Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, aš iš viso svetimų vaikų nemyliu 🤭🤐 Tiksliau- 'nematau'. Nu svarbu manęs nejudintų :) o iš kur jie pas mane trys- nieks nežino 😂😂

Atsakyti

Aš irgi antimamiška :D 

Išvis nesuprantu, kaip užauginau vaikus, ir dar visai neblogus :hihihi:​ 

Atsakyti

Tai vaaaa :)

Kadangi vakar nusivariau nuo kojų su visom atrakcijom ir pusę dešimtos jau miegojau (anksčiau už vaikus), tai šiandien 4 val nakties ar ryto prabudau pilnai pailsėjus. Prasivarčiau valandą lovoj, bet miego neprisikviečiau. Galiu eit megzt :D vis paskaičiuoju, kad nelabai moku naktį ilgiau nei 6-7 val išmiegot. Bet garantuoju, kad po darbo bus poguliukas :) 

Atsakyti

P.S. kam dar trūksta siūlų :D paskutiniu metu FB vis išlenda reklama: https://yarnsfromitaly.com/pages/about-us 

Atsakyti

Labas rytas,

 

 

Vakar 5 minučių kelionė nuo koncertų salės iki viešbučio truko ILGIAU NEI VALANDĄ. Buvo "ne mano eilė" kviest taxi. Galvoju dabar, o tai kokia bus sąskaita??? Pabudau tai ne nuo to :) Primiegojau per dieną :)

 

Rekomendacija:

 

Mąka i Voda - puiki vieta su didžiule krosnim picom (Jurgis ir Drakonas vapina kamputyje), miesto centre, bet jaukioje užeinamoje gatvėje (įsukimas iš Girtosios 13, Chmielna!!!). Kiek paėjus, tarp pub'ų, yra jaukus ir draugiškas žydų kultūros centras. Gyrėsi savo maisto edukacijomis.

 

 

niuma, 23 Lap 2023 - 04:05, parašė: P.S. kam dar trūksta siūlų :D paskutiniu metu FB vis išlenda reklama: [url="https://yarnsfromitaly.com/pages/about-us%C2%A0"]https://yarnsfromitaly.com/pages/about-us[/url]

 

Priedas  Screenshot_2023-11-23-05-05-31-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   173,17KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Gal pažiūrėt kokią siūlinę IKI ar PO Nacionalinio muziejaus?

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2023-11-23-06-53-55-13_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg   183,39KB   0 Parsiųsta kartų... jų čia ohohoho kiek!!!

Atsakyti

Va, radau aktualų straipsnį, kur viskas paaiškinta, taip, ką aš susirankiojau odos grupėje ir iš dukros kosmetologės: https://www.delfi.lt...kitkuo-95129983

Biškį juokinga skaityt apie moteris, kurios nenaudoja nieko :). Dar prieš metus pati tik kokį kremuką naudodavau.

Vieno nykščio šiandien nespėjau numegzt, tai ryte šokau iš lovos kokių kitų storų pirštinių mokyklinukam ieškot. Tas su gipsu išėjo plikom rankom, nors galėjo išvis namie tupėt...

Atsakyti

Ar jūs prenumeruojate internetinius skaitinius? Nes D+ nariams tas straipsnis...

Tai kokia ten priemonė perdaug išaukštinta?

Siūlai neaktualu visiškai.

Pūga aktualu. Atvažiavau dar visai neblogai, tikiuosi iki vakaro ištirps :D​ 

Atsakyti

Ai, net nepastebėjau. Jo, vyras prenumeruodavo man nežinant, kai sužinojau - dabar turiu prisijungimą jo ir aš. Nes būtent D+ vis rasdavau ką noriu paskaityt, o negalėjau. Savo pinigų nenoriu tam skirt :D, aš nieko neprenumeruoju. Micelinis vanduo peraukštintas, marketingo triukas. Nėra draugiškiausia priemonė odai, būtina nuplauti, nesvarbu, ką rašo gamintojas.


Atsakyti

Gydytojas leido sūnui neiti iki savaitės galo į mokyklą (aš buvau pažadėjus, kad 1 dieną po operacjos galės neiti). Tai ... išvarė ką tik į gym'ą. Sugalvojo, kad kai kuriuos pratimus gali daryti tik kojom. Ir labai šnekus buvo, sakė, vakar visą dieną pratylėjo, nes visi palatoj su ausinėm ir telefais buvo, o šiandien baisiai norisi išsišnekėt. Ir jau nusibodo namie, eis ryt į mokyklą, nes ten bent draugų yra :). Gal koks pašalinis narkozės poveikis  :lol: .

 Manau, kad tikrai gali būti  narkozės poveikis.

Kažkada mano tėvui operavo akį Santariškėse. Operacijos dieną nuvažiavau aplankyti. Jis buvo jau po operacijos, jau visiškai pabudęs, gal jau kelios valandos praėję. Tai tiek daug šnekėjo, kad gyvenime tokio tėvo nebuvau mačiusi. Ir toks šiltesnis, netgi rūpesčio reikalingas. Pradėjo kalbėt apie tai kaip čia jam rytoj reikės parvažiuoti, nes jau išleis iš ligoninės. Sutarėm, kad aš parvešiu  mašina. Kitą dieną išvažiavau į darbą mašina. darbe susitariau, kad mane išleis, kai jau tėvas paskambins, kad išrašė. Apie kokią 10 val. paskambinau jam pati, galvoju gal jau ką žino kada išleis. O jis sako - tai mane jau išrašė, aš va jau stotelėje autobuso laukiu.  :lol: Matyt poveikis pasibaigė jau.

Atsakyti

Oi, Kerpena  :lol: . Gali būt, jeigu taip sakai. Nes vakar vakare jau poveikis rimtai baigėsi :). Trumpam buvo sugrįžęs mano draugelis :).

Atsakyti

Narkozės poveikis  :lietuva:

Atsakyti