Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir dar Lietuva nelygu Vilnius :)

T.y. Lietuvoj prekių kainos vienodos. Atlyginimai- NE. 

Tai čia jau kitas reikalas, kad provincijos ir kitų didmiesčių verslininkai laikosi tokio pat prekių kainų lygio. Paslaugų kainos mažesnės, bet irgi, jei provincijos meistrui pasakai, kad paslaugos reikės Vilniuje, kaina, automatiškai, tampa vilnietiška.

Atsakyti

Magnio oksidas gali sukelti viduriavimą. Konkrečiai man Magvit plus sukelia.

Atsakyti

Tai čia jau kitas reikalas, kad provincijos ir kitų didmiesčių verslininkai laikosi tokio pat prekių kainų lygio. Paslaugų kainos mažesnės, bet irgi, jei provincijos meistrui pasakai, kad paslaugos reikės Vilniuje, kaina, automatiškai, tampa vilnietiška.

Taip :) nes kažkokiu būdu jam ir atsitransportuot į Vilnių reikėtų, ir prasimaitint :) 

Paslaugos, būstų kainos- skiriasi. Bet kasieninis prekių krepšelis- ne. Aš senai sakau, kad galiu padaryt automatinį algos pervedimą maximai. 

Atsakyti

Maksima visoj LT maxima. 

Turime stiprų didelio verslo dominavimą, ir smulkius verslus tik "maximoms" neįdomiose nišose.

Atsakyti

Nu bet siūlai Lt gal nėr brangesni a? 

Atsakyti

Teisingai reziumavai 😍

O va čia gal konkurencija didžiausia. Mums į naudą 🥰

Atsakyti

Vakar gerokai pamezgiau.

Ryte gerokai paardžiau.

Netinka man strong kulnas- per plati kojinė gaunas. Darysiu standartinį. Bet bus gražu. Ir tinkama 🥰

Sveikata gerėja, bet dar jėgų nerasta. Sulanksčiau skalbinius (patalynę)- nugara šlapia. 

Atsakyti

Mano megztinis džiūsta, nei kojinės, nei pirštinės nevilioja, pakrapštau ir sustoju.

Reikėtų iš naujo liemenę pradėt, pridėjus dar giją, kad labiau į tankumą pataikyčiau.

Kapseika, mūsų sušiai labai paprasti: viena dukra valgo tik su krabų lazdelėm ir avokadu ar agurku, kita tik su lašiša ir agurku, o visi kiti su lašiša ir avokadu. Visos vyro bandytos įvest naujovės buvo atmestos :). Ai, dar anksčiau valgydavo krevetes vietoj krabų lazdelių, bet išsižadėjo.

Apie prabangą Lietuvoje gyventi - šiuo metu tikrai sunkiau, itin daug pravalgom, bet baziniams poreikiams vis dar užtenka. Visgi aš pati jaučiu didesnę įtampą dėl taupymo.

Atsakyti

Nu bet siūlai Lt gal nėr brangesni a? 

Va del sito galiu sutikti - senai ziurejau cocoknits mezgmimo schemos dekla/laikili, su liniuote ir siuntimu man lietuvoj ji nusipirkti gavosi apie £20-25£ pigiau  :rolleyes: 

Atsakyti

Atnesu parodyt ka veikiau sia savaite su siuvimo masina  :D

Pridėta:

Atsakyti
Kokia skirtinga patirtis... Man LT - vis dar labai pigu, ypac maitintis kavinese. Brangu desros prekybcentriuose ir atostogos pajuryje. Mano vyresnelis nesiskundzia, atvirksciai, nesupranta, kodel mes negriztame i LT : gyvenimo kokybe gera, galimybiu uzsidirbti N+1, dar ir mokesciai nuo pajamu - juokingi. NT mokesciu nera. Grybauti ir zvejoti galima nemokamai. Vienintelis blogis - lietus ir neisaustancios dienos.
Atsakyti

tai va viskas nuo to asmeninio krepšelio priklauso :)

pvz mėsa LT nėr brangi. Nu nebent lyginsim su lenkais tada gal

kuras nežinau kaip kitur EU, bet Baltijos šalyse pigiausiai

ten dešrų kokių nelabai perkam nežinau

gal daržovės brangios, negaliu lygint

mes vasarą Kroatijoj kai buvom va ten kainos kaip LT o atlyginimai dvigubai mažesni. Kavinėse kainos tos pačios.Pigiau gal ten vynas, nu bet be jo tikrai nesudetinga gyvent :)

Tai va viskas priklauso nuo požiūrio. P>S> kad neatrodytų dideli rožiniai akiniai, tai šitą mėnesį esu priversta vėl vest savo exelio lentelę, nes praeitą mėn ne tik nesutaupiau bet ir į santaupas įlindau. Bet tikiu kad čia jau ir mano problemos kad išleidau bele kur.

Nu ir dar-mano atlyginimas nesiekia 2000 į rankas toli gražu ir kažin ar greitu laiku sieks, bet mes neturim jokių paskolų

Atsakyti