakyti

O tą valiklį tikrai pagal instrukciją galima taip tiesiog ant audinio purkšti? :unsure: Atrodo tai, kad tik visokiems paviršiams valyti skirtas.

Atsakyti

Tai jau anksčiau, kai Gadget reklamavo, buvau pastebėjus, kad visai ne dėmėms skirtas. Bet gal ir gerai tokį turėt, kai nebežinai, ko griebtis.

Mano savaitgaliai kažko baisiai darbingi patapę - daug maisto pirkimo, daug gamybos visą savaitgalį (vis nori bent kiek į priekį pasigamint, kad nors pora šiokių dienų nereikėtų sukt apie tai galvos), bet kai būna dičkis, o dar su panele, tai nedaug ko ir lieka... Kažkaip baisiai ėdrūs mes visi :(. Per tą gamybos laiką n kartų turiu valytis virtuvę...  

Vakar po poros bulvinių patiekalų pagaminimo (vienas nebemėgsta kugelio, kita nevalgo dzūkiškų bulvinių bandelių su varške) supratau, kad jeigu prisėsiu, tai gal ir užmigsiu. Užtat užsidėjau savo greitaeigius batus ir sulaksčiau iki senamiesčio, labdaros mugės Rotušėj, eglutės - apėjau visus kioskus, apžiūrėjau, kas kur,  netyčia nusipirkau kanapių aliejaus, nes įsiūlė paragaut ir nebegalėjau susilaikyt - tik sykį esu tokio turėjus, kai negalėdavau praeit pro šalį to butelio - vis norėdavau gurkštelėt, tokio skanumo tas kanapinis... Praėjau pro ledą Valdovų rūmų kieme. Paprastai nebaisiai mėgstu vaiškčiot be tikslo ir dar viena, bet buvo smagu. Nes taip NORĖJAU. Vyras sode turėjo reikalų, vaikai nenorėjo.

Šiandien tik po vėlyvų pusryčių peržiūrėjom pora Tūkstantmečio vaikų laidų, laidą apie gamtą, vyras - Puaro, tai nemažai pasistūmėjau su pirštine. Antra. Net nepasakosiu, kokia durna galva, dėl kurios teko daug ardyt...

Atsakyti

O tą valiklį tikrai pagal instrukciją galima taip tiesiog ant audinio purkšti? :unsure: Atrodo tai, kad tik visokiems paviršiams valyti skirtas.

Ir ką? 

aš ne visada gyvenime viską darau pagal instrukcijas..Šįkart labai pasiteisino.( kaikada būna ir kitaip  :mirksiukas: )

Atsakyti

Pagal instrukciją katalikai nesiskiria, pvz.

Atsakyti

Nesuprantu ko čia taip įsižeisti dėl elementaraus klausimo – internete išsamios instrukcijos neradau, tai maža ką, gal ir audiniams rekomenduojama. O aktualu dėl to, kad vandeniui atsparaus markerio žymes taip išėminėčiau ko gero ne vienkartinai (dėl tam tikrų priežasčių), tai ir klausimas, ar po kelių procedūrų galiausiai nenueitų skylėmis.

Atsakyti

Na, chemijoj instrukcija gan svarbi....

Ir šiaip, kai naudoji buitinius prietaisus. Pvz, ne pagal instrukciją užsuki kombainio indą, ir saldi lipni frape kavytė aplipdo ne tik stalą, kombaino išorę, bet ir mažiausius to kombaino vidinius plyšelius...

Arba aiškesne mezgėjoms kalba-išskalbi vilnonį mezginį ne pagal instrukciją :hihihi: 

bet iš tikro-kai jau nebelieka vilties išbandžius visas instrukcijas, tai rizikuoji-arba sėkmė, arba vistiek išmeti.

Taigi. Iš neįdomaus savaitgalio vienas įdomesnis dalykas-išsirinkau kalėdinę dovaną, pakuždėjau kalėdų seniui, ir vualia-yra. Dar-papietavom su dukryte.

Pamezgimo fronte-tik mėginukas. Niekaip nenusprendžiu, badosi ta mohera pridėtinė ar ne...

Atsakyti