Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ne apie paukščių puošnumą, o apie jų pomėgius :). Sako, kad jos mėgsta blizgučius.

Aha, JurgitaK žinutė apie sveikatą suneramino, bet net nedrąsu čia viešai klaust. 

Atsakyti

Beje, Restar, aš tai labiau su žuvų rūšim jus siečiau :D​ 

Bet pavardė tai apie gandrus :).

Atsakyti

Na, tokia labiau tarminė gal. Man nežinoma, kol nepagoglinau. Nes aš tai žinau tokį starkį :D​ 

Atsakyti

Priedas  common-starling-sitting-green-grass-with-dew-drops_160152-3800.jpg   55,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte, pas mane dryžuotas raudona/mėlyna, o baltas nedrįžuotas. Dar turiu raudono ir balto, gal tikrai reikia ir tokio dryžiaus.

Sveikata, tai širdelė gal jau savaitę nerimauja. Spaudimas sumažėjęs, pulsas ties viršutine riba. Rytoj eisiu pas gydytoją, tegul išsamiai tiria. Brolis mano nuo širdies ligos mirė. Sesuo irgi vaistus nuo padidėjusio spaudimo vartoja. Gal čia man nuovargis, stresas, mineralinių medžiagų stoka, bet gal ir kas rimčiau. Tegul ištiria. Dar babar su “susuktu” kairiu pečiu sėdžiu, staigių judesių negaliu daryt.

Gadget, LP yra ir po 210 ir po 240, ir po 300.

Atsakyti

nu vat kažkodėl man susišvietė kad baltas su raudona :D dabar jau atsimenu kad su mėlyna

oj sveikatos  :4u: 

sumažėjęs spaudimas ir padidėjęs pulsas yr bjauri savijauta tikrai, nežinau ant kiek pavojinga, man sako daktarai gyvensi ilgai ir nelaimingai :D

Atsakyti

JurgitaK  :4u:, matyt, visko po truputį susikaupė, laikykis. Gerai, kad greit pas gydytoją eisi, gal nuramins ir kokį gydymą pradės.

Qqutė mėlynos nelabai mato, tik baltą :).

Atsakyti
Laba diena
QUOTE(Restar @ 2023 11 08, 10:15)
Pradėjau naują nekaltą serialą Virgin River.  Netrukdo megzti

Vienas megstamiausiu matytu serialu, man jis itin lengvai susiziurejo. Dar toks norvegiskas amerikietisku pavadinimu Home For Christmas labai patiko (nors prastai ivertintas Netflix'e), gal net nusizengsiu savo iprociams ir antra karta perziuresiu prieskalediniu laikotarpiu.

Nepamenu prisijungusios prancuzaites vardo (atsiprasau), gal galetum rekomenduoti kokia siulu parduotuve sostineje? Tokia 'su siela', kur ieini ir uzmirsti kvepuoti nuo sharmo ir zhavesio? Romantikos isigeidziau, o ir siela butu gerai kuom grazaus, svelnaus ir kokybisko nudziuginti rolleyes.gif
Atsakyti

Oi, tai aš irgi iš tos draugijos, kur žemas spaudimas ir didelis pulsas... Net ramybės visiškos būsenoj nėr mažiau 70 buvę.

Paskaičiau, kad labai gali padėt kvėpavimo pratimai, tai gal ieškosiu ko nors. Bandysiu karkart kažką sąžinei nuramint :D

JurgitaK, sveikatos ir kad kas nors nekalto tik būtų, kokie ten mineralai nepakankami :4u:  Mano mam kartą, kai jau mirė, tai užteko lašinės atgaivinimui su kaliu lyg, nepamenu dabar ir pastatė greit ant kojų :D

Aš šiandien su dideliu galvasopiu  :frusty:  Net pulsuoja visas viršugalvis, gal smegenys auga :lol:​  Išgėriau kavos, lyg geriau. 

Atsakyti

Chalatus mėgstu, ypač vakarojant po pirties. 

Turiu kokius 6 (pora jų nupirkti galvojant apie svečius po pirties). Pats mylimiausias - frotinis, su kapišonu, su užtrauktuku.

