Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget :D  taigi aš tau užuominą daviau-spalva typ top kaip norimo megztinio.

Batsiuvė ir medus labai dera, jo :D 

Nemėgstu medaus. Batus taip :D​ 

Atsakyti

Labos. Aš kartais apsilankau kirpykloje, šiek tiek labiau pažengusioje nei Gadget batsiuvys. Ten galima gauti įprastas paslaugas ir prekes+ 3 rūšių medus, stirnienos konservai kelių rūšių, dešros ir dešrelės, žalia mėsa kartais, šaldytų koldūnų su stirniena, o jei reiks ir maišiuką bulvių parūpins.

Niumai ir jos šeimynai sveikatos 

Aš pati kosėt pradėjau, mažu testą daryt, ir pailsėt savaičikę.... Nemezgu, nėr nuotaikos.

Atsakyti

Šiaip taip įveikiau tas 5-6 eilutes per visą dieną. Bandysiu rytoj rankoves rinkt.

Vyrs 'apsidžiaugė', kad per 2 mėn neradom progos išsisirgt, pasveikt, o būtent iš vakaro jam grįžtant. 

Susigrioviau nugarą nuo visos dienos sėdėjimo miegamojo lovoj su kompu. Ryt reikės bandyt gal į fotelį taisytis.

Atsakyti

Gadget :D  taigi aš tau užuominą daviau-spalva typ top kaip norimo megztinio.

Batsiuvė ir medus labai dera, jo :D

Nemėgstu medaus. Batus taip :D​ 

Ane??

Tada labai graži spalva, labai :wub: 

Labos. Aš kartais apsilankau kirpykloje, šiek tiek labiau pažengusioje nei Gadget batsiuvys. Ten galima gauti įprastas paslaugas ir prekes+ 3 rūšių medus, stirnienos konservai kelių rūšių, dešros ir dešrelės, žalia mėsa kartais, šaldytų koldūnų su stirniena, o jei reiks ir maišiuką bulvių parūpins.

Niumai ir jos šeimynai sveikatos 

Aš pati kosėt pradėjau, mažu testą daryt, ir pailsėt savaičikę.... Nemezgu, nėr nuotaikos.

Batsiuvė! Rekomenduota ir dėl to vertinga. Geria kavą su kailinių dama (siuva ir taiso, meistriškai). O medus iš jos giminių, geras ir draugiška kaina.

Man medus svarbus. Tėvelio medaus dar yra, bet nebe šviežio. 

Mano kaime yra tokio puikaus maisto iš ūkininkų ir mažų tiekėjų parduotuvė, ir labai gerai laikosi. Ten tokio gardumo pistacijų ledai ir grybukai..... Oooooo....

Nuo kosulių (kosėjau po Šveicarijos, nes kalnai rudenį vakarais klastingai vėsūs) vaistininkė rekomendavo bronchokažką. Įdėsiu foto. Skanus sirupas ir kramtomos tabletytės, veiksminga.

Niuma,  :4u: 

O darbams namuose labai patogus yra stovimo aukščio stalas (arba reguliuojamo). Nugarai draugiškas.

Atsakyti

Tikiu. Bet ne sergant :) Pradėjau vakar valgyt daryt- Gytis pabaigė, nes galva svaigo. Tiek to mano stovėjimo šiuo metu. 

Tempa naktį pakilo. Ir dabar yr. Einu vaistų su arbatom gert. 

Atsakyti

Oj blin, jiooooo

Atsakyti

Niuma, kai parašai su mezgimais ir rūpesčiais apie vaikus, "užsitrina" man į paraštes, kad ir pati sergi.

Jamk kavos su priekaviu

Priedas  received_3695713800650096.jpeg   165,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Turbūt kava čia jau nelabai gelbės...

Šūds tas kovydas, atima visas jėgas. Niumuk :4u:  kapstykis kaip nors, palaikyk imunitetą viskuo, kuo įmanoma. O vyrs, nu ką-negali gi pasirinkt, kada sirgti... kaip ir kelionės namo :D 

Šiandien dirbu iš namų :assa:​ 

Atsakyti

Niuma, nu :4u: ... Būna gi - pypt - laikotarpių lyg tyčia.

Už nugaros susigriovimą, tai nu nu nu. O kažkas dar man siūlė megzt lovoj. Nieko gero tame...

Priartėjau prie savo žaliuko pabaigos. Turbūt vėl stabtelėsiu. Rankovėms siūlo užteko, nežinau, ar užteks ilgam kaklui, nesu tikra, ar jo noriu, bet gal stilingiau kažkiek. Galėčiau megzt, kiek yra siūlų ir žiūrėt. Blogiausiu atveju galiu truputį nuardyt nuo apačios, kurią palikau nebaigtą. Arba galiu pamezgus dar porą cm užlenkt tą kaklą ir padaryt tokį dvigubą  :hmm: .

Turiu dar pradėtą pirštuotą pirštinę ir porą kojinių kartu, tik atnarėlė, buvau ir pamiršus.

Atsakyti

Sėdžiu sąžiningai ant fotelio :)  vaistais trint nugaros dar neprireikė- po miego atsistatė. Dar patalynę keičiu. Vėžlio žingsniu :) 

Vilius pasikvėpino į mokyklą ir supratau, kad dingo mano uoslė. Būdavo taip ir tiesiog nuo sinusito. Lauksiu geresnių laikų :) 

Gytis miega. Ripsas irgi :D 

Darbus perdavinėju laiškais- kita savaitė atostogos. 

Atsakyti

Kaip kažkas sakė- nu bet jau žinai, kad per Kalėdas nesirgsi :) To ir tikiuosi. 

Atsakyti

niuma, tai to ir linkiu :4u:  :4u:  :4u:  Laikykis :4u: Visai geru  metu vyras parvažiuoja, bus tau pagalba :wub: 

Mano kolegė trečiadienį turi išskrist į Tailandą, šiandien susirgo. Testo nedarė. Dar yra keletas dienų, tai irgi dažiaugias, kad dabar, ne tuo keletu dienų vėliau.

O dar - mūsų buhalterė pareiškė, kad nėr kriterijaus, kad galima būtų išleisti neapmokamų atostogų, kai neturiu sukauptų apmokamų. Skaitau aš tą įstatymą ir yra punktas  - 2. Visą darbo dieną (pamainą) ir ilgiau trunkančios nemokamos atostogos gali būti suteikiamos darbuotojo prašymu, jeigu darbdavys sutinka.

Tai tipo suprask, kad mano darbdavys nesutinka  :hmm:​  Gal kuri esat susidūrusi? Turėjau vasarą tris dienas neapmokamų ir tada ok buvo, nieko nesakė.  Reiks, matyt, su darbdaviu kalbėt :D

Atsakyti