Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, tai aš lygiai tą patį apie save galiu pasakyt. Bet man patinka susisiaurinti domėjimąsi bent jau šitoj srity. Tai draugė naudoja, rekomendavo, skaitė - jau yra pakankamas argumentas susidomėti ir visai pakanka man tiek žinot :). Beje, tas vit C serumas, kur pernai pirty atidavei, man tiko, po to dar pirkau ir sėkmingai naudojau. Bet aš pakaitalioju.

Pasidalinkit, ką darėt vakar/darysit šiandien/ryt valgyt. Idėjų ir noro gamint badas totalus. Tokia balta lenta galvoj. Vakar knisantis spintelėj, ieškant lęšių, radau žirnių, tai išviriau žirnienės. Jaučiausi patenkinta, kad nors ką prisiminiau, kas patinka ir man, ir šeimai. Vakare buvo varškės virtinukai... Šiadien ta pati žirnienė ir nebeužteks... 

Atsakyti

Jautienos troškinys su mėlynu sūriu, paprikomis ir jaunomus bulvytėmis.

Atsakyti

Raugintų kopūstų troškinys su parūkytom dešrom ir bulvėm

Atsakyti

Jautienos užsisakiau iš Barboros, galvojau, gal vyras kokį guliašą norės gamint :).

Limit maistas - idėja! Reikės į kalvarijų turgų važiuot išlaidaut - ir kopūstų, ir dešrelių, tai savaitgaliui bus.

Aš tai norėčiau būti maitinama...

Atsakyti

Čili troškinys.

Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais.

Atsakyti

Aš šiandien valgau mieste :rolleyes: 

Idėjų irgi sunkiai.... šamo kotletai buvo.. dar iš minčių-kugelis, turiu nedidelių moliūgėlių-tai planuoju įdaryt cielus ir orkaitėj pakept. Mano užsienietė varškės pasiilgus, tai visokie apkepai, varškėčiai, virtiniai

Atsakyti

Beje, Limit, neradau aš tų rekomendacijų... kažkur pasimetė, buvau IG pas vieną sekamąją mačiusi, bet gal ji mane išmetė, nes neberandu, o šiaip nepamenu vardo :oh: 

bet jeigu tau lazeriai nepadėjo, tai kažin ar kremukai begelbės...

Atsakyti

Kerpena - tu dažaisi? Galvojau, kad tavo ir galva visiškai natūrali :). Ga

Dažaus retkarčiais.  Iš esmės savo plaukų spalva dažaus, tai gal  ir nepastebima per daug. O žilų nėra labai daug, bet kai jau praeina daugiau laiko, tai ima žibėti  vršugalvyje, ypač jei ne šiandien galva plauta :)

 

Ane?? Aš toks tipo žinovas?

Baikit juokus. Aš visiškas kaimas, pirmą kremą nusipirkau gal 25 metų, ir tai buvo pora litų kainavęs bele kas.

O dabar irgi, ten kažką nugirstu, ten kažką paskaitau, pasidarau išvadas, įvertinu galimybes (finansines taip pat) ir tiek. 

Aš tai  panašų kremą  naudojau labai ilgą laiką. Turėdavau kokį pigutį ir pasitepdavau tik tada, kai pajusdavau, kad veidas padžiuvo, o tas ne kasdien nutikdavau.  Dabar irgi ne ypač geriau, Tik jau kasdien turiu kuo nors pasitept, nes jei nepasitepu, pradedu jausti veidą, Ir kremą gal kiek labiau pasižiūriu, ką perku, bet irgi ne per brangiausius. Nusipirkau čia kažkada prausiklį. Kažkodėl kaip tundra įsivaizdavau, kad juo nusivalai veidą vietoj prausimosi ir nieko daugiau daryti nereikia, jis ten taip atgaivian odą, pasidar gera. O man ėmė graužti. Tai tik paskui dukros išaiškinio, kad dar jį nusiprausti vandeniu reikia. O tas prausimąsis išsitepus prausikliu koks tai nemalonus pasirodė, kad vėl grįžaus prie vandens, o tas taip ir stovi.

 

 

Pietums kepiau karpį, nes tėvas mano atvažiavimo proga nupirko. Šiandien iš tėvų namų dirbu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2023 - 14:21

Kerpena :D  dėl prausiklio. Nu tai pavadinimas sako, kad praustis reikia juo. Šiaip aš tai sušlapinu veidą, tada patrinu tuo prausikliu ir tada nuplaunu. Dauguma prausiklių man džiovina odą, bet esu atradus vienas putas su dozatorium. Jos su hialuronu,tai kvapas toks šiaip sau, nors nestiprus. Tik foto neberandu, matyt nebegamina/nebetiekia :D  kaip ir atsitinka su dauguma mano pamėgtų priemonių.

O atgaivinti veidui-tonikas. Tik kad kremas būtinas po jo.

Makiažui nuvalyt naudoju Margaritos kažkokį dvifazį skystą valiklį, puikus.

Atsakyti

Nu va, kiek visko naudojat. Bus įdomu susitikus nusišperint ką nors :D

Atsakyti

Va, kaip gražu😍

 

Priedas  IMG_5872.jpeg   208,47KB   0 Parsiųsta kartų
 

Mane telefone kažko atjungė, tai krito į akį skiačiukai. SM ant mezgėjų laikosi 😁

 

Priedas  IMG_5873.png   186,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 lapkričio 2023 - 15:20

Žalia :wub: mano šio sezono meilė

Nu ir praeito gal :D 

Limit, turėti, dar nereiškia naudoti :D  dar kartą reziumuoju-kasdien naudoju tik serumą kažkokį, kremą (ŠIuo metu tą GoodCera). Vakare nuvalau ta Margarita ir patepu Q&A Superfood aliejuku. Visa kita laaabai retai.

Atsakyti