Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tu tikra, kad visi dėkoja natūra?

Ir kodėl daiktas labiau tinkamas atsidėkoti, nei žodis?

Atsakyti

Man vienodai rodo, kaip. Aš dėkojau žodžiu ir mochi, nes man ir mano gydytoja patinka, ir ledai tie. 

Vokeliais, mano supratimu,  vadinamas reiškinys, kai pacientas valstybinėje klinikoje verčiamas "atsilyginti" už "nemokamos" paslaugos suteikimą. Esu griežtai prieš, pamačiusi suorganizuočiau pasimatymą su STT.

Atsakyti

Naudoju 3 lygio paslaugas privačiose (BAK, Notrhway) klinikose, ir moku į kasą.

Atsakyti

Nu tai Gadget, laikas paskaityt tau BK. Atsakomybė prasideda nuo 1 cento vertės. Nepriklausomai prieš ar po ar per.

Atsakyti

Vis dar medicina :).

Gydytojas leido sūnui neiti iki savaitės galo į mokyklą (aš buvau pažadėjus, kad 1 dieną po operacjos galės neiti). Tai ... išvarė ką tik į gym'ą. Sugalvojo, kad kai kuriuos pratimus gali daryti tik kojom. Ir labai šnekus buvo, sakė, vakar visą dieną pratylėjo, nes visi palatoj su ausinėm ir telefais buvo, o šiandien baisiai norisi išsišnekėt. Ir jau nusibodo namie, eis ryt į mokyklą, nes ten bent draugų yra :). Gal koks pašalinis narkozės poveikis  :lol: . Šiaip niekuo nesiskundė po operacijos, irgi patenkintas daktaru.

O apie atsidėkojimus kalbant, tai pagavau save šiandien galvojant, kaip atsidėkot gydytojui, kai eisim siūlių išsiimt. Galvojau apie kojines net, nebūtų gal baisi pakiša, bet nežinau kojos dydžio. Galima teoriškai taikyt į kokį 42-43 dydį, greičiausiai tiktų. Arba kokių sausainiukų iškept. Esu vieną sykį mamologei nešusi tokią mažą dovanėlę, nes buvau sujaudinta, kai ji mane pasikvietė prieš savo darbą laiką papildomam vizitui. Bet, jaučiu, kol ateis laikas, tai visi mano geri norai gali ir išgaruot. Turbūt pasitenkinsiu ačiū ir gražiu atsiliepimu pincetas.lt. 

Pasiekiau lygį, kai penktadienis jaučiasi jau trečiadienį  :oh: . Čia ne ta gerąja prasme, kai džiaugiesi, kad ryt jau savaitgalis, o nuovargio prasme, kad atrodo, jau visa savaitė dirbta, o dar tiek priešaky... Atrodo vakar nei šiandien vit D taip ir neišgėriau  :B .

Atsakyti

Katuk, kodėl manai, kad neskaičiau?

Atsakyti

Aš tai kažkada seniai stipriai domėjausi BK, ten kažkokias teisės varžybas laimėti teko. Dar paskui magistrinį iš teismo terminų dariau, tai irgi kodeksus vartyt teko. Darbo teisė MRU labai patiko su Usoniu ir puikiai išsilaikiau. Bet, pvz, dabartinio BK tai nesu skaičius tikrai. Man normalu, kad būtų neskaičiusių žmonių.

Atsakyti

Ne tai esmė ne tame, kad skaitėt ar neskaitėt. Tiesiog- įstatymų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. 

Kelių eismo taisykles irgi neaišku kada skaitėt, bet gi nepuolat per kelią degant raudonam šviesoforui,  net jei ir kviečia kažkas.

Aš manau, kad dovanėlės už puikią paslaugą bet kokioj srity nėra geras dalykas. Ne tik gydytojams. Pvz gal būt daug naudingesnis būtų pagiriamasis žodis apie tą gydytoją jos vadovui. 

Tarkim ta gydytoja šiuo metu ar apskritai nevartoja pieno produktų dėl kokių nors priežasčių. Ir tu atneši jai ledų....

Arba atneši vilnonį gaminį,o ji alergiška vilnai...

Turbūt tas gydytojas puikus tikrai ne dėl dovanų...

O kitas net ir apipiltas dovanom geresniu netaps...

Atsakyti

Katuk, nenori - nedėkok dalykais. Aš, kai norėsiu, padėkosiu kaip man atrodys geriausia.

Atsakyti

Katukas teisinga iki negalėjimo :). O Gadget aš tiesiog suprantu. Tik tą sykelį ir nešiau savo sausainių. Dar gi taisyklės apie kyšius/dovanas gal skiriasi, ar valstybės tarnautojas, ar ne. 

Atsakyti

Gadget- nei vienu žodeliu neliepiau tau kažką daryti/nedaryti.

Lygiai taip pat ir į savo pusę- rekomendacijas priimu, veiksmus (neveikimą) atlieku savo sprendimu.

Atsakyti

Aš prisipirkau knygų, pakalbinau fajnus žmones, sprendžiau ir išsprendžiau dalykus. Laukia menas  :wub:​ 

Atsakyti