Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na anot tėvų aš nebuvau sudėtinga paauglė, bet savąją atsimenu puikiai taigi ir savo paauglį suprantu. Susišnekam, pasakom ką reikia. Kartais ko nereikia ypač aš :)

Bet mokausi atsiprašyt. Dievas davė išmintingą vaiką-jis moka pasakyt ką jaučia ir kodėl. Tas labai palengvina gyvenimą, bet tai ne mano nuopelnas. Nors iš paauglių pripažinimo sulaukdavau dar kai mokykloj dirbau. Mėgsta jie kaip ir visi kiti kai suaugę neapsimeta dievybėm, kai gali pasakyt kas anr širdies ir žino kad nebus perpasakota visiem aplinkui. Mėgsta kai bendrauji kaip su lygiu vertu žmogum ir jo nuomonė daug reiškia. Gal ne daugiau nei kitų bet vienodai svari. Nu ir plius su mažiukais siusiukintis aš nemoku ir ne visiem tai priimtina o va paaugliams pats tas :)

Atsakyti

Dirbai mokykloje? Ir specialybė - mokytoja?

Atsakyti

jeigu mamiškumas nebūtų artimas, tai mane purtytų nuo pavadinimo Supermama. Ateičiau čia tik info susirasti, bet ne reikštis.

Tai čia jau kitas kraštutinumas, kurio, tiesą pasakius, SM irgi buvo galima rasti – visokios diskusijos, kam išvis tie vaikai.

Atsakyti

Gadget taip dirbau. Ir specialybė mano yra pradinių klasių mokytoja. Ale bet tačiau teko su vyresniais padirbėt o paskui sukosi sukosi gyvenimas ir susisuko kaip jam reikėjo. Nors ilgai mokyklą dar sapnuodavau. Dabar jau nebe. Ir galiu pasakyt kad mokytojui be mylėt vaikus reikia o norėt ir mokėt perduot jiems žinias. O meilė svetimiems nėra būtina

Atsakyti

Nors iš paauglių pripažinimo sulaukdavau dar kai mokykloj dirbau. Mėgsta jie kaip ir visi kiti kai suaugę neapsimeta dievybėm, kai gali pasakyt kas anr širdies ir žino kad nebus perpasakota visiem aplinkui. Mėgsta kai bendrauji kaip su lygiu vertu žmogum ir jo nuomonė daug reiškia.

Čia kaip Vilius sveikino mane su gimtadieniu duodamas didžiulę puokštę gėlių: čia už visus tavo nervus...  ir mano buvusius dvejetus... ir būsimus 🤭

Atsakyti

Na, kiekvienas vaiko augimo amžiaus tarpsnis turi savų iššūkių, džiaugsmų ir vargų. Ir net auginant du vienodus vaikus :rolleyes:  negali pritaikyt tos pačios patirties :D 

Aš negalėčiau įvardint, kuris čia tas vaikų amžius man labiau patiko, o kuris ne. Tiesiog darai, ką manai, kad reikia, kažkur klysti, kažkur savim pasidžiaugi.

Nors ne, man gal tas 4-6 metų amžiaus tarpsnis toks fainas. Vaikai tokie jau supratingi, bet nuoširdūs, atviri.

Aha ir aš gi dirbau mokykloj. Su 5-12 klasėm. Kažkaip man atrodo sutardavau, nors ir daug nervų kainavo. Bet tylesnių uždaresnių nelabai mokėjau prakalbint...

Atsakyti

Protingai šnekat, neturiu kam prieštaraut :).

Pakeisiu biškį temą link dovanų. Gal kas gertuvę kokią fainą labai patogią turit metalinę, rekomenduotumėt? Aš turiu, bet norim sūnui dovanot, jam patogu būtų su kokiu sportiniu ala snapeliu ar kuo, bet kad patogiaišsiplautų jis, o ne tiesiog užsukama kamščiu. Turėjo Contigo ala termopuodelį, kartais netyčia atsidaro. Va ir dabar siautėja po namus, keikiasi, nes įsimetė kuprinę į lovą, gertuvė išsipylė, lova šlapia, knygos šlapios, man spaudimas kyla, nes raunasi konkrečiai... Kur tą narkozę parduoda  :lol: .

Atsakyti

Gavau gražią raudoną su Vilniaus logotipu :D  metalinę. Kaip naujokas. Bet deja- tiesiog užsukama.

Man atrodo dauguma patogių bus  užsukamos... parekomenduočiau iš Equa pažiūrėt. Jų visai kokybiškos, tik nesu tikra ar būtų su snapeliu

Atsakyti

Manimo vaikų gertuvės iš čia: https://myequa.lt/

Atsakyti

Jeigu šiandien būtų pirtis, gal ir sniege, kaip kažkada Jonavoje, galėtume pasivolioti. :)

Man  į SM ateiti liepė vyras.  :lol:

Buvau apie ją girdėjus, jau buvo ir kompas su internetu namuose.  Dar viena tuometinė draugė irgi buvo pasakojus, kad ji rankdarbių, augalų temose lankosi. Bet aš  vengiau. O tada keitėm butą. Ieškojom, kaip ką remontuoti, kokius baldus rinktis. Ir vyras vieną dieną man sako - tu gi būni namie (tipo nieko neveiki su penkiais vaikais), tai galėtum SM paskaityti, ten apie  bet kokį dalyką yra išdiskutuota. Tai pradėjau ko gero apie virtuvės baldus skaityti... O paskui, kai jau buto reikalai baigėsi, nuėjau į rankdarbių  skyrelį, tai ten ir įsitraukiau po truputį. Iš pradžių tik skaičiau, paskui kažkur įsikišti panorau, tai tada prisiregistravau.

Pažiūrėjau į profilį, tai jei teisingai ten rašo prisiregistravimo datą, tai jau 15 metų, kai narė. :)

Atsakyti

Metalinės užsukamos tiesiog paprastos ir geros. Bet ne patogios, kai dviračiu važiuojant nori atsigert ir pan. Ai, jau nupirkau. Stanley. Beveik visiems šeimos nariams sėdau ir šį tą supirkau. Dičkis norėjo šefo peilio ir puodo, deja, deja, dabarr teks pirkt telefoną - sujungta su gimtadienio dovana ir dar iš močiutės, ką gaus, atiduos.

Atsakyti

Sportinės gertuvės yra tik plastikinės.

Atsakyti