Niuma ot bus tau lengvas kosuliukas. Bet matyt kažkas vistik pamėtėjo mintį testui. Gal nesunkiai pasirgsi? Pirtis tai toli dar, tik pasveik. O vyras.... nu gal jau užgrūdintas
Labas rytas.
Prirašiusios daug, vos pasivijau. Su šypsena skaičiau apie virtuvių ir kt. keistenybes. Ypač vaizdžiai įsivaizdavau, kaip kapseikai žmonės aiškina, kad čia lauko baldas
Sveikatos visoms sergančioms ir negaluojančioms
Covidas kažkaip vėl iš visų pusių girdisi. Vakar vienos lankomos grupelės draugė kaip tik parašė, kad testas teigiamas.
Aš visiškai taip pat kaip Restar serialų žiūrėjimu nuo sektos užsikrėčiau, netgi sakyčiau per daug įsisirgau. Anksčiau nieko nereikėdavo, nebent radijo klausydavau, bet ir tai ne specialiai mezgimui, bet kol vaikus auginau, kartais būdavo įjungta, tai tame tarpe ir mezgant kartai pakliūdavo paklausyti.
Prieš du metus mes visi penki sirgom skirtingu laikotarpiu ir visisškai skirtingais simtomais. Ir nei karto du iš penkių kartu nesirgom tai dabar atseit būnu savo kambary, bet vaikus vis tiek viena keliu, ruošiu ir prižiūriu.
Emilio testas neigiamas. Matysiu, kaip bus toliau.
Niuma . Bus kaip bus, gerai, kad iki pirties pasveiksi. O su vyru nebūsi gal atskiruose kambariuose, ką jau čia. Yra ten visokie stop-virus į nosį, kur gali šiek tiek apsaugoti nuo užsikrėtimo, kartais panaudoju, kai pamenu.
Aš tai su skiepu kuris nebūtinai apsaugo bet labai tikiuosi
Labas
Virus-stop į nosį stipriai prajuokino pasiilgusio susitikimo kontekste ;)
Lione neturėjau laiko aplankyti siūlinės ;) O kokios yra? Koks pasirinkimas geras?
The Sandėliukas prisivežė DAR kašmyrų. Ach ach ach
Kam gundei, kam viliojai, jei....
Jei aš nemezgu!
turbūt esu sukaupusi didžiausią kiekį siūlų per visą savo mezgėjos karjerą.
Įdomus faktas- kašmyro tarp sukauptukų nėr
Labas
Virus-stop į nosį stipriai prajuokino pasiilgusio susitikimo kontekste ;)
Buvau ir daugiau prirašius, bet netyčia išjungiau puslapį nebaigus, tai paskui nebekartojau. ir pagalvojau, kam čia ką pasakot, Niuma pati protinga ir jau elgsis kaip jai atrodys geriausia.
Katuk - skubiai reikia taisyt klaidą . Kad atsigintum nuo pagundos pirkti ko nereikia, gal nusipirk iš anksto sau kalėdom to iš Wooly su blizgiukais, kol yra? .
Dėkui už palaikymus.
Niuma šokinėja apie vidurinį vaiką, kuris prieš porą valandų šiaip taip grįžo iš mokyklos 🤢🤮🤢🤮... 🤐🫣 rūbai, kuprinė- skalbt. Gerai, kad visokių vaistų turiu nuo kelionių- angliuko, cerukalio. Lyg spalvą pradeda atgaut. Aš irgi.
(Draugės dukra aną naktį vėmė,viduriavo.) Nžnau ar ko pats užvalgė, ar virusas, ar irgi covid. Praeitą kartą jam pvz pasireiškė, kad rankas išbėrė ir tempa pakilo.
Kolegė mezgė šilkmoherį su žvilgiuksis. Grožis 🥰 subtilus. Bet Katuką užkutent gali plaukeliai.
Dar to betrūko, ane... tėtis grįš į lazaretą . Nu bet ne naujiena jam, gyvenimas, vis tiek bus pasiilgęs labai.
Pirmas kovidas man pirmiausia pasireiškė būtent pykinimu, skrandžio stojimu, nors vemt ir nepavyko.
Praeitą savaitę vyriausias vis lakstė į wc pusdienį, uždaviau angliuko, pagerėjo, kitiems neužėjo, nors visi tą patį valgėm.
Dėkui už palaikymus.
Niuma šokinėja apie vidurinį vaiką, kuris prieš porą valandų šiaip taip grįžo iš mokyklos 🤢🤮🤢🤮... 🤐🫣 rūbai, kuprinė- skalbt. Gerai, kad visokių vaistų turiu nuo kelionių- angliuko, cerukalio. Lyg spalvą pradeda atgaut. Aš irgi.
(Draugės dukra aną naktį vėmė,viduriavo.) Nžnau ar ko pats užvalgė, ar virusas, ar irgi covid. Praeitą kartą jam pvz pasireiškė, kad rankas išbėrė ir tempa pakilo.
Oj.
Užjaučiu.
Kastasy cerukalis?