Restar, Labai graziai atrodai
niuma, o pries lempa nesviecia nagai? kazkada pilka spalva blizgiu lakavausi, tai kaip erzino pries lempa, vos ne atsvaitas
Klgalima sijoną, nebūtinai kelnes arba batus su aulu- apsaugai Vizualai:
received_658261619537447.jpeg 75,07KB 1 Parsiųsta kartų
Galima ir neplėšytus- čia dėl spalvos
received_375305111604984.jpeg 42,16KB 0 Parsiųsta kartų
received_2211849645691293.gif 318,81KB 1 Parsiųsta kartų
received_1964422550625130.gif 348,73KB 0 Parsiųsta kartų
O čia ateinu pacypt, nes tai, ko norėjau 🥰 virbalai 2,5
received_2485525241622147.jpeg 159,92KB 0 Parsiųsta kartų
Turiu šviesaus babinininio, galvojau jei ką storinsiu, bet per spalviškas, tai nemiksuosiu:
received_204711389347208.jpeg 212,94KB 0 Parsiųsta kartų
Na, dar yra pilka spalva, ruda nebūtinai šviesi, bet kaip suprantu, Restar norėtų suderint su savo spintos turiniu, tai nežinom kas ten pas ją yr
Sakyčiau nešiok su tom juodom kelnėm ramiai. Gal kokį papuošalą turi, sagę, ant kaklo, galima ir skarelę. Ir jau bus visai kitas vaizdas
Tai nešiosiu su kuo turiu, ne kur dėsiuosi . Nes toj spintoj nelabai kas yra. Megztinių nemažai, o kelnių kokios 5, normaliai įtelpu į 2 . Ai, vakar praturtėjau juodais plačiais džinsais dar. Pirkta buvo ilgakojui sūnui didesnis dydis, nes mažesnio nebuvo, tada užmačiau mažesnį ir tą čiupau. Labai gera kaina, kažkur 20 eur +. Pasimatavau mažesnius ir man prilipo. Nors būčiau norėjus labiau mėlynų, bet išpirkti arba jau už pilną kainą. tai pasilikom abu - vieni jam, kiti man. Aišku, kadangi rūbus pas mus lanksto vyras, tai bus jie sumaišyti, tai abu panešiosim vienas kito . Dažnai tekdavo savo džinsų pas bernus ieškot.
Sijonų yra, bet šiuo metu nenoriu. Nes nėra padorių batų. Vieni padorūs nuo kovido kaip padėti saugiai spintoje, taip ir stovi. Čiut čiut spaudė, tai gal dar pamažėjo per tiek metų .
Gražiausias derinys paskutinis su tom smėlinėm kelnėm ♥. Noriu jau kuris laikas. Man tai dzin,m kad kažkam žiemą šviesios negražu, man tai gražu, nerūpi man stereotipai kažkokie. Turiu smėlines plačias, kur šiltesniu sezonu nešioju, gal kada prisiruošiu išsilygint ir panešiosiu su jom.
Niuma - bus kažkas gražaus, smagu, kai noras išsipildo.
Aš, kadangi jau sumezgiau tuos žalius kažkada vyro Kalėdoms dovanotus, tai jaučiuosi turinti moralinę teisę vėl siūlų užsisakyt iš Kalėdų senelio. Kokių pora spalvočiausių Zauberball crazy kamuoliukų .