Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, ką naudoji?

Aga, klientės, kodėl neklientės?

Anądien Droge kortelę bičiukam palei 25 skolinau, dūsavo. Sakė nu dabar pusmečiui prisipirko!!!

Atsakyti

Sveikos. Sudėliojo spintutes komodas. Situacija tokia kad reikia skubiai kažką daryti. Siūlai nesiruošia niekur tilpt. Nu kojininiai tilponį komodą. Babinos tilpo į spintutę. Bet pasidodo kieek dar visokio.neįvardinto velnio kur nei babinos nei matkiukai o nesuprasi kas. Į siūlų parduotuves ilgam nenorėsiu.

Kosmetika..turėjau filorgos kažkokį dieninį kremą kur turėjo nuostabiai gražaus veido efektą padaryt. Po vieno pasitepimo turėjau nuostabių spuogų krūvą smakro srity. Daugiau testuot bandyt nieko nenoriu. Man puikiai tinka la roshe posay kosmetika daugiau ir neieškau. Dar šį bei tą kartais biodermos panaudoju, serumus iš the ordinary naktinių kremų irgi turiu pora iš vaistinės kur nekemša ir kosmoso nekainuoja. Žodžiu aš ta britki klientė kur žino ko nori ir nori nedaug.  Neuždirbsi ant manęs

Atsakyti

Aš tiesiog nemėgstu visos veido rutinos. Kartais silpnumo pagauta prisiperku visko, bet po kelių savaičių dingsta noras naudot. Taip turiu Oda visą liniją, o pilnai sunaudojau tik drėkinantį kremą, visokie paakių, retinoliai ir serumai nenaudojami. Roche kremas einamiausias, dar kartais jų healurono serumas. Aplink visi tiek visko naudoja, tiek reklamos, bet kažkaip nejaučiu poreikio. Žinau kad veido oda toli gražu netobula, ypač žiemą, kad raukšlių yra ir nemažai, kad pagal amžių galėčiau ir geriau atrodyt. Nors tarp kitko pernai dariausi veido tyrimą su aparatu, tai odos amžius atitiko metus. Bet tingiu.

Bet va atsirado kelios pigmentinės dėmės ant veido. Tos tai nervina...

Atsakyti

Paakių kremus išmečiau. Visiškai nenaudingas ir nereikalingas reikalas man. Nes dažnai tie kremai tokie a la riebaliniai, tada visa oda aplink akis blizga. Arba per sausi, per sunkūs. Pasitepu tuo pačiu kremuku kaip veiduką ir viskas puikiai. Esu kažkada papirkus tų lipdukų paakiams, nu tai kaip ir veido kaukes, labai pro retą užsidedu. 

Ai, dar turiu gi tą masažuoklį akmeninį (kristalinį :hmm: ) tai kartais visai smagiai pasimasažuoju. Bet irgi nėra kažkokio kasdienio įpročio.

Ir dar nauja mada gi SPF kremukai veidui. Kasdien, bet kokiu metų laiku. Nu plę, nežinau, kažkaip kiek naudojau, tai daugiau nemalonių pojūčių, nei kažkokios naudos. Riebu, sausa, beria, pleiskanoja ir net dėmėm mėto. O kad ten tų raukšlių tipo mažiau, nu tai plę, nejaunėjam gi, visiškai jų išvengti nepavyks vistiek. O daugiau ar mažiau, tai manau ne nuo kremukų priklauso, o nuo apskritai gyvenimo būdo-ką valgai, kaip miegi, ir ką veiki. Man pvz odos būklę smarkiai pagerina nuolatinis kalogeno vartojimas į vidų. Tinkamos dozės.

Atsakyti

Man veido odos būklę geriausiai veikia įsimylėjimas ir vaikščiot prie jūros. Kai tie du nepilnoj komplektacijoj, tepu kremukus.

Apie paakių kremus tai katuks apie mane parašė! Vertinu atrastuosius. Nes sunkumo pojūtis paakiuos - ne tai, ko noriu. 

Vakar buvau KAI KUR.

Daugiau komentarų nebus, bet drakius tai murkia.

Atsakyti

Net nustebau, kad ir daugiau yra tinginčių kai kuriom gražinimosi procedūrom užsiimt.   :)

Aš tai tundra visiška visose šiose srityse,  - tiek veido, tiek mainikiūrų ar pedikiūrų, tiek šukuosenų ir pan.

Nors aną dieną buvo toks juokas. Viena pažįstama iš mano rajono klausia, gal žinau kokią kirpėją čia aplinkui.  Sako  - tavo plaukai taip gražiai atrodo, gerai padažyti, pas ką eini. O aš pas kirpėją jau 4 m, kaip nebuvus. Pati pasidažau karts nuo karto, dukra galus pakirpo...  Ir šiaip dažniausiai paprastą uodegytę susirišus vaikštau.

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 lapkričio 2023 - 09:05

Kerpena - tu dažaisi? Galvojau, kad tavo ir galva visiškai natūrali :). Galvojau, kad tavo genetika tokia tobula ir veido ir plaukų.

