Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš vakar ilgokai dirbau, tai ir pamiegot sau leidau, ir lėtai pusryčiaut baigiu.

Vakar pamezgiau mažsi - kai jau prisiruošiau, tai staiga teko prisimint ir derint mažės parėdus šiandienos koncertams - net 2 vienas po kito, skirtingose vietose - dainuos ir gros. Nežinau, kaip spėsim pervežti, tai suderinom aprangą taip, kad tiktų abiems koncertams, tik viršutinę dalį užmetamą pakeist.

Atsakyti

Ką tik mačiau LRT anonsą laidos Mano pasas meluoja. 93 metų moterytė mezga žakardus :wub:  :wub:  ir be akinių!!  :blink:  Nuostabi moteris susirodė, reiks gal ir laidą pažiūrėt.

Atsakyti

Limit gal po operacijos. Mano močiutė be akinių irgi tokio amžiaus siūlą į adatą įverdavo dar, aš kai pamačiau akis išdproginau. O pasirodo gi lęšiukai pakeisti

Atsakyti

Tai lęšiukai tik nuo kataraktos, o ne nuo toliaregystės ar trumparegystės   :hmm:​ 

Atsakyti

taip, nuo kataraktos, bet būna lęšiukai su regos korekcija, bet kainuoja nemažai..

Turim keistokos patirties su Lirema...Ten sesei, trumparegei su dideliu minusu, siūlė tokius lęšius. Gerai, kad dar spėjo Kauno klinikose pasikonsultuoti dėl tinklainės, tai paaiškėjo, kad dar tų lęšiukų visai nereikia keisti dar..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 01 gruodžio 2023 - 18:51

Deda lęšiukus su korekcija. Nežinau kaip kaina- kompensavo

Tėčiui irgi. Klausia sakė kaip geriau ar į tolį o iš arti akinius nešiot ar į artį matyt. Močiutė buvo pasirinkus į artį nes jau nevairavo.

Atsakyti

O geras! Nežinojau šito reikalo

Atsakyti

Pasidirbau šiandien tokį kalėdinį atributą! Iš antrinių žaliavų. Eglių šakos taip pat antrinė.

Priedas  received_652129387098932.jpeg   174,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sustainable katuks!

Atsakyti

Labas rytas,

Sėdu nerti. Ankstėliau ryte paardžiau Restar stiliuku, nes traukiny nerdama, padariau ilggggggos eilės pradžioje klaidą, kuri netikrinant nesimato, bet prinėrus iki jos, ištaisoma tik ardymu.

Pafotografuosiu pasmaigsčiusi, dailus raštulis.

Kerpena, ar išsimiegojai už vakar?

Atsakyti

Mes vakar tradiciškai šianienos Gyčio gimtadienio proga pasidarėm eglutės įžiebimą. Negi atsiliksim nuo tautos :D O jei rimtai, tai visada gruožio pradžioj puošiam :)

 

Priedas  received_1797829293993610.jpeg   151,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas. 

Turbūt išmiegojau.  Vakar vakare pas tėvus išvažiavau. O nusivėlavau, tik apie 21 val. pajudėjau  jau į tą pusę. Prieš tai dar mieste palkaidžiojau, nes važiavau į degalinę  įsipilti langų skysčio.  Prie namų kur visada pillu kurą skysčio nėra. Tai važiavau į kitą. O ten pirmą kartą, tai nepataikiau įsukti, kol radau apsisukti kur, paskui kol išsiaiškinau kaip tą skystį pilti nes pirmą kartą tokių būdu pyliau. 

Tai va. Išvažiavus iš miesto po kiek laiko pradėjo imt miegas. Galvojau jau kaip čia reiks ištverti. Bet vidury kelio į pagalbą atėjo koks tai lietus, nesupratau iš kur.  Nuo jo ėmė šalti priekinis langas, nieko nesimatė.  Dar suėmė baimė, kad gal ir kelias slidus darosi. Tai tuoj miegai išlakstė.  Tai tokie retai vairuojančios bailios vairuotojos nuotykiai.

O naktis  jau buvo rami ir išsimiegojau.

Atsakyti