Niuma,vaje
Aik tu sau, niuma... Laikykis
Praeitą savaitę ir man viduriai paleisti buvo, šeimynai nieko, tai taip ir nesupratau, nuo maist, ar kažkas kito, nors irgi valgėm visi tą patį.
Aš turiu su blizgiukais pridėjimui nusipirkus prie kažko, bet taip ir stovi nepradėti. Ir dar tokio gražaus lino su viskoze ir su bligiais - irgi labai gražus, net per gražus, kad kažką megzčiau
Ai, pernai gi norėjau šventėms to wollinio, bet kažkas nepaėjo o šįmet... nu kažkaip, norėčiau megztinio labiau, nei siūlų
Cerukalis yra nuo pykinimo , bent jau nuo to gydytoja išrašė . Pas mus buteliukas buvo, kai dičkiui psichosomatiniai visokie pilvo skausmai ir pykinimai mokykloje reikšdavosi.
Taip, nuo pykinimo.
Turiu nuo senai man, kai buvo rotas/noras ar pan. Bevek savaitę su wc draugavau.
O kai vaikai važiuoja į keliones- įduodam, kad autobusuose nepykintų.
Miega. Vadinasi, sveiksta. Tikiuosi
Man graži šviesi to megztuko versija, ypač ant smulkių moterų. O pačiai asmeniškai jau kiek per įmantru. Nemokamai aprašymą galima rasti čia: https://www.plainjaneyarn.com/blog/ .
Tiesiog konstrukcija įdomi ir gražiai išpildyta. Bet šiaip su užsegamais megztiniais man sudėtinga.
Kelintą dieną pasidarė jautrus šalčiui vienas dantis. Ir pasilenkus pulsuoja nemaloniai. Tikiuosi koks nervas neužsidegs savaitgalį
Pamiegojom.
Gytis sako, kad jau viskas ok jam. Man- dar ne ok. Reikės dar vaistais apsirūpint. Baiginėjasi.
Turbūt šiandien baigsiu pilkojo blizgio kūną. Likę pusė nugaros atnaros. Per visą dieną neturėjau kada.
Itin dailus
Šiandien iš batsiuvės pasiėmiau batus ir medų. Darbas pasaugojo nuo nuėjimo į The Sandėliuką, bet ryt nebesaugos...
Mezgiau ryte. Truputuką, maloniai.
Wooly bandžiau rast katuko kašmyrą, pavargau nuo spalvų ne man įvairovės ir susikaupiau.
Beje, žiūrējot Džordanos interviu? Meistriškai atsako į nepatogius klausimus, apversdama nepatogumą.