Ahai, žalia ant sąžinės man mina... kad nešiojamas biškį megztinis, visai gražus, bet nerodytas. nežinau nei kaip, nei kur, nei kada nufotkint. Labiausiai jis man viršutine dalim prie kompo ar po striuke naudojamas. Supratau, kad netinka prie daugumos apačių. ta prasme, nekuria vaizdelio, kuris džiugintų, Ir neturiu atsakymo, ką reikėtų įsigyt, kad džiugintų. Prie rudų kelnių - abu labai balioniški, nu iš bėdos. Prie juodų kelnių - atrodau liekniau, bet labai tamsiai. Prie sijono kažin, ar nors vieno tinka, tik pieštuko nesimatavau, nes nenešioju šiuo metu tokių, tada dar batų klausimas iškiltų. Net ir prie turimų džinsų nelabai... tai labiausiai linkstu prie to, kad reikia pagaliau man plačių džinsų. Bet kaip nusipirkt niekur nenuėjus... Ir nežinau, kokia spalva man graži, geriausia būtų gyvai matuotis, nežinau, kur nueit TIESIAI, kad rasčiau (Zaroj buvau pralėkdama - nieko).
Tai va, dabr truputį liūdžiu, kad megztukų turiu sočiai, nežinau, prie ko juos nešiot. Sau išlaidaut šiuo metu mažai galiu.
Ai, dar Knitty mačiau su odiniu sijonu ilgu. jaučiu, ir mano megztukas gražiai prie tokio atrodytų. Tik čia irgi sunkus atvejis - save peržengt ir tokius dalykus pirkt. nešiot. gal ir neperžengsiu...