Restar aš iš 3 megzčiau, kažkaip man kašmyras ir storas megztinis nesiderina
Mano tas kašmyras, kur qqtė parvežė iš woolio- rašė 550 m, ane? Virvutė. Mezgiau viengubą su 2,5 virbalu. Visai ne per plonas, gražuolis.
Awwwwwwww
Faina kokia
Aš ir turiu mezgėjišką žaisliuką. Kolegė kažkada padovanojo
Turint galvoj, kaip jis nekenčia mano siūlų ir mezgimo 🤣🤣 ir jei tik leisčiau- sukurtų iš jų laužą iš karto 🤭 Va dėl to ir žavinga, nes žino, kad tuo pačiu niekur nedings, nes niekas nesikeis.
Mezgu eilines kojines iš šopelio ir dar reiks vienas. Paskui dar megztuką iš moheros.
O galvoj sukas dryžuotas megztukėlis kavos atspalvių, pas kniterą mačiau, reikia. Ir dar kažkas pynėtas iš raudono tvido
Kaip neišskyst ir išmokt pasakyt ne? Nes vis nusileidžiu ir prisiimu užsakymų, o sau?
Nu kaip mano vyras sakydavo kad kai mezgu aš ramesnė ir geresnė. Jau vien dėl to verta neburbėti kad žmona mezga
Aš saviškiui tą patį sakau
Nors realiai, nebekomentuoja. Tik retai kada prasprūsta mintis, kad abiejų nuomonės nepasikeitę Kažkada per pokalbius sakęs, kad durnystė būtų kažką protestuot prieš kito žmogaus hobį.
Miela meilės išraiška ta dovanėlė. Kai saviškiui pasakiau, kad yra vyrų, kurie mielai iš siūlų pakurtų laužą ( čia Niumos vyras tik pretekstas, nes ne jis vienas toks), tas nesuprato kodėl. Šiaip ir man įdomu, kodėl. Vienintelį dalyką suprantu, kai hobiai tiek atima laiko/pinigų, kad partneriui nelieka, tai ima pavydėt. Bet šnekėtis ar filmą žiūrėti galima ir mezgant, vaikai prižiūrėti, socialinis gyvenimas normalu, žmona laiminga, apsirengus. Tai kas gali kliudyt?
Dėmesio stoka
O aš moku veikt, ką noriu, o ne ką 'privalau'.
Anksčiau būdavo daugiau nesusikslbėjimų.
Dabar kai buvo išvykęs, supratau, kiek skirtingas laikas mezgimui, kai dviese ir kai viena. Nors buitis tenka vienai, bet ir laisvalaikis mano vienos, tai ir mezgimas produktyvesnis.
(...) Laikas su draugais - nerealus. Vyko šiek tiek šopingo ir daug kavos. Verta apsilankyti Pilaitės outlet, man reikalingi daiktai buvo su realiomis nuolaidomis. Siūlinės ten,deja, KOL KAS nėra. Kavą gėrėm prie Humanos, gavau dukros užduotį odinėms kelnėms - check! Ir juodi zomšiniai bateliai ant pablizgintos platformos - kaip tik jos naujam kostiumui.
Einu gastronominės vakarienės ;)