Dantistai ir higiena: aš po 2 savaičių higienos nueinu pas dantistę ir man sako, kad reikėtų higieną daryt....Vyras kartą gyvenime higieną daręs, nuėjo vakar pas dantistę- klausimas: gal ką tik po higienos?
Nuo seilės sudėties priklauso ir nieko nepakeisiu.
O dantistė ta pati tavo ir vyro? Aš klausimo "gal tik ką po higienos?" esu kažkada sulaukusi, kai apskritai jos nei karto gyvenime nebuvau dariusis. Prieš metus gydytoja privačioje klinikoje visgi rekomendavo, tai išbandžiau, o po pusmečio jau prasidėjo įkyroki priminimai iš tos klinikos. Visgi išlaukiau metus ir nuėjau higienos į valdišką polikliniką, nes prisiklausiau iš kolegių, kaip ten viskas gerai ir nepalyginamai pigiau. Gal ir ne stebuklas, bet šiaip turbūt tik kiek mažiau pasaldinto bendravimo, o pati procedūra labai panaši. Poliklinikos higienistė net kelis kartus pakartojo, kad kitą kartą higienos apsilankyčiau po metų (kolegėms būna ir kas pusmetį rekomenduoja), tai matyt nėra situacija prasta. Po poros savaičių nuėjau pas tą pirmąją minėtą odontologę privačioje klinikoje, aišku nesigyriau, kad higieną kitur dariausi, na ir ką – be kita ko, nors ir nelabai užtikrintai, bet visgi nepamiršo užsiminti, kad jau ir higieną pasidaryti reikėtų... Gera gydytoja, mūsų vaikų dantis prižiūri ko gero nuo pat išdygimo, vežiodavom pas ją kitur, kai dar nuosavos klinikos neturėjo, bet savas verslas žmogų matyt šiek tiek keičia. Pirmą kartą tokia mintis šmėstelėjo, kai labai siūlėsi uždėti kažkuriam iš vaikų silantus, nors puikiai žino, kad poliklinikoje tai nieko nekainuojanti ir labai elementari procedūra.