uo priminėt turiu bombą spintoj
nekanda nieko ji man nors žvynelių tai ten paturbintai nes gi dvigubą mezgiau
Katuk, nieko neatkalbinėjam . dalijamės SAVO mintim, kaip visada. Aš nenori jokių bombų, subtilumas mane veža. Nors pasigrožiu ir ryškumynais.
Kažkada esu žiūrėjus, bet dar nedaug buvo, gal du sezonai ir jei teisingai prisimenu, tai nedideli jie. Gal jau dabar daugiau prikurta.
Pagalvojus apie žvynelius net nupurto, iš karto atrodo kad turėtų durti...
5 sezonai jau . Kurį laiką bus ramu.
Žvyneliai būna kelių rūšių, kurie “kanda” ir “nekanda”. Kašmyras su žvyneliais yra miela ir gražu, kažkur spintoj turiu, bet dabar mane buklė valdo, tik nėra kada megzti. Reikia gal babinų kainas surašyti, dėl viso pikto, nes vat ir parėjo visokios bėdos su sveikata. Vartojančios neurorubiną, pas jus irgi būna specifinis skonis burnoje visą dieną, išgėrus tabletę?
Nu gerai gerai, noras praėjo kainą pamačius
Restar- o man mochera "badosi"
žvynelių turiu tik vienam megztinyje ir kažkaip nejaučiu jų. Ai dar turiu ne visą megztinį, tik juostas, tai kadangi jie ten nemaži, visus iškrapšiau į paviršių ir prie kūno nesijaučia.
Kodėl norisi? Nu nes pagyvina, pašvennnntina paprastą mezginį.
Ir vis dar noriu to Brunello Cucinelli megztuko su žvynukais. To kašmyro Wollis dar nepardavė...
O kurrrr nooooroda?
Į wooly.
Kašmyras puikus, bet šventinis labai jau subtiliai
O kašmyras su žvyneliais būtų tiesiog bomba
Nieko neįkalbinėju. Bet ir neatkalbinėkite
Oooo, kasblizgtasnešūds! Aš ir kasdienybę pablizginu.
Oj, daugybė paukščių puošnesnių už šarkas
Gadget, nuorodos sąmoningai negausi. Bo nes aš dar neprarandu vilties
Jo kilas kaštuoja 230 pinigo. Ir likutis jau kokius metus laiko vis dar tas pats
Beje, dar apie tuos žvynus. Būna kokios nors lašišos ir būna upėtakiai žvynai skirtingi.
Neurorubinas. Vakar išgėriau pirmąją. Vakare. Kažkiek laiko jaučiau kažką burnoje. Bet nedrįsčiau tvirtinti, jog tai būtent nuo jo, nes šalia buvo dar keletas tabletyčių, tame tarpe ir geležis. Tačiau tas poskonis nevargino baisiai.
O kas su sveikata negerai, JurgitaK? Kad net kainas reik rašyt?