Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia faina lauktuvė :bigsmile: 

Mano vyrs nesakyčiau, kad kreivokai žiūri į mano hobį. Kaip tik kartais kokių idėjų pamėtėja. O kartais ir pasiūlo nusiraminimo valandėlę mezgimui :D  aišku, kartais ir pyktelna dėl saiko neturėjimo, ypač kai koks reikalas yr. Bet aš puikiausiai galiu atsakyt tuo pačiu :D  bo nes pas jį irgi kai kuriems užsiėmimams saiko pritrūksta.

bet vat dovanų iš tos srities kažkaip nesu sulaukusi

Atsakyti

Tai pas jį yra dviratis ir knygos, kur norėtų mane kartu matyt :D

Dviratį turiu. Gražų. Baltą. Balkone. Pati išsirinkau. Praktiškai nenaudoju 🤭 o knygos... kai kurias vienodas paskaitom :) 

Turbūt gyvensiu. Dar ne sveika 🤕🤧, bet  jau link tos pusės savijauta. 

Mezguosi kalėdines kojines. Džiaugsmas akims 😍🤩 ❤️🤍💚🤍❤️

Atsakyti

Niuma, smagu, kad geriau. Vincio dažytaa mezgiesi?

Aš nuo ryto realiai dabar prisėdau, nuo ryto judesy, tai tvarkiausi, tai vežiau į varžybas, apsipirkinėjau, gaminau. (neskaitant laiko, kai sėdėjau ieškodama recepto vieno), vėl tvarkiausi .... Teksto suvokimo pamokėlę pravedžiau...Nugarą ištiesiau ir tikiuosi, kad mano misija baigta. Tik pyragus dar reikės iš orkaitės ištraukt. Ai, prisiminiau, kad dar šiukšlinę ketinau išnešt ir iki paštomato nueit. Bet jau kažin, ar šiandien prisiruošiu. Reikia megztuką pribaigt. Atardžiau vakar kažkiek, kad a la atnarą mažesniu virbalu numegzčiau. Nepatinka man palaidi stulpeliai apačioj, noriu nešiot paprastai, be kaišymo.

Atsakyti

Nea. Iš qqtės gimtadieniui dovanotų siūlų su blizgiuku 😍🥰

Priedas  received_1063788891715341.jpeg   288,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
JurgitaK, o jei neišdirbi ten kažkokio nustatyto dienų skaičiaus per metus, tai tik PSD kenčia? Atleidimas negresia? MsuM, tai kaip ta LT? Kuo nudžiugino, kuo nuliūdino?

apie LT nuomone mano nesikeicia...  :D kainos nesuprantu kaip jus ten isgyvenat.... Ukrainiete vyro brolio parduotuvei pirmas dienas pribegus prie manes klause ar as maciau kainas  :D  :D  :D  Nudziugino nezinau net kas... maistas skanus  :rolleyes: . Uzsisisakiau cashmyro. Pasirodo mama casmyro kojnes sukiso i skalbenke, tai kaledom jau uzsiprase nauju  :rolleyes:​ 

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 11 lapkričio 2023 - 18:49

Niuma, smagu, kad geriau. O man tai kažkaip nelabai savijauta... Nuo vakar skauda kaklą, kažkas lyg patinę vienoje pusėje. Sakyčiau limfmazgiai, bet tie kai pakyla tai tokie apčiuopiamai tvirti būna. O čia kitaip. Ir temperatūra į vakarą pakilo. Labai keistas jausmas.

Bet užtat mezgu po pleduku. Moheriuką. O noriu tai kašmyro...

Atsakyti

Gal tau danties šaknies koks uždegimas? Ir visas skausmas persiduoda? Gali kur nors nuotrauką pasidaryt? 

Atsakyti

Tai kad dantis viršuj, tai kažin ar gali persiduoti iš viršutinio žandikaulio į kaklą :hmm:​ 

Atsakyti

Labos, iš po pleduko.

Ne, nesergu. Vežiau mažę nuo ryto pusdieniui į anglų užsiėmimus (stalo žaidimai anglų kalba), tai pasishopinau šalia esančiame didmiestyje. Trys liemenukai , bluizelė ir suknia. Dar antakių pieštukas, plaukų kaukė. Ko ne Kalėdos. 

Labai retai man taip sklandžiai pavyksta, bet grįžau pavargusi lyg po bulviakasio.

Paskaičiau šiek tiek.

Čiupsiu mezginį, liko tik pusantros kišenės ir galėsiu švęsti finalą.

MsuM fainos spalvikės😍

Atsakyti

Nesveikuojančioms po  :4u:​ 

Atsakyti

Oho, kojinės iš cardif kašmyro - čia tai lygis.

Liniuka  :4u: . Man labai keistai dantų skausmas su petim buvo susijęs, abu kartu pradėdavo, skaudėjo vienur, taisyt galiausiai teko kitur. Bijau nusišnekėt, kažkoks ten terminas buvo - nervas įradijuoja.

Teo dar su reikalais išeit į porą parduotuvių, nes artimiausioj nebeliko sušių lapų, sušių vakarėlis namie, mūsų ėdrūnai taip juos mėgsta, kad ryžių privirta arti 2 kg, o dar martelė, sūnui reks įduot išsinešt.

Atsakyti

MsuM, mano atsakymas į “kaip jūs ten išgyvenat” bus labai kontraversiškas, bet tai Vilniuje ir vidutinis atlyginimas - 2000 eurų. Jei perka, tai ir kainos atitinkamos. Rinkos dėsniai yra rinkos dėsniai.

Atsakyti