Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, sveikinu su "naktipiečiais"!!!

Atsakyti

Kam blynukų? 💛💛💛 Nuo 6 ryto :)

16 vaikų smaližiauja dabar mokykloj. Kažkokios šiaurės šalių dienos. Emilis vaidina Emilį iš Lionebergos. 

Priedas  received_1393017221569174.jpeg   197,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man geriau silkė nei blynai :). Labai alkana grįžau, nieko nėra pagaminta, nors šaldytuvas pilna, kepti kiaušiniai buvo jau ryte, tai nebetinka. Kažkokių Beatos virtinukų su bulvėm yra šaldikly juodai dienai, tai panašu, kad ta diena atėjo.... Grįžau, randu kieme gaisrinę, policiją, greitąją, laužiasi pas senutę pirmam aukšte, nes sesuo neprisiskambina jai. Ar ne bus tik galų atidavus, labai maloni mums būdavo ...

Užsisakiau akinius, nesiryžau dar progresiniams, tai kažkokį paskutinį tarpinį variantą prieš juos pasiūlė, dar bandysiu suktis. O paskui jau reiks susitaikyt su senatve ir didelėm išlaidom.... 

Katuk, tu lyg juos jau turi? Paklausinėsiu per pirtį ir gal pasimatuot prašysiu. Reikia jaukintis mintį.

Atsakyti

Turiu. Gal trečius :hmm:  antrus tai tikrai. Bet nežinau, atrodo ir pakoregavo tuos paskutinius, bet kažkokie jie nelaimingi man. Sugebėjau jau ir pabraižyt, sulankstyt ir šiaip, kažkas ten ne taip padaryta, nu man per maža ta skaitymo sritis, nuolat mane dezorientuoja. Prieš tai, prieš metus, gaminti visai ne taip "elgiasi". Tai nežinau, gal geriau pirtin neštis tuos geresnius, jei jau matuotis nori :D  ir net nežinau, kaip pakomentuot. Priprast galima tikrai, bet pas mane tas periodas, kai visaip ir visur blogai. Ir be akinių ir su jais. Be akinių nematau-diskomfortas, su akiniais biškį šlitinėju, nestabiliai jaučiuos-vėl diskomfortas. Tai gerai nebent tada, kai sėdžiu vienoj pozoj ir vieną neaktyvų veiksmą atlieku.

Atsakyti

Šlitinėjimo efektui sukelt maneje reikia 750 ml cremant ir 500 ml stipraus belgiško alaus.

Atsakyti

Oho, Gadget, po tokio kiekio jau man rodos būt ridinėjimosi efektas :D 

Bet aš kartais šlitinėju ir po 0 ml ir be akinių... kai ausų "svarovskiai" išeina pasiplaukiot.... tai vat.

Atsakyti

Tas cremant buvo ryžas kaip Terezzos plaukai... Vasaros  ketvirtadienio vakaras Vilniaus gatvėj... Jiez jiez, nu ir tas alus buvo realiai dieviško skanumo.

Bet penktadienį būdama 44 metų jaunumo supratau kastasy pagirios.

Atsakyti

Universiteto vaistinės Aušra tokio nuostabumo žmogus, man viską tiek išaiškino, kad daug žinau ir apie progresinius dabar :). Sakė, kad pirmus reikia rinktis pačius geriausius, tada būna ir tas laukas platesnis ir kokybė kita, trumpesnis laikas pripratimui. (tai man su nuolaida kainuotų virš 400, tik lęšiai) Kartu nusprendėm, kad aš dar nepribrendus tam, tai pratinsiuosi tą mintį, apklausiu drauges, gal pasimatuosiu. Pamenu, kaip mano irgi mezganti draugė ne iš šio rato verkė, koks siaubas jai su tais progresiniais, reikės pasiskambint, paklaust, gal jau priprato ir į nieką nemainytų. 

Na, ir dar sakė, kad kitą sykį, kai norėsiu stipresnių akinių, net nesivarginčiau eiti į polikliniką, nes netiks jiems jų receptas, jie patys daugiau laiko skiria ir geriau išsitiria, kaip jiems reikia. Irgi svarbi informacija, nes aš galvojau, kad sau gera darau, eidama į polikliniką... Na, nauda ta, kad tą akipločio tyrimą kitą sykį padarys, žinosiu, ar galiu pretenduot į nemokamą operaciją.

Atsakyti

Aušra Antakalnio g.  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos.

Vos pasivijau, prišnekėjusios daug. :)

Buvau savaitgalį tris dienas nuo visko atsijungus, interneto netikrinau. O paskui dvi dienas labai daug darbo turėjau, tai net neprisiminiau įsijungt SM.

Pirtis artėja, jau mane pradeda imti panika ką čia valgyti vežtis. Nu gal ne panika, o toks sunkumas. :)

Mezginiai irgi ilsisi.

Ak, qqte, turėti NT, kurio nesidalini su banku, yra WAU. Man atrodo, Kerpena irgi jau be paskolos, arne?

Bet tu ir prisimeni.

Aš net neprisimenu, pati, kad sakiau, bet taip, baigėm išmokėt paskolą, kaip tik prieš karą.

Atsakyti

Kerpena, žinai kaip su maistais pas mus būna - nebuvo, kad pritruktų :) 

Man ta diena paturbinta nusimato, bet planuoju spėt laiku atvažiuot.

Atsakyti

Mes dar turim paskolos. Dar kokie 3,5 metų liko mokėt ar panašiai.

Kerpena - tavo duona visada būna skani ♥. Apie maistus pirčiai ir aš pradedu galvot, bet niekaip mintys į vieną vietą nesueina. Va, ir šiandien su vakariene - rūkas galvoj... Yra kažko (tikrai yra vištos šlaunelių mėsos), o ką iš to gamint skaniai ir greitai nesuvedu... Galvoj verda naujos įdomios darbinės mintys, buvo papenėtas mano protas, daug fainų žmonių sutikau ir gyvai, ir online, tai butis visai nerūpi :).

O mezgimo fronte - dar liko kokie 4 pirštai per abi pirštines, o siūlas baigėsi :). Nu ir zapadlo. Galėjau megzti trumpesnį rankogalį. Ieškosiu tarp turimų ko nors panašaus, gal atitaikysiu  spalvas, nes vis tiek margos jos, pirštai skirtingi bet kuriuo atveju. Žakardinių pirštinių užsakytojai nusiunčiau 11 ar 12 variantų, ką galėčiau (ir norėčiau megzti - nesiunčiau man negražių modelių), ta tyla nuo vakar ryto. O tikėjausi jau vakar atsispausdinti schemas darbe ir būčiau netrukus pradėjus. Na, tegu pati save kaltina, kai ateis žiema, o aš nepaskubėsiu,  nes kuo kitu užsiimsiu.

Atsakyti