Gadget, turiu ir aš keistenybių, esu virtuvėje turėjusi sodo šezlongą, varge, kiek buvo susirūpinusių žmonių, manančių kad aš nežinau jog tai lauko baldas😅
Marguerite - nu fainai nuteikei dėl to mano serialo . Ir to kito pasieiškosiu. O kita prancūzaitė - Fanda.
dažniausiai prisitaikau prie to kas yra, kas jau visai netinka, tą pakeičiu... Viskas pas mus super paprasta.
Va čia grynai apie mane. Dažnai aš nei žinau, kaip ten reikia ar būtų tobulai. Priverstų mane kas susiprojektuot tobulą virtuvę - košmaras . Yra, kaip yra, irgi pirkom virtuvę kartu su butu. Maža, trūksta vietos pasidėjimui, pernai gal net buvau pradėjus svajot apie pokyčius, bet pasidomėjau kainom, atšoko fantazija. Nėra atliekamų pinigų tam. Prisitaikau be didelio skausmo. Kas nepatinka - to nematau .
Dekui, tai gal Fanda atsilieps i mano sauksma
Del serialo, tai parasyk ispudzius, kai paziuresi.Nesu as nesutverta ekranizuotom istorijom. Retai ziuriu kokius filmus, o jei ir ziuriu (pvz., lygindama), tai dazniausiai filmas sukasi sau, mintys sau Tas Virgin River buvo vienas is tu retuju, sugebejes prikaustyti mano zvilgssiu (nors intrigos nerimtos, labiau SantaBarbariskos). Idomu bus tavo atsiliepimai
Tai jau matau, kad man tinka - sakau, kad mezgimui netrukdo, kas yra svarbiausia . Žiūrėti nelabai būtina, užmetu akį, girdžiu ir gerai. vakar pažiūrėjau 5 serijas - neužmigdė, irgi kriterijus . Būna tokių serialų ant įtampos, kai net megzt turiu sustot, tai jau tie trukdo . Tai man patinka lengvesni, gerietiški, o jeigu dar yra gero humoro - tai išvis. Tokie buvo Durrels, na, ir Šeldonas, Grančesteris. Dar senoviniai patinka. Užsikrėčiau nuo sektos serialais, nes anksčiau mezgant man užteko savų minčių, nieko papildomai nereikėdavo. Dabar kaip ir priklausomybė gavosi ir minčių galvoj mažai lieka. kartais gal ir gerai, bet ne visada.
Biškį svaigtelėjau minutėlei apie sektančių kelionę į Paryžių . Sausį paprastai būna pigių bilietų. ir net galvojau kitąmet savo jubiliejui ryžtis, bet ėmė stabdyt blakių baimė . Gandai apie jas Paryžiuje sklinda...
Kas nori kavos kvapo be kavos
https://odoro.lt/nam...apas-90-ml-mood
Nors man irgi reik rytais kavos, kvapo ir kelių gurkšnių, atsibudimui. Bet vonioj turbūt ne. Ritualas netinkamas
Nu va, o man kava smirda, kartais net dvokia, kaip tabakas... Kai kolegė pamato per konferenciją mane geriančią kavą, tai žino, kad čia jau stipru . Ženklas, kad man arba nuobodu, arba baigiu užmigt. Ko gero, tai vienas ir tas pats... Nors, gali būt ir nenuobodu, bet jeigu salė be dienos šviesos, o dar ir šiaip be šviesos, tai tieioig sunku nusėdėt ilgiau ir ką nors girdėt.
Jau kuris laikas net arbatą nustojau gert kažkodėl. Jos man prireikia, kai šalta ar sergu. O šiaip vandenuko gurkštelnu ir laiminga.
Gadget, esu virtuvėje turėjusi sodo šezlongą, varge, kiek buvo susirūpinusių žmonių, manančių kad aš nežinau jog tai lauko baldas😅O! Taigi sakau, yra NORMALIŲ MOTERŲ. Aš tą pintą kiaušinį virtuvėj laikiau. For ambiente!
#pasmanytelpa
Konferencinės kavos aš negeriu. Nebent būna barista su aparatu.
Kažkas kavą termose man padaro viak.
Nesu pastebėta su konferencine kava iš termoso.
Būna ir baristų, aparatų visokių, ko tik nebūna tose konferencijose. Nejaudina jokia teigiama prasme. Sujaudina pats sprendimas padaryti kokią nors nesąmonę , kad pabusčiau:).
Konjakas per konferenciją ir tai nėrnesąmonė, nu.
Oi prisimenu vieną tokį storą prakaituotą dėdulę baristą renginy Ankaroj
Mano virtuvę Limit suprojektavo Neturiu dizainui jokių priekaištų
Mūsų virtuvė be stalo ir su kavos aparatu ant grindų 😂😂 Beveik kaip antras katinas. 'Projektavom' abu. Abiem tinka.
Žvyneliai būna ir nesikandžioja. Galvojau iki pirties spėsiu, bet turbūt ne. Medvilnę dabar mezgu.