Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o tu jauti tą refliuksą? Aš labai nustebau, kai nuėjau pas naują odontologę, o ta manęs apklausė, ar nesergu bulimija/anoreksija, nes dantys tokie, kaip tų, nes vemia dažnai  :blink: Tai tubūt kažkokią netinkamą terpę burnoj turiu, kur rūgštys graužia..

Nejaučiu beveik. Na nebent, kad nuo antros proseco taurės užsirūgštinu iki begalybės :B Čia tai aišku nekažką :D 

Man kažkada viena gydytoja sakė, nors nelabai aš tikiu, kad šiuolaikinė maisto pramonė į maistą deda kažkokius priedus, kurie nuima refliukso keliamą skausmą, tipo refliuksas yra, bet jis nejuntamas ir žmogus toliau valgo. Nežinau ar tiesa :)​ 

Atsakyti

Nepamenu aš nei vienos panašios energingos sektantės  :hmm:

niuma gal tik panaši Kaune.

Turiu tokią japonę klientę, kuris pernai persikėlė į Lietuvą. Jau antrą projektą darom, tai pašnekėjom šiandien apie aktualijas oro :D Nu ir neblogai man čia toj Lietuvoj visai pasijuto po pašnekesio, ir dangus neatrodo toks cepelininis :D Dar geriau pasidaro čia gyvent užsieniečių įspūdžių apie LT paklausius  :wub:  :D​ 

Aš Ituką dar pamenu iš Kauno. Bet nei jos energijos, nei lankstymo po posėdžius nepamenu.

Mane pavasarį labai stebino mano kambariokė/draugelė jau daug metų gyvenanti Airijoje, ne mažiau 20. Tai ji alpėjo nuo mūsų žydro dangaus. Dubline dar nebuvo mačiusi gegužės mėnesį žydro dangaus. Vos ne kiekvienam sakiny žavėjosi. Nors aš tai pasižavėdavau jos foto FB, kaip ten anksti viskas pražydi ir t.t., švelnus klimatas ten. Tai nė nebuvau pagalvojusi, kad cepellininio dangaus ten dar daugiau nei pas mus.

Šiandien komandinio darbo diena ofise, pabrainstorminom, papietavom tai beveik kaip šventė. Sekantį kartą susitiksim gruyodį šventiškai papietaut :).

Atsakyti

Kai pirmą ir paskutinįkar buvau Airijoj, tai visas dvi dienas pylė kaip iš kibiro nuo ryto iki vakaro ir naktį taip pat.  Rugpjūčio mėn.

Beje, kalbėjau su vyro sese, 20 metų gyvena Londone. Siaubingai nori grįžti. Sakė, jau turbūt priėjo liepto galą gyvenimo ten  :D Nori atgal į kaimą  :wub:  :D​ 

Atsakyti

Jiooo!!! Itukas!!!

Atsakyti

Mano kolegė kaip tik praeitą savaitę 4 dienas buvo Dubline. Grįžo sužavėta, prisidegustavusi Gineso ir Jamesono :D Oras superinis, nei lašas neiškrito. Ot sėkmingas žmogus :D 

Aš tai nežinau kas šiemet su manim darosi :B Gal čia mano mistinės ligos apraiškos :D Šiaip jau aš kalėdines dovanas perku maždaug per kūčias ir kiekvieną kartą pasižadu, kad jau kitais metais tai tikrai pradėsiu anksčiau. Nu tai ties 46 gyvenimo metais tas atėjo :D Aš JAU turiu tris dovanas :blink:  :blink:  :blink:  Liko tik viena. Bet tai kai faina, jaučiu iš to džiaugsmo dar visko pripirksiu :lol: 

Tai va vieną galiu rekomenduoti. Kokio grožio projektorius :wub: Tik gulėt ir žiūrėt į lubas... Toje pačioje pardėje ir Olaivos knygynėlio dėlionę pirkau.

https://robogift.lt/...albiu-melynas-0

Atsakyti

Man dar 4 šeimos gimtadieniai iki Kalėdų 🫨😵‍💫😵 (2 vaikų, mamos ir anytos), aš be gruodžio 5 nepradedu galvot apie jas.

