Laba diena,
Šiemet kaip niekad su dovanom ir aš pavariau!!
Turiu jau net tris!
O viskas nutiko tik todėl, kad sekamdienį nusprendžiau į skalbyklą savo dideles kaldras nuvežt. O ten ir parduotuvės šalia. Pradžiai tai knygą buvau pasiėmus skaityt, bet paskui pagalvojau, kada dar toks man šansas, kai parduotuvės panosėj Nu ir susikaupiau ir apėjau ratuką. Pavargau siaubingai, nes žmonių milijonas, o vaikščiojau be idėjų konkrečių. Ypač esu patenkinta dovana vyro sesei, kurią šiemet ištraukiau.
Darbe irgi keičiamės dovanomis ir galim šiemet palikt sąrašą, kas ko norim. Tai kai kurie labai sėkmingai supildė ir tikrai palengvino darbą, nes su nuorodom, kur gauti O ir daiktas bus reikalingas. O va kai kurie tai turbūt nusprendė, kad nori beleko Tame tarpe ir mano tas laimingasis Naujas vaikinukas, nepažįstu jo net Idėjų kol kas irgi 0...
Šeštadienį atšventėm Rusnė gimtadienį taip, kad šiandien namie liko Vakar ir sekmadienį dar kažkaip išsilaikė, bet gerklė šiąnakt dar labiau užsidegė.. Tikiuosi, nesikartos praėjusio sezono scenarijus, kai sirgi kaip kokia darželinukė... Kažko praradus atparumą šalčiui