Mėgstu ir savaitgalio rytais ilgėliau su juo po namus pasitampyti.

Treningų jau reiktų naujų. Visad, visad persirengiu grįžus į namus, tai tie mano naminiai drabužiai po truputį tokie bomž style darosi, bet vis neprisiruošiu atsinaujinti.

Virtuvinį perpirkome iš buvusio savininko, tiesiog neturėjau jokio noro leistis į paieškas, griovimo, statymo darbus.

Ir mano virtuvė man viskuom patinka, o ypač savo dydžiu😍

Kai jau atsiras noras naujiems iššūkiams, gal tada jau ir ims nebepatikti. 

Tiesa šiek tiek reiks griauti, kad normaliai pajungti gartraukį į kaminą. 

Turiu ir vietą net trim prijuostėms, elementariai pakabintos ant prie vienos pakeltos spintelės šono pritvirtintos štangutės. Gražios tos mano prijuostės, slėpti nereikia, tarnauja, kaip deko detalės (dažniausiai😁) 

O šiaip tikrai nereikia man jokių dizainerių, neturiu savy jokios šiki miki gyslelės, dažniausiai prisitaikau prie to kas yra, kas jau visai netinka, tą pakeičiu... Viskas pas mus super paprasta.

Net pati mintis baugina, kad kažkas atėjęs svetimas imtų mano daiktus stumdyti, ar aiškinti kas tinka ar netinka. 

O ir to žmogaus gaila😅

Atsakyti

gal galetum rekomenduoti kokia siulu parduotuve sostineje? Tokia 'su siela', kur ieini ir uzmirsti kvepuoti nuo sharmo ir zhavesio? Romantikos isigeidziau, o ir siela butu gerai kuom grazaus, svelnaus ir kokybisko nudziuginti rolleyes.gif

Jei trauksi iki Londono kada, pasakysiu adresą NUOSTABIOS parduotuvės Kensingtone adresą. Siūlinis orgazmas per tris senovinio namo aukštus. Buvo daug prancūziškų siūlų vincisstyle, rankomverptųdažytų (kainos atitinkamos), rinkinys žolelėmis dažytų merinų siuvinėjimui (oooooommmmmmmm nei aš siuvinėju nei ką)....

Oi, tai aš irgi iš tos draugijos, kur žemas spaudimas ir didelis pulsas... Net ramybės visiškos būsenoj nėr mažiau 70 buvę.

Paskaičiau, kad labai gali padėt kvėpavimo pratimai, tai gal ieškosiu ko nors. Bandysiu karkart kažką sąžinei nuramint :D

JurgitaK, sveikatos ir kad kas nors nekalto tik būtų, kokie ten mineralai nepakankami :4u:  Mano mam kartą, kai jau mirė, tai užteko lašinės atgaivinimui su kaliu lyg, nepamenu dabar ir pastatė greit ant kojų :D

Aš šiandien su dideliu galvasopiu  :frusty:  Net pulsuoja visas viršugalvis, gal smegenys auga :lol:​  Išgėriau kavos, lyg geriau. 

Ir tau  :wub: ir Jurgitak.

Pasaugokit save. Kas kašmyrus sumegzzzzzzz/supirkzzzxzx???

O ir to žmogaus gaila😅

Muhaha.

Geras profesionalas iš padedančios profesijos (gydytojas, psichologas, stilistas, dizaineris ar visur -ė) NEAIŠKINA pamokslasstyle, o kaip tik iš to, kas yra, padaro geriausią variantą tau.

Pvz. mano rytai 300 proc. pagerėjo, kai vonioj kavos aparatą pasistačiau. Man reikia ryte pabūti kavos aromate. Ir iškart iš miegamojo išėjus. Net mąstau raiškiau!

Ir net ne visais rytais aš tą kavą vonioj daraus. Bet VISADA turiu galimybę.

Atsakyti

Papasakot, kokį su konsultante pasitinkom šampūną mano ataugantiem plaukam???

Sendo (itališkas),  Disciplinante!!!

Atsakyti