Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu nežinau, ergonomika ir dizainas gal biškį be tas pats. Man vaizdas mano virtuvės patinka. Kai kurie, tiksliau gana nemažai sprendinių, irgi ok. Bet kartais išlenda kokia nors nepatogybė, apie kurią net nepagalvojau, kol gyvent nepradėjau. Arba pagalvojau, bet aplinkybės nebuvo palankios išspręst (nebuvo numatyta lėšų biudžete, nėra vietos, netinkamai išdėstyti pvz langai ir t.t.). Tarkim, norėjau orkaitės viršuj, deja, niekaip ir niekur ji neįsimontavo tokioj orientacijoj. Tai reiškia, vien dėl orkaitės reikėtų kitokio išdėstymo. Ir net vamzdynų permontavimo. Paaukojau. Gal ir nemažai gaminu orkaitėj, bet kol kas tfu tfu, nugara leidžia, tai net ir neprisimenu to momento. Plautuvės dėl maišytuvo ir lango padėties irgi negalėjau bet kur montuot. Ir daug tokių visokių kintamųjų, kai ne visi norai gali būt įgyvendinami. Ir prie tokio ne pačio geriausio sprendinio paskui lipdai likusius.

Limit pagarba už tokį juodą darbą :4u:  ne veltui tie smegenys lauk lipa

Ai, šukšlių rūšiavimo nė mintyse tuo metu nebuvo ir vat tokiam kiekiui šiukšlinių vieta nenumatyta. Pasistačiau visai gražią dėžę virtuvės kamputyje pakuotėms, tai spėkit :lol: svečiai niekada nesusigaudo ir sumeta ten visas šiukšles, tame tarpe ir maisto atliekas :mad2: 

Atsakyti

Aš tyriu svajonę, 2 kambarių bute įsirengti vonią standartinėje virtuvės patalpoje, su dideliu langu. Tada, turbūt, irgi būtų galima kavos ir vyno aparatą pasistatyti. :D

Ir laukiu paskutinio The Crown sezono. Lapkričio vidury turi pasirodyti. Visus sezonus su dukra kartu žiūrėjom, tai dabar sakėm per mesengerį susiskambinsim ir žiūrėsim. :D

Atsakyti

Jurgitak, o gal taip? https://www.instagra...WRiMWQ1eHpuZGVi

Atsakyti

Apie virtuvės keistenybes. Pas mane virtuvėj ar valgomąjam ar salione (viena patalpa) kamado stovi. 

Gera įdėja rašyt pardavėjams, reiks užsiimt. Bent einamas pagrindines spalvas turėt, nes plonesniems dar nepriaugau. Galima imt kokį liną babinom Limagedos ar Biržų ir derint su maxi. Bet dar ne dabar 🤣 

Atsakyti

deja, bet Paryžiuje taip ir neatradau jokios jaukios ar bent jau su dideliu pasirinkimu siūlų parduotuvės. Aš jau praradau viltį ir visus siūlus perku internetu…

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanda: 08 lapkričio 2023 - 22:21

Paryžiuje buvau tik šioje parduotuvėje. Tuo metu buvo šmaikščių britiškų siūlų ;)

Priedas  Screenshot_2023-11-08-22-29-42-77_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg   179,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

​blakės Paryžiuje visada buvo tik dabar labai apie tai kalba prieš olimpiada

Atsakyti

Gadget, tai mano viena iš mėgstamiausių parduotuvių, bet siūlu ten neperku ;)    nelabai kas ten su siūlais mezgimui

Atsakyti

Kartais visai ir būtų naudingas receptas. :) 

Atsakyti

Kartais visai ir būtų naudingas receptas. :)

Draugei klausiu  :B​ 

Atsakyti

Nu ką, 'grįžtam į realybę'. Testas teigiamas. Ir net ne nėštumo. Covid.  Turiu dvi savaites pasveikt iki pirties. Tikiuosi taip ir bus. O vyras tai ryt grįžta. Mjo. Pasidalinsiu ar ne? 

Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2023 11 08, 22:19)
deja, bet Paryžiuje taip ir neatradau jokios jaukios ar bent jau su dideliu pasirinkimu siūlų parduotuvės. Aš jau praradau viltį ir visus siūlus perku internetu…

Gaila... Teks Lyone apsipirkineti, yra keletas pardziu, be sharmo, bet geru ir kokybisku siulu palete nemaza.
Atsakyti