Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš puikiausiai išsiverčiu su korėjietiška paprasta kosmetika. Mano nauja kreminė meilė -GoodCera kremukas iš Holika Holika (žinau, kad yra, kas nori pavadinimų :D ) puikiai įsigeria, jokių plėvelių, bet tuo pačiu nesausina, oda pamaitinta. Ir kažkoks serumukų rinkinys su hieroglifais :D  nes nepasiprendžiau, kokio vienintelio reik, tai paėmiau rinkinuką iš 5. Labai patenkinta, tepuosi rotaciniu principu. Ir įsivaizduoju, kad gražėju :D  Nakčiai naudoju  Superfood aliejuką iš Q&A. Viskas. Kai netingiu, užsidedu kokią kaukę :rolleyes: pro retą patonizuoju ir panaudoju prausimosi putas. Bet labai retai.

Filorga kažkada mėginukų turėjau, nepatiko. Ir ačiū dievui :D​ 

Atsakyti

Filorga ir Barboroj akcijos. Pernai pirkau - naktinis patiko, dieninis ne. Jau esu labiau praprususi per metus tuo klausimu, tai žinau, kad nestebuklai už tokią kainą - yra geriau, ir už mažiau net. Beje, koks sutapimas - pirkau tą patį Good cera, bet dar guli paštomate. Už 50 proc off eurovaistinėj, galvojau, kad dalinsimės su dukra gal.

Kokie koncertai tokie tarptautiniai? 

Vakar daugiau laiko praėjo ieškant tinkamo siūlo pirštukams, nei mezgimui. Trims radau, o paskutiniam jau taip iš bėdos. Tai ryte kitą podėlį užmačiau ir radau puikų sprendimą! Nykštį numegsiu ir reiks toliau kuo užsiimt. Gal eilė bus vyro sudilusių pirštinių permezgimuir savo megztinio Vasilisos rankovių taisymui. Patrumpinsiu ir atnarą palaisvinsiu.

Atsakyti

Filorgos yra įvairios linijos. Man tinka 5h ir NTFC linijos. Dar kelionėms esmu aprūpinama mėginukais.

Koncertai iš pasaulinių turų.

Atsakyti

Tikiu, kad kažkam tinka. Mes skirtingos.

Bet šiaip galvoju, kad Filorgos kaina biškį perspausta. Sudėtis ten jokio stebuklo neturi.

Ir dar šiaip...

Vakar taip skaniai Boka krusasaną suraitojau.....šian ryte per patį nosies vidury toooks spuogas :oh:  :lol: 

Tai kažkaip gadinti kremus neverta...

Atsakyti

Muhaha katuli muhaha

Atsakyti

Mėginukais mane pastoviai aprūpina L'Occitane.

Net pažiūrėjau, koks pas mane Filorga dar galiukas yra Time filler 5xp.

Buvau ekskursijoj su statybininko šalmu D. Libeskindo projektuotam naujam biurų pastate Artery. Ten pažįstama projektų vadovė. Įdomių istorijų buvo, bet pavargau nuo tų statybinių dulkių ir atliekų, triukšmo vietom ir pan. Labiau mėgstu po jau įrengtas erdves vaikštinėt. Bet bus ką prisimint. Vaizdai į visą Vilnių - fantastiški.

Atsakyti

Ak, kaip man patinka būsimo grožio ekskursijos :wub: 

ISDIN niekas nekomentuoja :)

Atsakyti

O ką komentuot - nepažįstu. Dabar tiek tų prekių ženklų, kad sunku susiorientuoti į ką verta žiūrėti, į ką ne, prieš perkant daug namų darbų reikia pasidaryt. Kas ką užinfluencina kišenei priimtina kaina, tą ir bandau.

Atsakyti

Restar su Katuku vienintelės komentuotojos :hihihi:​ 

Atsakyti

Aš tai neturiu ką komentuoti. Bankrutuotų kosmetikos pramonė, jei visos tokios klientės kaip aš būtų :D 

Atsakyti

Tai jau dvi “klientės” yra.

Atsakyti

Oi aš kaip Liniuka tokia pat  :D 

Kaip fainai niumukas atrodė  :wub: 

Aš vakar žibintą gaminau. Tolerancijos dienai žibintų mokykloj reikėjo. Nelabai moku meistraut tai ant stiklainiuko spalvotais klijais papeckiojau ir lemputes vidun sudėjau  :D​ 

Atsakyti