Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, sėkmės, kad nieko ten nebūtų su tais dantim :4u: 

Nes mane tai nuliūdino - reiks pirmojo implanto...

Atsakyti

Tikiuosi, kad visgi dantis bus. Nes LOR nieko nerado. O jau prikankino, kai kišo kamerą per nosį į gerklę ir ten makalavo :B​ Sakė refliukso išdeginta viskas, bet neturėtų nuo to skaudėt.

Atsakyti

Užuojauta, Liniuka.

Bet bent kažkas atkrito. 

Atsakyti

Oooookaip pramiklinau vakar smegenis! Dirbaudirbaudirbau, buvau maitinama dieviško skonio alyvuogėmis, elnienos dešra ir cocacola su nealkoholiniu alum. Puikiai!

Šiuo metu judinu du didelius projektus sidehustle tipo ;) Mano supergalia - sujungti žmones ir idėjas, ir kartais iš pokalbio parke gali išaugti ohoho kas! Trečias projektas juda pats ;)

Grįžau namo, dukra su sriuba laukė, gyvuliai apgulė... Jokio mezginio. Vien kaifas nuo jaukumo ir gerai veikiančios galvos.

Pamenat, dar apie 2011 pas mus buvo labai veikli sektantė, iš Kauno, su visokiais posėdžiais?? Pradedu suprast, kame kaifas. Turiu karjeros kryptį - profesionali valdybų narė.

Ir, kaip Liniuka sakė, mėgstu gerai uždirbti.

Atsakyti

Ryt veduos dantis prof.higienai. Ir savo, ir dukros.

Liniuka  :4u: 

Jurgitak, o kaip tu? Kašmyras gydo???

Atsakyti

Gadget, bet visgi didžiausia tavo supergalia tai girtis :D​ 

Atsakyti

Aš informuoju. Kokia intonacija perskaito skaitovas, tai ne mano atsakomybės sritis.

Vat kokio gardumo baklava pasikepė, tai uch! Rodyčiau čia, tikrai parašyčiau GIRIUOSI.

Atsakyti

Kažkas turi ir pasigirti, nes visos kitos tik bėdavojamės :D

Gadget, miegas gydo. Vadovo paprašiau, kad kurį laiką iki kokios 11 val. susirinkimų nedarytų.

Kašmyrui spintoje radau porą. Kur katukas vežė, o tu lygtais čiupinai, pūkuotą kašmyrą. Taip ir būna, perki vienu tikslu, pamatai, persigalvoji.

Atsakyti

Laba diena,

gadget :super: energija tiesiog trykšta  :nail:  :angel2: 

Nepamenu aš nei vienos panašios energingos sektantės  :hmm: 

niuma gal tik panaši Kaune.

Kai turiu jėgų vakare po darbo valgyt neprisiversdama padaryt, o ne ant sopkutės klestelt, man jau čia pasiekimas  :D 

Liniuka, o tu jauti tą refliuksą? Aš labai nustebau, kai nuėjau pas naują odontologę, o ta manęs apklausė, ar nesergu bulimija/anoreksija, nes dantys tokie, kaip tų, nes vemia dažnai  :blink: Tai tubūt kažkokią netinkamą terpę burnoj turiu, kur rūgštys graužia..

Turiu tokią japonę klientę, kuris pernai persikėlė į Lietuvą. Jau antrą projektą darom, tai pašnekėjom šiandien apie aktualijas oro :D Nu ir neblogai man čia toj Lietuvoj visai pasijuto po pašnekesio, ir dangus neatrodo toks cepelininis :D Dar geriau pasidaro čia gyvent užsieniečių įspūdžių apie LT paklausius  :wub:  :D​ 

Atsakyti

Tai, aišku, kad gerai toj Lietuvoj. Žemės drebėjimų nėra, cunamių nėra, užterštumas minimalus, nes gamybos beveik nėra.

Visai neseniai skaičiau vieno ukrainiečio rašytojo, prieš metus atvykusio į Lietuvą ir gyvenančio Visagine, atsiliepimą apie Lietuvą. Jis sakė, kad jūs nesuprantat, kokioj geroj šaly gyvenat. Ir mintyse, ne karo baisumus turėjo, bet santvarkos, korupcijos, tvarkos, laisvės.

Atsakyti

Laba diena,

Kai turiu jėgų vakare po darbo valgyt neprisiversdama padaryt, o ne ant sopkutės klestelt, man jau čia pasiekimas

Man taip nebūna :D 90, nu gal 80 % dienų po darbo nulūžtu prieš maistų darymą. Man svarbus jėgų atstatymas :) savaitgaliais poguliukas šimtaprocentinis. Darbo dienom- labai dažnas.

Dantistai ir higiena: aš po 2 savaičių higienos nueinu pas dantistę ir man sako, kad reikėtų higieną daryt....Vyras kartą gyvenime higieną daręs, nuėjo vakar pas dantistę- klausimas: gal ką tik po higienos?

Nuo seilės sudėties priklauso ir nieko nepakeisiu.

Kokio dailumo kojinė 😍😍 

Atsakyti

Vakar mane ištiko visiška bejėgystė ir beprasmystė. O tiek buvo reikalų. Tai spėkit, kokia nuotaika viską dariau. 

Bet. Nežinau, ar kokie įsitikinimai, ar kas, bet pagėriau savaitę savo papildus (geležis, B grupė) nu ir kažkaip čiuuutčiut geriau jaučiuosi. Nors šiandien be proto miego norisi. 5.5 valandų antra naktis iš eilės mažoka kažkiek

Atsakyti