Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, Labai graziai atrodai  :wub: 

niuma, o pries lempa nesviecia nagai? kazkada pilka spalva blizgiu lakavausi, tai kaip erzino pries lempa, vos ne atsvaitas  :unsure: 

Atsakyti

pridubliavo  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 28 lapkričio 2023 - 21:14

Gal nuo blizgių kiekio priklauso? Arba pagrindo spalvos? Neakina,neerzina.

Bet pastebėjau, kad vakarais pradėję erzint sieninės lempos atspindys nuo metalinių virbalų. 

Atsakyti

kažkoks blizgių nagų  metas. Neseniai dvi mano kolegės blizgiai nusilakavo ilgalaikiu. :nail:

Restar, man tai labai gražus megztinis ir tu gražiai atrodai.  :mirksiukas:

Atsakyti

Dėkui, Niuma, tikrai užvedei ant minčių. Vat su rudom kelnėm bordo langais tiko, tik jos gal kiek ankštos man, fasonas ne tas. Pirkt labai kažko nenoriu/ sunku rast. Gal SH pasidairysiu, kai turiu spalvų gaires.

Atsakyti

Labas rytas!

Blizgūs nagučiai - toks džinglebelsas :)

Atsakyti

Restar, man tai gražu kaip dabar, su juodom kelnėm. Žiena ir šviesios kelnės nei gražu, nei praktiška. Žalios ir raudonos derinys gal labiau, prie eglutės tiktų :D​ 

Atsakyti

Klgalima sijoną, nebūtinai kelnes :) arba batus su aulu- apsaugai :) Vizualai:

Priedas  received_658261619537447.jpeg   75,07KB   1 Parsiųsta kartų

 

Galima ir neplėšytus- čia dėl spalvos

Priedas  received_375305111604984.jpeg   42,16KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priedas  received_2211849645691293.gif   318,81KB   1 Parsiųsta kartų

 

Priedas  received_1964422550625130.gif   348,73KB   0 Parsiųsta kartų

 

Atsakyti

O čia ateinu pacypt, nes tai, ko norėjau 🥰 virbalai 2,5

Priedas  received_2485525241622147.jpeg   159,92KB   0 Parsiųsta kartų

 

Turiu šviesaus babinininio, galvojau jei ką storinsiu, bet per spalviškas, tai nemiksuosiu:

 

Priedas  received_204711389347208.jpeg   212,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na, dar yra pilka spalva, ruda nebūtinai šviesi, bet kaip suprantu, Restar norėtų suderint su savo spintos turiniu, tai nežinom kas ten pas ją yr :D 

Sakyčiau nešiok su tom juodom kelnėm ramiai. Gal kokį papuošalą turi, sagę, ant kaklo, galima ir skarelę. Ir jau bus visai kitas vaizdas

Atsakyti

Tai nešiosiu su kuo turiu, ne kur dėsiuosi :D. Nes toj spintoj nelabai kas yra. Megztinių nemažai, o kelnių kokios 5, normaliai įtelpu į 2  :B . Ai, vakar praturtėjau juodais plačiais džinsais dar. Pirkta buvo ilgakojui sūnui didesnis dydis, nes mažesnio nebuvo, tada užmačiau mažesnį ir tą čiupau. Labai gera kaina, kažkur 20 eur +. Pasimatavau mažesnius ir man prilipo. Nors būčiau norėjus labiau mėlynų, bet išpirkti arba jau už pilną kainą. tai pasilikom abu - vieni jam, kiti man. Aišku, kadangi rūbus pas mus lanksto vyras, tai bus jie sumaišyti, tai abu panešiosim vienas kito  :lol: . Dažnai tekdavo savo džinsų pas bernus ieškot.

Sijonų yra, bet šiuo metu nenoriu. Nes nėra padorių batų. Vieni padorūs nuo kovido kaip padėti saugiai spintoje, taip ir stovi. Čiut čiut spaudė, tai gal dar pamažėjo per tiek metų :).

Gražiausias derinys paskutinis su tom smėlinėm kelnėm ♥. Noriu jau kuris laikas. Man tai dzin,m kad kažkam žiemą šviesios negražu, man tai gražu, nerūpi man stereotipai kažkokie. Turiu smėlines plačias, kur šiltesniu sezonu nešioju, gal kada prisiruošiu išsilygint ir panešiosiu su jom.

Niuma - bus kažkas gražaus, smagu, kai noras išsipildo.

Aš, kadangi jau sumezgiau tuos žalius kažkada vyro Kalėdoms dovanotus, tai jaučiuosi turinti moralinę teisę vėl siūlų užsisakyt iš Kalėdų senelio. Kokių pora spalvočiausių Zauberball crazy kamuoliukų :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 lapkričio 2023 - 14:18
Aš taip ir perskaičiau, kad Restar nori idėjų, kaip pašviesint vaizdą smile.gif Ponių laimę irgi paminėjo, tai ir paleidau fantaziją su kuo gražiai žalia atrodytų, o idėjų paieškojau šiandien (kad dirbt nereikėtų, ir šiaip... sau nuotaiką pasikelt).
Buvau vėl vaistinėj. Kitokių vaistų papirkau plius nuo rūgščių. Iškslausė mano kosulius ir patarinėjo mergaitė nuoširdžiai. Mano gydytojai covidas, tai nenori gyvai priiminėt, o telefonu nebenoriu treęią dieną iš eilės skambint. Mačiau, kad plaučių nuotraukos aprašymas ok.
Atsakyti