Buvau The Sandėliuke perpiet. Kaifas!
Aš iš sandėliuko irgi kašmyro užsisakiau. Ta proga, kad diagnozė - man su galva negerai.
Dar addi trio gavau. O siaube kokios prastos kokybės virbalai - sujungimas su valu tragiškas, kabinasi siūlai.
Oooo Ooo O Pirkti kašmyrą gerai. Mano TodAndDunkan uoginį IŠPIRKO!!!!!!! Kažkas, kol aš galvojau. Kaip tik nusipirkau valų sujungimus Lanternų. Praktiškam dėkliuke. Miela. Net 2 eurai. Beje, yra nauja paslauga - už 2 eur The Sandėliuke atvynioja reikiamo storio (2gubą, 3gubą etc. kašmyro 10 g kiekį). Buvau pirma paslaugos naudotoja! Jaipurrrrrrrr šukuotiniam kašmyrui su šilku.
Aš iš sandėliuko irgi kašmyro užsisakiau. Ta proga, kad diagnozė - man su galva negerai.
Ta prasme? Kas čia do diagnozė?
Nu bent tiek kad aišku jei jinai kašmyrus pirkt leidžia tai gal gera diagnozė
Kraujo tyrimai rodo, kad esu sveika kaip ridikas. Tai tik viena priežastis - psichologinė.
Jurgitak - ačiū, nauja, naudinga info. Atsirado naujų klausimų, kuriuos turiu užduoti. Bet norėtųsi, kad patys ateitų gal kalbėtis. Kodėl mums turi rūpėt, kad jie nenukentėtų... Labai sunki diena, antroj pusėj irgi nutiko nemalonumų, buvau praktiškai apsiverkus, akivaizdžiai su pablogėjusia psichologija ir fiziologija ėmė prastėt. Leidžiu sau ilsėtis, įkaliau papildukų ir Valeradix ant viršaus . Juokas, aišku.
Nors buvo faina, kad vaikas didysis buvo užsukęs. Dabar nuolat gamina savo nusipirktoj Wok keptuvėj. Sakė, kad geriausia 18 eur investicija jo gyvenime (Maximoj su gera akcija). Leidosi apglėbesčiuojamas, patvarkė 3 šeimos narių telefonus . Sutiko eiti su drauge į sesės koncertą. Su tėte apie matematiką pašnekėjo (tai tas dabar visą vakar aistringai sprendžia uždavinius vietoj kitų ūkio darbų ). Tikiuosi, kad nemes mokslų, nes sakė, kad jo draugelis iš Užupio gimnazijos, grupiokas, jau nusprendė mest - per sunku. Tai šansas maniškiui pereiti į nemokamas studijas, jeigu tik be skolų pavyks. Mamos viltys ir lūkesčiai...
Kraujo tyrimai geri, o ką nors apie širdį tikrino? Smagu, kad gyvensi, sveikinu ir su siūlų sandėliuko pasipildymu . Ką pirkai? Ar gyvai pačiupinėjus, ar online?
Man kitpro Mindful sujungimas nepatiko virbalų . Valas geras, pats virbalas irgi, bet kliūva tampriai kojines mezgas per sujungimą.
Kraujo tyrimai rodo, kad esu sveika kaip ridikas. Tai tik viena priežastis - psichologinė.
Tai tik kraujas.
O sysius ir MRT gal ką įdomaus parodys. Dar krūva tyrimų, vo pvz.
Jurgitak, o skydliaukę išsityrei?
Aš po vakarykštės genetiko paskaitos norėčiau išsitirti Alzhaimerio geną, nes galimai turiu paveldimumo riziką. Sako įmanoma pristabdyti.
Jurgitak galima aš savo trigrašį įkišiu? Tiesiog pagerinti savijautą padeda kalis+magnis+natris (aha paprasta druska) plius daaug vandens. Širdelei sunku tirštą kraują varinėt va jinai ir kelia pulsą, tuksi, beldžiasi....
Liniuka,su tavo darbais plius visokie ten siūlomi profilaktikos reikalai kažko man regis tau tas vokietis negresia
Vakar darė kardiogramą, aišku, ji tai tik momentinę būklę rodo. Kalbėsiu su gydytoja, kad gal tą aparačiuką porą dienų panešiot.
Skydliaukės netyrė. Liniuka, sakai, gali būti susiję?
Siūlus pirkau nečiupinėjus, bet aš jų kokybę žinau, nes to gamintojo rudus turiu. Dėl spalvos pirkau. https://www.manosiul...aggi-perle-grey
Sudubliavo.