Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi galvojau, kad Kerpena natūraliais plaukais.

Aš kai netingiu, tai naudoju įsiskverbimo vektorių, serumą ir kremą. Arba viskas Filorga, arba Nuxe, nuo nuotaikos.

ISDIN paakių kremas lb lengvutukas, suvartojau mėginuką. Ieškau draugės, ne galiu 2 už 1 paimti. Jų rankų kremas ir pėdų aliejus - puikūs!

Atsakyti

Aš irgi galvojau, kad Kerpena natūraliais plaukais.

Aš kai netingiu, tai naudoju įsiskverbimo vektorių, serumą ir kremą. Arba viskas Filorga, arba Nuxe, nuo nuotaikos.

ISDIN paakių kremas lb lengvutukas, suvartojau mėginuką. Ieškau draugės, nes galiu 2 už 1 paimti. Jų rankų kremas ir pėdų aliejus - puikūs!

Atsakyti

Ahai, žalia ant sąžinės man mina... kad nešiojamas biškį megztinis, visai gražus, bet nerodytas. nežinau nei kaip, nei kur, nei kada nufotkint. Labiausiai jis man viršutine dalim prie kompo ar po striuke naudojamas. Supratau, kad netinka prie daugumos apačių. ta prasme, nekuria vaizdelio, kuris džiugintų, Ir neturiu atsakymo, ką reikėtų įsigyt, kad džiugintų. Prie rudų kelnių - abu labai balioniški, nu iš bėdos. Prie juodų kelnių - atrodau liekniau, bet labai tamsiai. Prie sijono kažin, ar nors vieno tinka, tik pieštuko nesimatavau, nes nenešioju šiuo metu tokių, tada dar batų klausimas iškiltų. Net ir prie turimų džinsų nelabai... tai labiausiai linkstu prie to, kad reikia pagaliau man plačių džinsų. Bet kaip nusipirkt niekur nenuėjus... Ir nežinau, kokia spalva man graži, geriausia būtų gyvai matuotis, nežinau, kur nueit TIESIAI, kad rasčiau (Zaroj buvau pralėkdama - nieko).

Tai va, dabr truputį liūdžiu, kad megztukų turiu sočiai, nežinau, prie ko juos nešiot. Sau išlaidaut šiuo metu mažai galiu.

Ai, dar Knitty mačiau su odiniu sijonu ilgu. jaučiu, ir mano megztukas gražiai prie tokio atrodytų. Tik čia irgi sunkus atvejis - save peržengt ir tokius dalykus pirkt. nešiot. gal ir neperžengsiu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 lapkričio 2023 - 16:01

Kas esat instagrame, galit pasekt paskyrą https://www.instagra.../ne_saldainiai/. Labai aiškiai apie kolageną parašė.

Atsakyti

Tai vaaa :) (čia atėjo niuma ir tarė :D )

Odos priemonių pasirinkimas priklauso nuo odos tipo žinojimo: riebi, mišri ar sausa. Va dėl to ta pati priemonė gali dviem draugėm netikt visai. Vienai reikia pienelio, kitai- prausiklio ir pan. Teoriškai pati bazė: prausimas (pienelis, makiažo valiklis, prausiklis arba micelinis vanduo), tonikas,  kremas. Savaitgaliais: šveitimas (pagal odą- skirtingos granulės ar rūgštinis), kaukė (pagal tipą- stangrinanti, sutraukianti poras ar drėkinanti), nakčiai- naktiniai kremai ar naktinės kaukės). Kas pusmetį galima tas vitaminines kapsules, serumus ir pan sustiprinančias/atgaivinačias priemones naudot.

 

Praktiškai: mano oda mišri, normali. Žiemą/vasarą mišri, sausa. (Riebi/sausa ir drėgna/sausa- skirtingi reikalai nurodo), tai komfortiškiausiai jaučiuosi pavasarį ir rudenį, kada būna savaitėm net ir paprasto kremo nenaudoju- tingiu :)

 

Drėgmei, elastingumui palaikyt geriausiai veikia Omega į vidų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 17 lapkričio 2023 - 19:15

O aš vis dar naudoju skirtingų oriflame linijų kremus, nes man atrodo Švedijos klimato sąlygos artimesnės LT, dėl to ir kremų apsaugos - labiau poreikius atitinkamos, nei Prancūzijos ar Italijos kremų. Kaukių- pasižiūriu skirtingų ir paperku parduotuvėse, kokio noriu poveikio momentiškai.

Naujovių yra daug visur :)

Atostogos yra gėris 🥰

Atsakyti
Niuma - pasveikai?
Pamenu, kad grožio priemonėms anksčiau dauguma mezgėjų buvo abejingos, o dabar kai kas jau ir susiprotėjo bent kiek :). Taip, turiu ir rūgštinį šveitiklį iš l'Occitane, dovanojo kaimynė, prisimenu karts nuo karto, patinka.
Nusprendžiau kol kas savo vasilisos rankovių nekeist, pažiūrėjus foto :), tai dabar eilė vyro pirštinėms atėjo. Žodžiu, kurį laiką būsiu užsikabliavus naudingom smukmėm :).
Limit, o tu pradėjai ką nors megzt, ar dar ne? :)
Atsakyti

Apie kolageną-praktiškai viską žinojau. Kažkada net dalinaus straipsniu nuo latviuko. Praktiškai po jo paskaitymo ir susivokiau, ką ir kaip vartot.

Dabar kažkaip niekaip nesuderinu visų papildų vartojimo grafiko, tai kalogeną labai retai suvartoju.

Apie Niumos reziume-nu irgi viskas kaip ir žinoma. Teoriškai. O praktiškai gaunas kaip gaunas.

Beje, oriflame kremai man netiko... nežinau dėl ko, nors dėl klimato zonos sutinku.

Apie mezgimą. Ech, liūdesėlis.... nes noriu visko, o galiu nieko.... mezgu kojinę, nors galėčiau ir nemegzt. O mezgu tai.... 1-2 eilutes per dieną, ir tai ne kasdien

Atsakyti

Sveikos. Vis gražinatės. Aš pastebėjau kad jei kažką darau (nu šveitiklis rūgštinis kas kažkiek laiko, vit c serumas, naktinis kremukas) tai jaučiuos graži :) smarkiai sumažėja tarpuakio raukšlė ir šiaip netgi atrodau nepavargus. Nu bet vat tinginys dažnai nugali :)

Šiandien kuopiausi namus. Vakar sustatė man spintelę ir komodą, susidėliojau siūlus ir netgi drabužinę susitvarkiau :) nai nai nai kaip faina. Pritvarkiau virš 9000 žingsnių po namus. Bet nemezgiau. Va ir dabar reik pradėt antrą kojinę o aš sėdžiu ir kaifuoju kojas ištiesus

Atsakyti

Pakaifuok! Kaifas - geriausia kosmetika!

Atsakyti

Aga, jau pasveikau :) 

 Teoriškai. O praktiškai gaunas kaip gaunas.

Beje, oriflame kremai man netiko... nežinau dėl ko, nors dėl klimato zonos sutinku.

Tai ir išskyriau- teoriškai ir praktiškai. Nes būna, kad nesitepu visai niekuo savaitėm :D 

Mano draugei irgi visai netinka oriflame. Bioderma tinka gerai. Man biodermos drėkinamas būna labai gerai irgi.

Qqte, oho pasivaikščiojai namie.

Aš tiek pajūriu šiandien :) 

Už savaitės pirtis 🥰

Atsakyti

Atšvenčiau gyvenimo šventę su draugėm, pas italus  :wub:​ 

Atsakyti