Nu ok, gal 3, nes sekančią dieną po Gyčio gimtadienio pas mus namuose  vyrai papuošia eglutę :) 

Atsakyti

Dantistai ir higiena: aš po 2 savaičių higienos nueinu pas dantistę ir man sako, kad reikėtų higieną daryt....Vyras kartą gyvenime higieną daręs, nuėjo vakar pas dantistę- klausimas: gal ką tik po higienos?

Nuo seilės sudėties priklauso ir nieko nepakeisiu.

O dantistė ta pati tavo ir vyro? Aš klausimo "gal tik ką po higienos?" esu kažkada sulaukusi, kai apskritai jos nei karto gyvenime nebuvau dariusis. Prieš metus gydytoja privačioje klinikoje visgi rekomendavo, tai išbandžiau, o po pusmečio jau prasidėjo įkyroki priminimai iš tos klinikos. Visgi išlaukiau metus ir nuėjau higienos į valdišką polikliniką, nes prisiklausiau iš kolegių, kaip ten viskas gerai ir nepalyginamai pigiau. Gal ir ne stebuklas, bet šiaip turbūt tik kiek mažiau pasaldinto bendravimo, o pati procedūra labai panaši. Poliklinikos higienistė net kelis kartus pakartojo, kad kitą kartą higienos apsilankyčiau po metų (kolegėms būna ir kas pusmetį rekomenduoja), tai matyt nėra situacija prasta. Po poros savaičių nuėjau pas tą pirmąją minėtą odontologę privačioje klinikoje, aišku nesigyriau, kad higieną kitur dariausi, na ir ką – be kita ko, nors ir nelabai užtikrintai, bet visgi nepamiršo užsiminti, kad jau ir higieną pasidaryti reikėtų... Gera gydytoja, mūsų vaikų dantis prižiūri ko gero nuo pat išdygimo, vežiodavom pas ją kitur, kai dar nuosavos klinikos neturėjo, bet savas verslas žmogų matyt šiek tiek keičia. Pirmą kartą tokia mintis šmėstelėjo, kai labai siūlėsi uždėti kažkuriam iš vaikų silantus, nors puikiai žino, kad poliklinikoje tai nieko nekainuojanti ir labai elementari procedūra.

Atsakyti

Dabar buvo pas tą pačią, kur ir aš einu kartais. O aš higienas darau pas skirtingas, nes man reika dažnai (pati jaučiu, kai trukdyt pradeda). Rekomenduoja man kas bent pusmetį, geriau kas 4 mėn. Darausi kas metus. Buvau kažkada ilgiau nedarius gal per nėštumus, maitinimus, tai iki dantenų uždegimų gaunas.  Skirtingos gyt taip pat rekomenduoja. 

Atsakyti

Liniuka, nu tu šaunuolė. Aš neprisiverčiu vaikų paklaust, ko jie norėtų... Bus kukliau šiemet viskas. 

Kam dovanosi tą kiaušinį? Gal mano mažei patiktų, nes paprastai ji nežino ko norėt. Pernai užsiprašė juodos beretės ( nešioja tik namie) ir elfo ausų :B . Tas irgi vienąsyk namie užsidėjo. Nelabai jai ko išvis reikia.

Šiandien neturiu smegenų vakarienei. Balta mišrainė bus. Vakar viskas paruošta, tik vyras raugintų agurkų papjaustys, užmaišys ir gerai.

Atsakyti

Restarrrrrrr, mes su dukra mielai užsuktume :essen:  :essen:​ 

Atsakyti

Restar, M į kambarį bus.

Vakarienei buvo Kėdainių blynai.

Atsakyti

:D. Nekviečiu nieko  :lol: . Mano šeimyna ėdri :).

Atsakyti