Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

No.

Atsakyti

Labas rytas!

Namie géra!

Kaip saugosit pinigines šiandien? Einu, apžiūrėsiu, kas gero wooly gyvena.

Ajo, Restar, aš buvau itin susipažinusi su gertuvėmis dviratininkams. Jie jas vežiojasi, tranko, dažnai pameta, ir dantis dar saugo (geria tai on the go) - ten vien plastikas prof.sekcijoje.

O va tenisininkai etc. naudoja ir metalines https://powersport.l...-raudona/590180

Sumo imtynininkai gal ir plieną gerbia, nežinau :)

Atsakyti

Nesaugosiu piniginės.

Šitas BF yra visiškas blefas. T.y. jokių realių nuolaidų nėra.

Nu gerai gerai, vakar užsakiau vyrui dovaną :rolleyes:  bet kaip ir sakiau, 16 proc off tai čia ne nuolaida.

Siūlų nereik, jau sakiau. Gal virbalų ir norėčiau, nu bet nei pasirinkimo nei kainų.

Darbas iš namų :sokiai: puikus išradimas :D  ypač prieš vakarėlį

Atsakyti

Aš prisukamų virbalų rinkinį gimtadienio proga užsisakiau ir gavau iš Aliuko. Nežinau dar kokybės- neišbandžiau. Susigundžiau, nes nuo 2,75 dydžio. Į pirtį galiu atsivežt. 

Ten kur noriu- twidui nuolaidos nėra, tai pirksiu, kai bifkį daugiau pinigų piniginėj bus.

1 gimtadienis praėjo. 3 liko. Iki Kalėdų. Geriausia apsauga nuo pirkinių sau. Nelieka už ką. Ir gal nieko nereikia šiuo metu. Visko turiu :) 

Atsakyti

Va, pvz. https://pigu.lt/lt/g...-ml?id=57755088. Nesakiau, kad grynai sportinės, o tinkamo sportui dangtelio reikia.

Suvokiau, kad jau RYT. Dar niekas nesugalvota, ką atsivežt, reikia kažką nusipirkt, pasigamint, šeimos mitybą apgalvot lygiagrečiai. Dar schemutės vis dar guli stspausdintos darbe, reikia nuvaryt. Vakar numezgiau labai "daug" - visą nykštį :). Ir nesugebėjau pradėt naujų pirštinių, nes sugalvotas derinys netiko, o kiti siūlai - miegamajam, nesinorėjo raustis, kai mažė gult nuėjo.

Dar toks fainas dalykas - gimnazijoj pas vaikus šiandien skalbadienis, apsirengimo tema - kaip tėvai. Teko mažei išknist savo jaunystės albumus. Tuo pačiu ir pati apžiūrėjau, kuo rengiausi, ką veikiau. Nu faina visai pana buvau - tokia linksma, laiminga, kiek draugų, kiek kelionių... Radau save įsimylėjusią :)

Tai mergaitė apsirengė plisuotą mano sijoną, kurį norėjau ištrenkt, nes mane labai storina, o jai labai tinka, juodą golfuką ir baltą susegamą megztinį. Panašus outfitas į mano kažkokiam gimtadienyje. 

Atsakyti

O kaip miela!

Atsakyti

Sveikos, be 5 min. pirtininkės😁

Visai nebespėjau paskutinėmis dienomis su jumis, kažkokia pasiutus savaitė ir begalo džiaugiuos, kad darbo savaitė jau baigėsi.

Apie vaikus, tai jei trumpai,  labiausiai tiko Qqutės pasakymas, kad geriausia esamam leike, nei noriu kur grįšt, nei ką peršokti.

Tik paskutiniu laiku vis užklumpa sunkiai nusakoma baimė, imu suprast, kad kitais metais, vienas paukštelis, visai galimai, paliks lizdą ir taip suskausta, nors stauk... Bet tikiuos, kad iki to laiko dar biški nujautrinsiu tas stygas. 

Prie smagesnių dalykų - Kalėdos bus, išsirinkau ir viena akimi mačiau, kad užsakė virtuvinį kombainą  :yahoo: 

O dabar kimbu megzti kojinę, kad neliktų ir kiti be dovanų. 

Atsakyti

O. Prisiminiau, kad ir mano kombaino indas atvažiavo. Netikėtai dvi savaitės tapo trim dienom :D tik pasiimsiu tik pirmadienį.

Kapseika-atvaryk į pirtį! :D pailsėsi..

Atsakyti

Katuk, lėkčiau, lėkčiau, kad galėčiau!!! 

Atsakyti

Šiandien jau gyvensiu, tai apie vaikus. Aš labai džiaugiuosi, kad tarp mano vaikų tokie amžiaus skirtumai, kas 9 ir 8 metus. Ir jau su suaugusiom bendrauju (labiausiai savimeile paglosto, kai vyriausia vidurinėlei pasako, kad žinok mama yra visada teisi :D ) ir dar su beveik paaugliu. Gal ir anūkų  kada bus. :) Dabar per atostogas irgi pas anūką važiuosim (sūnėno sūnus), tai žiūrėsim kaip mes draugausim. Telefonu tai padraugaujam.

Ir mamiška esu, ir griežta esu, ir užknisa, kai lenda su savo reikalais, o aš dirbu. Ir nuvežu kai galiu, ir nevežu, kai negaliu.

Atsakyti

Suvargom šiandien su tom uždarytom gatvėm aplink konstitucijos pr. Bet pagaliau namie. Kaip gerai, kad savaitgalis. Ir liko mažiau nei mėnuo iki atostogų :lietuva:

Piniginė liko pilna, jokios nuolaidos nesugundė.

Atsakyti

O aš, kuri nieko ryte neplanavo sau- nusipirkau tobulai įsivaizduoto ir išieškoto  tvido.

O anytai dovanos VISAM Akropoly- neradau. Elementaraus, plataus bordo šalio. Labai panašaus, ko norėčiau vienoj parduotuvėj buvo, bet nueinanti į barbišką rūūūžavą spalvą - viską sugadino.

Atsakyti