Pavydelnikės O šiaip kas man patinka naujose kompanijose, tai žmonės su įvairiausia patirtimi, darbais.
Geriu vitaminą D, seleną ir cinką. Reikėtų pasipildyti atsargas.
Tylu po lapute .
Negavau tos kavos , nors ryte neaišku kiek miegojus kai važiavau, tai jau galvojau, kad gal geriau jausčiausi, jeigu pagerčiau. Paprastai man taip nebūna. Bet paprastai lėtai būnu namie, kol pabundu . Nu ir kas iš to ryto ansktyvo ten važiuot - iki šiol guli ir laukia operacijos... Alkanas. Bent lovą ilgesnę jam surado - išgabeno iš palatos kūdikio lovelę, atvežė pailgintą normalią.
Užsukau į darbą atsispaudinau schemutes ir ... sėkmingai kažkur visas palikau . Tada pirkau aliejaus, o jau kad netoli buvau, užsukau į Siūlų mazgą Drops Nord. Tai paėmiau daugiau, nei reikėjo jų . Na, ir dar Drops buklė kamuoliuką, patiko "kailinės" pirštinės, manau, ir antra dukra panašių norės. Dabar būsiu pirštinių maniakė. Gana ilgai manau, kol patenkinsiu grožio ir šilumos poreikį. Nes megztinių sau turiu kol kas pakankamai. O ta smulkmė gana greit pradžiugina. Gal ir parduosiu, jeigu neišsidalinsim vietoje . Gal dovanosiu. Tas Siūlų mazgas kaskart mane sukrečia. Kaip galima sėdėt tam jovale ir bent kiek neapsitvarkyt, kad būtų jaukiau, fainiau sėdėt bent jau...