Čiupinau. Puikutukai.
Kolegė šito pirko. Mezga. Fainutis
Garžus pasirinkimas. Buvo kritęs akin. Bet jau turiu tokį pilkai sidabrinį megztuką.
Qqute, Jurgitak - iš kiek siūlų tokį kašmyrą megzt? Meriną bent iš 4 megzčiau, o kašmyras pasipučia, gal 3-ijų užtektų?
Aš ir iš dviejų megzčiau. Viskas nuo modelio priklauso. Konkrečiai kiekį pirkau megzti iš 3.
o tavo modelis bus koks?
Jurgitak, skydliaukė labai daug ką gali išderinti. Mane dėl aukšto pulso kažkada siuntė tirtis, bet ne tame problema buvo. Dar kitas spėjimas tai tiesiog susikaupęs stresas, metai tau tikrai streso kupini buvo, va ir yra organizmo atsakas.
Liniuka,su tavo darbais plius visokie ten siūlomi profilaktikos reikalai kažko man regis tau tas vokietis negresia
Oi nesakyk. Kartais jau dabar atrodo, kad vaikštom su tuo vokiečiu susikibę Atmintis trūkinėja, o ir genetika ne kažką. Nors gal labiau nei A bijau demencijos. Kai iš arti mačiau sunkias formas
Screenshot_20231111_085628_Samsung Internet.jpg 101,67KB 0 Parsiųsta kartų
Kokie smagūs!
Kaip tu šiandien,niuma?
o tavo modelis bus koks?
Arba paprastas V iškirpte, arba “traktorinis”. Pabandyt reikės su pavyzdėliu kaip raštas atrodys.
Jurgitak, skydliaukė labai daug ką gali išderinti. Mane dėl aukšto pulso kažkada siuntė tirtis, bet ne tame problema buvo. Dar kitas spėjimas tai tiesiog susikaupęs stresas, metai tau tikrai streso kupini buvo, va ir yra organizmo atsakas.
Reiks paprašyt skydliaukės tyrimo. Tegul tiria viską.
O, kad tai streso pasekmė, pilnai tikiu.
Į gerėjančią pusę, tik miego trūkumas. Vyriškį 1 val nakties iš oro uosto parsivežiau.
4 val miego - mažoka Eisiu vėl poguliuko.