Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kas ten gali žinot, kokie nervai kur nueina? 

Man prieš du metus planuoti 2 implantai virto 4 :( dėl pūlinio po dantim. Bet ten silpna vieta buvo- apvilktas dantis su kitu pakabintu. Teko dantį raut raut ir dėt du implantus. 

Atsakyti

Jetau, kaip skaniai susiskaitė sušiai. 

2 Kg. ryžių, čia jau sportinis sukimas gaunasi :blink:

Restar, ką sukate vidun apart ryžių?

Sūnus pasakoja, kad jo draugė labai mėgsta su skrudinta vištiena, aš tai pirmą kartą apie tokius girdžiu. 

Atsakyti

Merginos, jūs ten beveik medikės, sakykit, kokius papildus ar vitaminus rekomenduotumėte duoti sportuojančiam, daug besimokančiam, ne visad tvarkingai besimaitinančiam aštuoniolikmečiui jaunuoliui. 

Bandžiau šiandie tartis su vaistininke, tai kažkaip ji manęs neįtikino. Siūlo arba tuos vadinamus multivitaminus (kur visko po biški ir net labai biški) arba tuos koncentruotus buteliukus su B 12.

Tai kad nuraminti sąžinę, paėmiau tuos multi mėnesiui.

Atsakyti

Multi tik neduok. Sportuojančiam raumenims reikia Magnio ir B grupės. Vakar kaip tik šia tema su dukra krepšininke kalbėjom. Tai ryte omega ir D, vakare magnis.

Atsakyti

Dėkui, Jurgitak, o B grupės, į ką kreipt dėmesį, kompleksinius pirkti ar kažkokius konkrečiai geriau?

Atsakyti

Bent jau kad B6 būtų. Jei yra visa grupė, dar geriau. Tik viena magnio rūšis vidurius paleidžia, vėliau parašysiu kuri.

Atsakyti

Aga, man paskutinį kartą vaistinėj irgi sakė: vit D, omega ir magnis. Jei augantis- dar kalcis (dantim, ksulam).  Vit D geriausia aliejaus pagrindu, kurie yra.  Ir tas pats galioja, jei kokie ilgalaikiai peršalimo reikalai (kaip Emiliui).

Grįžo mano visi vyrai iš miesto su picom- tęsiasi vakarėlis su Šreku :) o dar buvo itališkų ledų kavinėj. Vasarą dvi naujas atidarė- eilės lauke būdavo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 11 lapkričio 2023 - 20:49

MsuM, mano atsakymas į “kaip jūs ten išgyvenat” bus labai kontraversiškas, bet tai Vilniuje ir vidutinis atlyginimas - 2000 eurų. Jei perka, tai ir kainos atitinkamos. Rinkos dėsniai yra rinkos dėsniai.

Mano alga pervertus i eurus virs 2k, vyro gan didesne - kainos man ten per dideles pasirode net su musu algom  :rolleyes: 

negali vienas produktas uk £2 nesiekt o lietuvoje beveik €8 kainuot nesvarbu kokios ten algos  :hmm: 

Atsakyti

Kaip kaip gyvenam- neišgyvenam :D 

Atmetimo būdu- ko tą mėnesį nebūtinai reikia.

Kažkaip šiandien ir Katuko anos dienos komentarą atsiminiau apie aliejų ir miltus, nes aš naudoju tuos pačius produktus, kaip jos anyta, nes aga- saulėgrąžų aliejus mažiau nei 2 eur, ko nepasakysiu apie alyvuogių, kuris minimum 3 krt brangesnis. Ir tai tik mažas pvz. 

Atsakyti

Ir dar Lietuva nelygu Vilnius :) 

T.y. Lietuvoj prekių kainos vienodos. Atlyginimai- NE. 

Atsakyti

Kai draugė iš LB sakė, jog Vilnius toks prabangus dėl artimos sienos ir vešlaus šešėlio, vos nesurikau KURRRRRR?

Atsakyti

MsuM, tu buhalterė. Kad būtų 10 proc. pelningumas, kaip galvoji kokia prekės kaina turi būti, kai ją nusiperka 30 milijonų ir kai pusantro? Įmonėje dirba tiek pat žmonių, sakykim, 5.

Atsakyti