1-2 PAKANKA.
Aš pvz iš vienos draugės (koučerė iš mano kaimo, jau ir TV įvaldė) klientės užsisakiau veltas pirštines: randandonas ir su aguonomis.
Tai megsiu 1. Bet tegu pasirenka bent 2-3, į kurią pusę, kad nuraukčiau, kas labiau patinka. O tada jau derinsiu prie turimų siūlų, nebūtinai visiems norams tiks, ką turiu. Pirkt nenoriu.
Smalsute - neturiu net ką pakomentuot, nes realiai nei aš išmanau, nei man įdomu detalės. Užfiksavau sau kaip faktą. Sakė, kad poliklinikose stengiasi išvis receptų nerašyt. Na, ir mano ištyrimas buvo super duper greitas ten, nepalyginsi su tuo, kaip optikoj būna. Dukrai ypač daug laiko skyrė parinkimui tinkamo stiprumo lęšių.
O ir akių problemos gali būt labai skirtingos, žmogaus darbo kokybė skirtingu metu - gal irgi. Kol kas neturiu netikusios patirties Antakalnio Universiteto optikoj. Ir pasigailėjau, kad dukrai dariau Fielmanne, vien dėl kainos. Su šeimos kortele ten didelės nuolaidos, tai nuėjom patikrinti, bet UO būtų pigiau net be nuolaidos. Dukrai įsiūlė lęšių apsaugas nuo ekranų, kai jai akiniai skaitymui nereikalingi visai... Tik paskui protas atėjo, išėjus iš ten, negalėjau pasirodyt taupanti vaiko sveikatos sąskaita, tai ir įkišo. Žodžiu, kiekvienam savo, gerai, kai yra pasirinkimas.