Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvo bemirštantis brokolis, gimė pusiau trinta sriubytė su kario pasta. T.y. kietoji dalis sutrinta, o žiedynai sveiki :D 

ir įdarytos paprikos. Irgi tokios, kur sunaudot reik..anyta atvežė nusprendus, kad gal pririeks kažkam :hmm:  nu tai vat vakarienė. Prikimšau jas naturli faršu su saldžiom bulvėm, avinžirniais ir kitom įprastom daržovėm. Šįkart be kruopų pagal antro gyventojo pageidavimą. Bet su bulvėm.

ryt minčių nebėr. Nors greičiau tiesiog noro trūkumas

Atsakyti

Vakar kepiau kugelį ir vyro pageidavimu gaminom tokią sriubą (ne esmines variacijas pasidarėm), skani gavosi. Bet tik mums vaikams- nevalgoma : 

https://www.instagram.com/reel/CzEUzN-N4UL/?igshid=MTlvN3JobjA1NmZ4bw==  

Šiandien- man sriuba, vaikams- pokas makaronų su kilu faršo. 

Ryt rytas prasidės nuo širdelių blynų kepimo visai klasei.

Turiu nusipirkus silkės, gal reikės su karštom bulvėm pasidaryt ir keptais svogūnais :) 

Atsakyti

:D. Nekviečiu nieko  :lol: . Mano šeimyna ėdri :).

Otgailišė!

Atsakyti

Pas mane vakarienei silkė marinuota, su apkeptom bulvėm nes buvo likę nuo vakar. Dabar turbūt kokį bambalį vandeba išgėriau ir dar no, bulvės sūrios buvo

Liniuka man tai sunkiausia iškentėt nepadovanojus būtų :)

Atsakyti

Šiandien- man sriuba, vaikams- pokas makaronų su kilu faršo. 

:)

Omg. 

Atsakyti

Qqte, atsikelsi rytoj sutinus :)​ 

Atsakyti

Pas mane vakarienei silkė marinuota, su apkeptom bulvėm nes buvo likę nuo vakar. Dabar turbūt kokį bambalį vandeba išgėriau ir dar no, bulvės sūrios buvo

Liniuka man tai sunkiausia iškentėt nepadovanojus būtų :)

Jio!

Atsakyti

Silkė - puiku, padovanoti - irgi neturiu didelės kantrybės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 lapkričio 2023 - 21:03

Qqte, atsikelsi rytoj sutinus :)​ 

Nieko. Kaip sutinsiu taip ir atitinsiu. Dirbsiu nuotoliu tai nebaisu

Kažko šį rudenį labai ant silkės traukia. Dvi savaites su morkom ir svogūnais gaminaus ir valgiau. Šią savaitę marinuotą visaip ir visom progom :)

Dar patalų neatsusakyčiau bet tingiu gamintis

Atsakyti

Silkė gėris!

Gal net ryt?

Beveik visad turiu bent pakuotę pasidėjus. Mėgstu tą be aliejaus file.

Atsakyti

Aš irgi vis pasiperku. Dažniausia matjes :wub:​ 

Atsakyti

Ėjau jūsų paskaityt. Užkliuvo Barbora. 2 nakties padariau užsakymą. Atėjau iki jūsų, o čia apie maistą. :D Silkės neužsisakiau, nes pripažįstu tik su galva. (Savi tarakonai). Vargšas kurjeris, nežinau kiek maišų temps. Maisto turėtų porai savaičių užtekti.

Atsakyti