Na, o aš nusipirkau Biocos serumą, kuriam laukiau akcijos ir prigriebiau mažajai dukrai nekaltą kremuką veidui. Nes dičkei, tfu, tfu, po visų procedūrų ir priemonių naudojimo praktiškai susitvarkė veidas (bet naudoja viską ir toliau...), dabar jau mažei reikalai paaugliški prasideda, tai ir priežiūra reikia rūpintis. 

O tos, kurios dar nekreipia dėmesio į veido priežiūrą nuosekliai - džiaukitės, nes dar jaunos :). Aš nuo pernai gal rimčiau pradėjau rūpintis. Kai matai, kad jau natūralaus grožio nebepakanka :) ir negali į save veidrodyje žiūrėti, ypač tamsiuoju metų laiku, kai visa išsausėjus, nupilkėjus. Pasirodo, su priemonėm galima kažkiek pakenčiamiau jaustis net žiemą. Apie paakių kremą perskaičiau kažkokios kosmetologės nuomonę, kad nebūtina priemonė, tai mielai nebeperku, nes jos paprastai ir gerokai brangesnės būna. Bet prausiklis (tik ryte nenaudoju, mėgstu tiesiog šaltu vandeniu praustis), tonikas, serumas ir kremukas tapo įprasta rutina, kaip dantų valymas. Be to jausčiausi lyg baisiai ko trūktų. SPF irgi pamažu, tik ne visai tvarkingai įsivedus į rutiną. Gerai, kad retai kur einu :). Ai, o mano meilė ir jūra yra sodas - ten tai nieko veidui beveik nedarau :).

Mes su Katuku susitikę pasikalbėsim apie kremukus, serumukus ir kolagenus , su pavadinimais  :lol:

Atsakyti

Labas rytas, 

Aš pagal tundras, kalbant apie kremus ir visokius panašius dalykus, tai arčiau Kerpenos  :D Dar turbūt neturiu jokio baigto kremo :unsure:  Neįsivedu savęs niekaip į jokią veido rutiną, nors kartą net kursą veido jogos buvau nusipirkus  :oh: Tai reikėjo tol, kol filmukus iki pirkimo žiūrėjau :oh:  :lol:  Stengiuos į veidrodį per daug nežiūrėt, genetikos geros neturiu, raukšlių daugiau nei bendraamažių, bet kažkaip nesinervinu  :ax: Gal jei kokį jauną meilužį turėčiau, tai labiau rūpėtų  :lol:  :lol: 

Su kremais tai dar nieko, turiu kažką, bet va kosmetika ten visokia, tai ten esu absoliuti tundra. Blakstienų tušas tik ir antakius kartais vyro sesės dukra padažo. Labai norėčiau, kad kas užvestų ant kelio bent basic priemones susirinkt, raudonus žandus pamaskuot  :lol: 

Įdomu bus paklausyt katuko ir Restar pokalbio apie serumukus, kremukus, kolagenus. Kolageno vieną kursą esu sugėrus. Jokio poveikio, matyt, reik daugiau.

Atsakyti

Oi, aš tai neturiu labai apie ką šnekėt - noriu nuo Katuko ką dar nusibeždžionaut  :lol: . Dekoratyvinėj kosmetikoj tai irgi visiška tundra, tokia, matyt, ir liksiu :). Kaip ir su nagais...

O veido jogos video gal dar tau, Limit, galioja, ar jau ne? Nes ir tas man rūpi, ale gaila pinigo šiuo metu.

Atsakyti

Ane?? Aš toks tipo žinovas?

Baikit juokus. Aš visiškas kaimas, pirmą kremą nusipirkau gal 25 metų, ir tai buvo pora litų kainavęs bele kas.

O dabar irgi, ten kažką nugirstu, ten kažką paskaitau, pasidarau išvadas, įvertinu galimybes (finansines taip pat) ir tiek. 

Faktas, kad oda yra mūsų vidaus veidrodis, t.y. tai kas viduje, oda iškart parodo, todėl kremukai ir serumukai tik pagalbinė priemonė. 

Beje, Limit, veido raudoniui esu girdėjus labai veiksmingos yra tos CeraVe priemonės. Tik reiktų pasižiūrėt, kurios konkrečiai, ne visos ten raudoniui. Bandysiu paieškot, kur skaičiau

Atsakyti

Oi, katuk, būčiau labai dėkinga :4u: 

Šiaip jau, šiemet susikaupiau ir ėjau tų lazerinių procedūrų skruostų kapiliarams panaikint, kad ne tokie raudoni būtų. Nu tai nežinau... ar  ne ten nuėjau, ar kas, sumokėjau belekiek, o paveikio tai nekažką. Aš kažkaip atspari jaučiuosi visoms kosmetinėms priemonėms, bet va, pasirodo, kad net ir lazerinėms.. Ir papildai, turiu įtarimą, kad manęs neveikia :D Va tik maistas, šokoladai, tai labai jaučiasi, kad reibalą augina :lol: Tą poveikį tai jaučiu :lol:  :oh:​ 

Atsakyti

Limit, riebaluose kaupiasi feikiniai estrogenai ir natūraliai lyginasi raukšlės.

Atsakyti