Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, tai kad turi tu sukaupusi atostogų. Mokamų. Jos kaupiasi kasdien. Net aš jau turiu kokią 1 dieną :D nors dirbu tik 2 mėn. Siūlau rašyt prašymą, ar kaip ten pas jus priimta. Buhalterė dar ne visas darbdavys :D 

Atsakyti

Limit: „Tuo tarpu, jei prašymas yra teikiamas asmeniniams poreikiams, jis patenkinamas tik tada, jei darbdavys sutinka“, – aiškina dr. I. Povilaitienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...klauso-92911699

Atsakyti

Limit, tai kad turi tu sukaupusi atostogų. Mokamų. Jos kaupiasi kasdien. Net aš jau turiu kokią 1 dieną :D nors dirbu tik 2 mėn. Siūlau rašyt prašymą, ar kaip ten pas jus priimta. Buhalterė dar ne visas darbdavys :D

Tai žinoma, kad sukaupus :D Visas 4 dienas :D O jei reik daugiau?

Tai va taip ir kaupiu - pavasarį atostogoms trūko 5 dienų, vasarą 3. Atrodo, kad noriu daugiau atostogaut nei dirbt :D

Atsakyti

Sveikos kas sveikos. Niumai ir Niumukams sveikatos. Aš kai covid buvo jau nė iš namų dirbt negalėjau. Megzt irgi...nu bet viskas praeina.

Saviškėj dabartinėj lovoj kietu čiužiniu galiu ir megzt ir dirbt ir nugaros neskauda.

Ai dėl Kalėdų..tfu tfu tfu aišku bet yra ne tik covid..linkiu nepakartot mūsų pernykščio scenarijaus(gripas per kalėdas) Geriau ieškot teigiamų  pusių visame kame

Šian dirbu iš namų bet kažkodėl visi reikalai sukrito. Ir draudimus susitvarkyt (mašiną nusiplaut, nusifotografuot) ir dantistė paskambino ateit ir siunta paštomate, ir telefonas netyla

Atsakyti

Sveikos, kas sveikos! Sveikatos sergančioms!

Pridaviau 3 vnt. kraujo. Laukiu atsakymų, nes aparatai nieko blogo nerodo.

Dėl atostogų. Apmokamas atostogas galima imti ir į priekį. Už metus priklauso minimum 20 dienų. Gali tik prasidėjus naujiems darbo metams visas pasiimti iš karto. Taip, reikia darbdavio sutikimo, bet, kad neleisti, darbdavys turi nurodyti labai svarias priežastis.

Atsakyti

Limit, turiu momeny, kad argumentas neduoti nemokamų, dėl to, jog nesukaupei mokamų, netinkamas. Nes sukaupei :D 

Bet turbūt nemokamų irgi yr limitas.  :hmm:​  negali imt be saiko.

Atsakyti

Turėjau tokį susitikimą, po kurio galva kaip kulkom išvarpyta liko, vos ne iki pykinimo... Su kolege prasiventiliavau ir reiks gyvent.

Šį kartą net džiaugiuosi, kad DPD siuntą paliko ne Užupio, o Paupio paštomate - biškį daugiau žingsnių, daugiau šansų galvą prasivėdint. Užsisakiau dalykų iš Math, man labai tiko, kai dar kainos žmoniškesnės buvo, dabar su akcija irgi neblogai išėjo, nes baigiasi tai kremas, tai serumas, dar prausiklis neblogas dovanų išėjo. Pas mane dabar bent 4 asmenys iš 6 veido rutina užsiiminėja: 2 ryte ir vakare,  2 tik vakare :).

Atsakyti

Limit, turiu momeny, kad argumentas neduoti nemokamų, dėl to, jog nesukaupei mokamų, netinkamas. Nes sukaupei :D

Bet turbūt nemokamų irgi yr limitas.  :hmm:​  negali imt be saiko.

Gali nemokamų imti kiek nori, tik pasiėmus daugiau nei 14, turėsi pati susimokėti PSD, nes nemokamų atostogų metu niekas soc. įmokų nemoka.

Atsakyti

Sveikos  :4u: as namie jau, bet dar vis atostogu ritmu. Pirmadieni jau i darba tai bandau atsimegzt ant sofos  :D reiktu uzsikurt siuvimo masina, bet toks tingulys apemes  :rolleyes:​ 

Atsakyti

JurgitaK, o jei neišdirbi ten kažkokio nustatyto dienų skaičiaus per metus, tai tik PSD kenčia? Atleidimas negresia?

MsuM, tai kaip ta LT? Kuo nudžiugino, kuo nuliūdino?

Atsakyti

Atleidimas nemokamų atostogų atveju negresia, nes darbdavys pats išleido.

Atsakyti

Jo, darbdavys dar gali pagalvoti, ar jam toks darbuotojas reikalingas :). LImit tai aukso vertės, manau, bet būna gi visokių - ir darbuotojų, ir darbdavių. Vieni gali piknaudžiaut, kiti gali būt bjaurūs ir nesukalbami...

Beje, kokia buvau naivi su būsto draudimu. Tai juk, jeigu mes registruosim žalą, tai draudimas ją paskui išsiieškos iš mūsų kaimynų, ar ne? (Civilinės atsakomybės jie neturi, mes patys pasistengsim skubiai atsinaujint savo civilinį...) JurgitaK - čia tu irgi patirties turėjus? Jeigu būtų kaimynai, su kuriais neutralūs santykiai, tai nesukčiau net galvos. Bet su šitais gerai sutariam. Ir siūlėsi nupirkt dažų ir padėt remontuot. Bet aš atsisakiau, nes galvojau, kad gausim iš draudimo pinigų ir susitvarkysim. Plius nėra taip paprasta, kaip kaimynei atrodo. Neišeis ateit ir padažyt šen ten. Nes kai kur didelės pūslės po dažais, tai reikia lupt. Dar tom sienom reikia džiūt... Elektra durniuoja virtuvėj. O jai atrodo - mes va per savaitgalį ir susitvarkysim. Beje, nebuvo atėjusi pažiūrėti, tik foto siunčiau. tai ir galvoju, kaip čia nesusipykt su kaimynais, nesinori, kad ir jie nukentėtų per mūsų draudimą, bet kad ir nebūtų, kad jie nupirks dažus, o mes jau kaip suksimės vieni kažkaip... Kokių nors protingų patarimų?

Atsakyti